Ben een vader van een kindje van 3 die in een complexe vechtscheiding zat waarbij de tegenpartij met meerdere rechtszaken mijn dochtertje weg heeft willen halen. Door hun vastberadenheid,professionaliteit,en rechtvaardigheid zijn alle rechtszaken gewonnen en is mijn kindje bij mij blijven wonen met inschrijving basisschool Er zijn niet veel vaders die dit voor elkaar hebben gekregen, Ik wel,maar alleen door de vastberadenheid van dit advocatenkantoor. Bedankt mevr R Asmus
Vanaf moment 1 gelijk de perfecte service, werd eerst met Dave Lagendijk in contact gebracht, super fijne ontspannen jongeman, voelde gelijk goed. Dat kwam zeker door zijn bekwaamheid en ervaring in het vak. Door vakantie van Dave kwam ik in contact met Lisa Witvliet, ook voelde dat heel vertrouwd en sterk. Ze werken echt als 1 team heel goed samen. Lisa is ook zo professioneel en heel ervaren in dit mooie vak. Daardoor is alles zo fijn verlopen en zeker het resultaat geworden wat ik had gehoopt. Nogmaals super bedankt Dave en Lisa ( Elmers Hueting Advocaten)
Ik wil mijn oprechte dank en waardering uitspreken voor mevrouw Lisa Witvliet, die mij uitstekend heeft bijgestaan in mijn zaak. Vanaf het begin heeft zij zich vastgebeten in de details, mij duidelijk en eerlijk geadviseerd en altijd mijn belangen vooropgesteld. Haar professionaliteit, doorzettingsvermogen en strategisch inzicht hebben een groot verschil gemaakt. Dankzij haar inzet voel ik me gehoord en gesteund. Een absolute aanrader voor iedereen die een deskundige en betrouwbare advocaat zoekt!
Ik heb advocaat Witvliet leren kennen als een deskundige advocaat die geduldig luistert naar je verhaal en duidelijk uitlegt wat de (on)mogelijkheden zijn en wat zij voor je kan doen. Daarnaast is zij een prettig persoon om mee te praten met veel empathisch vermogen. Ik hoop nooit meer een advocaat nodig te hebben, maar mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan staat zij bovenaan de lijst.
Mevrouw van Loo heeft ons goed geholpen en goed heeft bijgestaan.
ik ben als cliënt van Elmers Advocaten heel tevreden betreft de werk van mijn advocaat Mw. M. van Loo, voor mijn specifiek zaak ( Letselschade door het ongeluk ) zij is een ; - uitzonderlijke professionele houding. - juridische deskundigheid en toewijding aan het leveren van de best mogelijke resultaten. - Mw. van Loo vermogen om complexe juridische en begrijpelijke manier uit te leggen. - ook was zij altijd goed bereikbaar. communicatief en bereid om tijd te investeren in het beantwoorden van mijn vragen en het verstrekken van updates over de voortgang van mijn zaak. - Mw. van Loo is een hele betrouwbaar advocaat. Bedankt Mw. van Loo
Lisa heeft de kwaliteiten die je zoekt in een arbeidsrecht advocaat. Ze luistert, denkt mee en geeft onderbouwd advies. Ze heeft ook ervaring met internationale bedrijven. Een advocaat die het heel ver zal schoppen en ik beveel haar aan iedereen aan!
Ze is goed en heeft me met alles gesteundt En ze reageer snel op je email en telefoontjes
Wij zijn heel goed geholpen door Mr Lisa Witvliet. Vanaf het begin van het starten van de procedure heeft Mr Lisa Witvliet ons alles duidelijk uitgelegd. Mr Lisa Witvliet denk met je mee en geeft ook goeie adviezen. Wij konden met al onze vragen terecht bij Lisa en dat gaf ons een heel fijn gevoel. Dank aan Mr. Lisa Witvliet is alles van goed verlopen en is de zaak afgerond. Een Top van een advocaat is Lisa♥️ Dankuwel MR Lisa Witvliet
Door bovengenoemde zeer veel tot steun geweest tijdens voor mij vervelende zaken maar hierdoor lang vol kunnen houden met een fantastisch resultaat. Betrokken door alle drie de advocaten die erop hebben gezeten. Ik zou bekenden die een advocatenkantoor zoeken Elmers en Hueting zeker aanbevelen.
Vanaf het begin betrokken, duidelijk over de opties, mogelijk resultaat en kosten. Heldere communicatie, houdt de deadlines in de gaten. Ze ontzorgen echt, goede begeleiding als er sprake is van fysiek contact met wederpartij
Hele fijne samenwerking en erg vriendelijk behulpzaam
geweldig
Geachte, Meneer Hueting, Het was erg fijn dat u mij goed heeft geholpen met mijn zaak als advocaat zijnde ik ben daar erg dankbaar voor. Ik weet zeker dat het zonder u niet was gelukt ik had de afgelopen tijd geen hoop meer na u is er veel veranderd op een positieve manier. Ik ben ook erg dankbaar dat u al uw aandacht aan mij heeft besteed en de zaak zelf. Ik wens u voorderest veel succes met uw beroep. Met vriendelijke groet, Mustafa Ay
Mr. L.J. Witvliet heeft mij als advocaat zeer goed geholpen. Buiten het feit dat ze erg vriendelijk en zeer toegankelijk is ze erg professioneel. Heeft ze oog voor detail tot in de kleine puntjes en niet geheel onbelangrijk is er ruimte voor persoonlijkheid en wordt er echt om je als persoon gegeven. Ook heel fijn je mag haar doorgaans gewoon Lisa noemen, is ze erg gedreven in haar vak en heeft ze heel veel ervaring en is ze erg goed in wat ze doet. Wat ze beloofd komt ze ook na. Daarnaast zal ze altijd een eerlijk oordeel geven hoe ze erin staat en hoe je ervoor staat met de zaak en dat heb ik enorm aan haar gewaardeerd. Voor mij echt een top advocaat die open en eerlijk is. Ook collega genoten van kantoor zijn erg vriendelijk. Ik zou mr. L.J. Witvliet iedereen willen aanraden!! Vol lof en plezier staat ze je bij in je geschil en wordt je volledig ontzorgt.
Lisa witvliet heeft mij geholpen met een langlopende vervelende kwestie. Na een aantal slechte ervaringen met andere advocaten, heeft elmers hueting advocaten als enigste gereageerd op mijn hulpvraag. Het heeft wel even geduurd voordat de zaak (positief) afgesloten was, maar liever grondig de zaak behandelen dan afraffelen. De zaak is deskundig behandeld, communicatie is kort bondig en duidelijk. Waarbij ook belangrijk is om te melden dat de klant (ik dus) voorop staat. De tegenpartij was niet heel erg meewerkend, maar dankzij de inspanning van Lisa (en collega dave) is alles tot een goed einde gebracht en is er eindelijk gerechtigheid. Hoop niet dat ik in de toekomst nog een advocaat nodig heb, maar mocht dat wel zo zijn dan weet ik zeker waar ik naar toe ga.
Mevrouw van Loo is iemand die haar cliënten met zorg begeleid en ondersteunt in juridische processen. Ze helpt de cliënten door haar transparantie en kennis, maar ook heeft het betekenis voor cliënten hoe ze naast haar cliënten gaat staan. In elk geval vond ik haar betrokkenheid voelbaar en bijdragen aan de professionele vaardigheden, het is iemand die ook met liefde het vak uitoefent. Zoek je iemand die staat voor je zaak? Ik kan dit kantoor echt aanbevelen
Het was een heel goede ervaring met de hulp van mevrouw Marika. Ze heeft me veel geholpen, en ik wil haar in alles hartelijk bedanken.
Het was de eerste keer dat ik met een advocaat te maken had en wist niet goed hoe het allemaal er aan toe ging maar het is allemaal in goede orde verlopen en tot tevredenheid van beide partijen.
De afhandeling van mijn dossier is spoedig verlopen. Lisa is uiterst professioneel en het contact verloop zeer efficiënt. Absoluut een aanrader!
Ik heb mij gesteund gevoeld na een vernederende situatie. De rechtshulp die ik heb gekregen heb ik als zeer efficiënt ervaren....mijn zelfvertrouwen heeft hierdoor weer een boost gekregen.... Zeker aan te raden.....
Na niet zulke fijne ervaringen met andere advocaten heeft uiteindelijk Mr. Asmus bij dit advocaten kantoor mij bijgestaan in mijn zaak. Ik ben onwijs tevreden over haar en der werkzaamheden. Ze is deskundig, zeer betrokken, meelevend en duidelijk. Ik ben haar voor altijd dankbaar! Het kantoor is altijd goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Altijd een snelle communicatie. En ik kon met elk klein vraagje terrecht. Zeker een aanrader! Dankjewel lieve Romy.
Staat open voor een ieder zijn persoonlijke verhaal, geeft advies, komt afspraken na,is betrokken met cliënten, altijd bereikbaar voor verduidelijking van mailberichten of om stand van zaken te bespreken.
Mevrouw Witvliet was erg meelevend met mijn situatie en hielp me erg goed met advies en opstellen van een juist voorstel. Een hele aardige vrouw waar ik goed mee om kon gaan, en ook erg professioneel. Ik ben erg blij met haar hulp.
Dit advokaten kantoor heeft ons heel goed geholpen en was fijn om mee samen te werken ik ben zeer tevreden en ik kan dit advokaten kantoor dan ook aanbevelen