Keurig netjrs
prettig
Komen afspraken prima na. Leggen goed uit wat het probleem is en het wordt vakkundig opgelost. Ook testen of de klacht voorbij is hoort tot de service.
No nonsens bedrijf, ze doen wat er afgesproken wordt.
Snel en vakkundig geholpen
Enthousiast ontvangen bij het brengen van de auto. Alles dat wordt uitgevoerd buiten de APK om wordt netjes overlegd. Zo trilde bij mij de remmen iets en hebben ze naast de APK keuring ook de schijf- en trommelremmen gereinigd om dit te verhelpen.
Fijne service, vriendelijk, netjes geregeld en overleggen netjes als er iets gedaan moet worden.
AutoFirst van Doornik is een vertrouwd adres, waar je kunt rekenen op 'ouderwetse' persoonlijke service. In duidelijke taal wordt door één van de vakkundige medewerkers geadviseerd over het uit te voeren onderhoud.
Goede service, vriendelijk en deskundige monteurs. Al jaren vaste klant met meerdere auto's en nog steeds dik tevreden.
Mijn band was zacht aan het leeg lopen ik thuis ff opgepompt toen autofirst van doornik gebeld kon gelijk terecht en met een half uurtje was ik weer op weg met een harde band
Allebei onze auto´s gaan voor onderhoud en keuring naar AutoFirst van Doornik. Wij ontvangen altijd een professionele en vriendelijke service. Wij zijn zeer tevreden.
Kleine beurt en vervanging distributieriem laten uitvoeren. Goede service, prijs en dienstverlening. Achteraf was een v-snaar onvoldoende vastgezet en van de poelie afgegaan. Vervolgens telefonisch contact met de eigenaar, deed hierover absoluut niet lastig, gaf aan dat wellicht bij hun de fout lag en loste het keurig en kosteloos op. Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf.
Goede service en erg vriendelijk personeel
Echt aan te raden.
Goede & vriendelijke service, Altijd meer dan tevreden!
Je wordt snel en professioneel geholpen Uitermate vriendelijke en zeer klantgericht
Altijd snel geholpen en kwaliteit
Op dinsdag vertrokken wij met onze camper voor een reis van 5 maanden maar op maandagavond bleek onze waterpomp gesneuveld. Na een belletje dinsdagochtend konden wij hier direct terecht en na een half uurtje wachten met een lekker kopje koffie kon onze reis alsnog beginnen, met dank aan de uitstekende service!
Reparatie en keuring camper snel en goed verzorgt!
Je wordt keurig te woord gestaan en direct geholpen.
Na meerdere keren er zijn geweest ben ik zeer positief over dit bedrijf. Ik kan niet anders zeggen dat ze echt meedenken qua prijs kwaliteit.
Deskundig en goed geholpen
Originele beoordeling
Deskundig en goed geholpen
Camper onderhoud gehad en tevens kleine defecten gerepareerd. Alles naar volle tevredenheid.
top bedrijf
Expeditieweg 29