Wordt netjes geholpen

goede service en communicatie

De service is goed en een prettige communicatie. Ze werken netjes en komen hun afspraken na.

perfect

keurig geholpen

vlot geholpen

Fijne service en adequaat handelen

Top service!

Snelle en goede service

Correct en beleeft .

Ben met onze auto's en de camper bij autofirst van Doornik . Naar alle tevredenheid wordt er gewerkt en worden de afspraken die gedaan zijn ook na gekomen. Prijs en kwaliteit zijn goed. Kortom een echte aanrader .

Snelle service!

Goed, snel en vriendelijk geholpen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Perfect geholpen en goed advies

Kom voor de eerste keer bij auto first van Doorn. Afspraak voor kleine beurt, waren op tijd aanwezig en ikkon er op wachten. Later in de middag zijn er nog nieuwe lampen in gezet. Ben zeer tevreden en netjes geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Wordt er netjes en goed geholpen

Kwaliteit en service

Nu een aantal jaren bij Autofirst van Doornik met onze auto en de camper. Je weet , als er geen gekke dingen tevoorschijn komen tijdens de beurt, wat de onkosten zijn. Dit wordt vooraf verteld en anders wordt er overleg gepleegd tijdens de werkzaamheden als er onvoorziene kosten zijn. Tussendoor kan ik altijd even langskomen als er iets was , bij een vraag of als er iets kleins was , kijken of dit verhelpen als service

Snelle service

Top geregeld

Thanks

(Ignition coil + spark plug change) + tire change + APK = Perfect

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise
  • Value for money

Klantvriendelijk en zeer goede monteurs

Is een fijne garage waar ik graag door geholpen word, zeer goede kennis van de monteurs en een klantvriendelijke benadering.

Vriendelijk en betrouwbaar.

Na een telefoontje kon ik direct komen om mijn achterlicht te laten vervangen.

• Prijs/Kwaliteit

Prima autobedrijf! Aan te bevelen.

Alles netjes uitgevoerd volgens afspraak! Bij meer kosten was er overleg. De auto naar onze zin en gewassen afgeleverd.

Attent

Fijn , snel en goed

vriendelijk en goede service

Mike en zijn collega's zijn altijd heel vriendelijk. Mochten er grote kosten zijn dan bellen ze altijd netjes om te overleggen. 's ochtends de auto brengen betekend bijna altijd dat hij na werktijd weer helemaal gereed klaar staat. Super service.

Zeer klantvriendelijk

Altijd gastvrij ontvangen, en zeer correct in de uitleg van de werkzaamheden welke men gaat verrichten.

Fijn

super fijn dat de auto wordt opgehaald en thuisgebracht. Je hebt er geen omkijken naar. Wat ik jammer vind is dat er niet is verteld wat er aan de auto is gedaan. Ik heb geen idee of er zaken wel of niet goed waren.

Eerlijk en kundig

Auto ging voor kleine beurt en APK, omdat er sinds de vorige beurt weinig mee gereden was vonden zij een kleine beurt niet nodig. Daarom alleen APK uitgevoerd, wel vloeistoffen nagekeken. Maar daardoor geen onnodige kosten gemaakt. Heel eerlijk en netjes, zal niet iedere garage zo doen

• Prijs/Kwaliteit

Voor een kleine beurt wel veel geld

Goede serrvïce

Snel en goed geholpen

Deskundig advies. Werkzaamheden correct uitgevoerd.

Heel goed

All season banden erop laten leggen gisteren,prima service en goede klandizie,top was het.

Hele fijne service

Fijne service en duidelijke communicatie over reparaties. Top!

• Prijs/Kwaliteit

Auto is netjes afgeleverd. Werd goed op de hoogte gehouden.

Expeditieweg 29

6657KM Boven-Leeuwen