Mijn band was zacht aan het leeg lopen ik thuis ff opgepompt toen autofirst van doornik gebeld kon gelijk terecht en met een half uurtje was ik weer op weg met een harde band
Allebei onze auto´s gaan voor onderhoud en keuring naar AutoFirst van Doornik. Wij ontvangen altijd een professionele en vriendelijke service. Wij zijn zeer tevreden.
Kleine beurt en vervanging distributieriem laten uitvoeren. Goede service, prijs en dienstverlening. Achteraf was een v-snaar onvoldoende vastgezet en van de poelie afgegaan. Vervolgens telefonisch contact met de eigenaar, deed hierover absoluut niet lastig, gaf aan dat wellicht bij hun de fout lag en loste het keurig en kosteloos op. Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf.
Goede service en erg vriendelijk personeel
Echt aan te raden.
Goede & vriendelijke service, Altijd meer dan tevreden!
Je wordt snel en professioneel geholpen Uitermate vriendelijke en zeer klantgericht
Altijd snel geholpen en kwaliteit
Op dinsdag vertrokken wij met onze camper voor een reis van 5 maanden maar op maandagavond bleek onze waterpomp gesneuveld. Na een belletje dinsdagochtend konden wij hier direct terecht en na een half uurtje wachten met een lekker kopje koffie kon onze reis alsnog beginnen, met dank aan de uitstekende service!
Reparatie en keuring camper snel en goed verzorgt!
Je wordt keurig te woord gestaan en direct geholpen.
Na meerdere keren er zijn geweest ben ik zeer positief over dit bedrijf. Ik kan niet anders zeggen dat ze echt meedenken qua prijs kwaliteit.
Deskundig en goed geholpen
Originele beoordeling
Deskundig en goed geholpen
Camper onderhoud gehad en tevens kleine defecten gerepareerd. Alles naar volle tevredenheid.
top bedrijf
Vriendelijke mensen, goede service en snel een afspraak gepland
Super klantvriendelijk!
Super service!
top service ,goede afspraken
Komt gemaakte afspraken na
Wij hebben na een vriendelijke afspraak onze Camper bij Mike in onderhoud gehad, en tevens diverse reparaties naar alle tevredenheid laten uitvoeren. Daarbij heeft hij ook nog een perfecte chiptuning gedaan !! Niks is hier teveel gevraagd. Super service !
Erg prettige en kundige garage waar ik al het onderhoud aan mijn BMW laat uitvoeren. Naast de prijs en betrouwbaarheid is het voornamelijk de vriendelijkheid en deskundigheid die me bij deze garage terug laat komen. Groot bijkomend voordeel is de mogelijkheid om een tijdelijke leenauto te reserveren terwijl de auto bij de garage staat, zonder meerprijs. Kleine reparaties of bandenwissels gebeuren terwijl je wacht op een plek waar je rustig even kan werken óf van het gezelschap van de viervoetige gastheer "Diesel" kan genieten.
Mooi bedrijf, doen wat ze beloven en bieden goede service
Keurig en snel geholpen vanaf de afspraak tot de betaling!
Expeditieweg 29
6657KM Boven-Leeuwen