Mijn auto maakte een raar geluid. Er werd meteen tijd vrijgemaakt en de diagnose gesteld. Gelukkig, want ik had er niet meer mee verder moeten rijden. Daarna goed gerepareerd.
Ik laat mijn auto hier al jaren keuren en onderhouden en ben altijd uitstekend geholpen.
Ik heb eerst een offerte opgevraagd voor het vervangen van mijn distributieriem op een Fprd Focus Station Ecoboost. De rekening was volledig volgens afspraak, op de factuur stond omschreven wat er is uitgevoerd. Enige minpunt was dat de gereserveerde leenauto per ongeluk was vergeven maar ze waren bereid om mij naar kantoor te rijden en op te halen.
Voor de zoveelste keer een auto door BM Carservice laten nakijken en repareren , eerlijk advies gekregen altijd en tegenwoordig zet ik de auto gewoon neer omdat ik weet dat ze eerlijk het nodige werk doen ..
Snel en goed en vriendelijk geholpen
Snelle en goede service. De prijs is goed De communicatie is voortreffelijk
Een mooi schoon bedrijf met een klantvriendelijke benadering, een perfecte mate van bereidheid om te helpen met een goede transparantie en 7prijskwaliteit verhouding. Bewonderingswaardig, chapeau jongens.
Ik had mijn klachten uitgelegd. Daarna hadden ze hem nagekeken en mij uitgelegd wat er gemaakt moest worden en wat de kosten waren. Duidelijke taal en bij het afrekenen moest ik precies het bedrag betalen wat ze opgegeven hadden. Er waren geen extra kosten bijgekomen voor dingen die ze nog gevonden hadden of duurder uitgevallen waren. Dus dat vond ik ook heel prettig.
Als de auto niet dom de haverklap alarm geeft om een olie beurt te krijgen, waarvan ik vooraf wel geïnformeerd werd, dat het geen kwaad kon, zou ik dit bedrijf een 10 hebben gegeven. Op mijn rit van ongeveer 400km was het verbruik bijna 1 op 40 bij deze hybride Toyota yaris. Ik reed wel meestal 100km per uur op de snelweg. Kortom, een geweldige auto!
Deze garage en medewerkers verlenen een fijne service en handelen snel de werkzaamheden netjes af!
Eigenlijk wil ik niks zeggen anders moet ik een volgende keer te lang wachten.
Doen wat ze beloofd hebben en wekken mijn vertrouwen.
Goede service, ik had pech met de auto en ze hadden het zelfs een dag eerder verholpen
Elke keer weet ik wat er gedaan moet worden aan de auto, hoor ik op de dag wat het precies gaat kosten en denken ze mee. Altijd vriendelijk, helder en bekend!
Prima service en prijs/kwaliteit
Er was een probleem met de auto, kon hem gelukkig snel brengen… Na een korte inspectie bleek dat er iets met de koppeling was, goede prijs opgave gehad en de zelfde dag gerepareerd. Voor de keuring en beurten ga ik langs bij deze garage.
Wederom, ik kom hier nu een aantal jaar, goed geholpen. Mijn auto breng ik alleen hier naar toe. Ze zijn vriendelijk, correct, transparant, snel en betrouwbaar!
Fijn personeel, vriendelijk en eerlijk. Snel geholpen!
Vakbekwame garage die alles eraan doen om je goed te helpen! Zeer schappelijke prijzen en vriendelijk personeel.
Klantvriendelijk, deskundig en voortschrijdend inzicht
Top service
TOP
Eerlijk duidelijk en je weet waar je aan toe bent Super netjes en vriendelijke Ben thnx
Klantvriendelijkheid op en top verzorgd. Met de klant meedenken. Deze garage is een ongelofelijke uitzondering ten opzichte van andere garages! Persoonlijke benadering, fantastisch resultaat. Kort om: als je echt goed geholpen wil worden bij een garage, raad ik BM Carservice zeker aan!!
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.