Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Cliënten benadrukken consequent de deskundigheid en bereidwilligheid van de adviseur. De uitleg was helder en de reacties snel, waardoor complexe stappen eenvoudiger werden. De samenwerking kenmerkte zich door betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en een gevoel van vertrouwen gedurende het traject. Al met al was de ervaring positief en zorgeloos.
Mirjam is deskundig en denkt graag mee. Altijd bereikbaar, gewoon super!
8 May 2026
Zeist
In een heel kort tijdsbestek is voldaan aan de wensen die we hadden neergelegd.
17 April 2026
Laren
We hebben al onze vragen goed kunnen voorleggen en feedback gekregen.
10 April 2026
Majet Spoelder
Soest
Ik heb de begeleiding door mijn financieel adviseur als zeer prettig ervaren. Ze is betrokken, denkt actief mee in mogelijkheden en neemt de tijd om alles helder uit te leggen. Haar benadering voelt betrouwbaar en persoonlijk, waardoor het traject voor mij als veilig en vertrouwd aanvoelt. Ik ga dit proces dan ook met veel vertrouwen met haar aan.
3 April 2026
mevrouw
Zeist
Wij zijn erg fijn ontzorgd. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en van daar uit gezocht naar een partij die qua voorwaarden precies bij ons past. Ook wordt er goed nagedacht over de risico's op lange termijn. Alles wat je mag verwachten van een adviseur en meer, Top!
27 March 2026
Spijkerman
Baarn
Wat een verademing om door Mirjam (en later ook Manon) zo volledig ontzorgd te worden. Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen voelde het al goed. Het is ons eerste nieuwbouw huis dat we kopen en daar kwam toch heel veel meer bij kijken. Dit hadden we nooit allemaal zelf kunnen uitzoeken. Mirjam loodste ons er vakkundig doorheen. We zijn en paar keer op kantoor geweest en een paar keer via Teams een meeting gehad. Nu we de stap hebben gezet kijken we met zeer veel genoegen terug op de samenwerking. Ook als de verhuizing helemaal rond is en de belastingaangifte gedaan moet worden, wil Mirjam ons nog weer helpen! Een VAKVROUW!
27 March 2026
M&E
Verplichte velden invullen?
25 March 2026
Joke
almere
Dit is oprecht de beste uitgebreide hypotheekadvies die ik heb gehad! Ik ben heel blij dat ik met Mirjam Laag Vanbruggen in contact ben gekomen. Echt een topper!
7 November 2025
Lydia
Almere
De actuele financiële situatie wordt duidelijk uitgelegd en de mogelijkheden voor nu en de toekomst worden besproken. De acties voor de meest optimale oplossingen worden z.s.m. uitgevoerd.
15 October 2025
Ernst
6 October 2025
Ger
Prinsenbeek
Mirjam heeft mij aan de hand van haar berekeningen kunnen overtuigen om toch te reageren op een nieuwbouwproject en nu zit ik zowaar in het kooptraject. Had dit niet durven dromen!
22 July 2025
Nel
Zeist
We zijn wijzer geworden over de mogelijkheden die er voor ons waren.
N.v.t.
2 May 2025
D.
Anna Paulowna
prettige kennismaking. vakkundig. geen eenvoudige vraag maar zeer meedenkend.
5 February 2025
Driebergen-Rijsenburg
Ik had een aantal vragen en die werden goed beantwoord.
N.v.t.
23 January 2025
Anneke
Zeist
Duidelijk kennis van zaken. Denkt mee en denkt buiten de standaard kaders. Prima!
9 November 2024
R.v.E
Baarn
De aankoop van een nieuwe woning brengt een nieuw financieel plaatje met zich mee. Super fijn als je wordt bijgestaan door iemand die het proces door en door kent, zeer actief meedenkt en je door een toch altijd weer spannende periode heen loost. Wij hebben dit keer bewust weer gekozen voor de zelfde adviseur als vorige keer en zijn weer honderd procent tevreden en gerust op dat het met haar begeleiding wel goed komt.
11 October 2024
Denkt mee Bereid goed voor Geeft goede adviezen
23 September 2024
meneer Ader
Soest
nette uitleg gegeven naar mijn vragen wat mogelijk hedde zijn
20 September 2024
Peter drogenbroek
Nieuwegein
Na het kopen van een woning ben ik supersnel geholpen met een tophypotheek! Mirjam is terzake zeer deskundig en wist de juiste financier voor mij te vinden.
13 September 2024
Renger
Purmerend
Een duidelijk en goed advies, prettig contact met Mirjam.
9 August 2024
Ron
Hilversum
Zeer deskundig, klantvriendelijk en professioneel. Advies is volledig en op maat, belangrijke beslissingen in goed overleg zonder persoonlijke voorkeur. Kan ik iedereen aanraden!
26 July 2024
Casper
Utrecht
Kort en bondig, vinger op zere plek, niet voor 1 oplossing gaan.
12 July 2024
meneer wim
Altijd goed advies
21 June 2024
Utrecht
Mirjam denkt mee op alle vlakken! Echt een topper!
17 May 2024
mevrouw Debby