Mijn ervaring is met mw Orhan je wordt goed geholpen en je doelen worden bereikt. Ook als alles afgerond is en vragen heb kan je altijd nog terecht bij haar.
Advocate Ayfer heeft ons geholpen bij het halen van mijn partner naar Nederland! We raden iedereen haar aan! Beste advocaat.
Mw Orhan heeft een complexe zaak voor mij behandeld en na alles uiterst zorgvuldig gedaan. De procedure is precies gegaan zoals ze heeft uitgelgd.
Mijn ervaring was uitstekend, uitstekende service gehad en er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde me echt gehoord. Ik raad iedereen aan om hier te komen.
As I said I felt very comfortable and safe to work with them because they did what I wished for. So Iam very happy to work them.
Ik ben goed door Ayfer geholpen. Ondanks dat ze heel druk heeft neemt ze altijd tijd voor je. Geeft juiste advies ze is zeer vriendelijk en betrouwbaar. Nogmaal heel erg bedankt voor je inzet. Heel veel succes met alles.
Ik heb eindelijk mijn leven op een rijtje. Ik ben jullie zo dankbaar. Jullie zijn toppers!!!
Dankjewel dankzij jullie provisionele hulp in visas uitnodiging heeft mijn moeder in een keer positieve antwoord gehad via de consulaat. Ik kon het niet geloven toen ik het hoorde het was echt een droom dat werkelijkheid werd ineens.ik kon altijd terecht op elk moment voor vragen enzo!! Dat was erg fijn Geweldige prestaties nogmaals Ayfer is meer als een Advocatenkantoor. Jullie zijn een echte deskundige Top Team van advocaten.
Ik ben zo blij dat k naar jou toe bent gekomen en ben zeer tevreden met jou werk Respect, bedankt voor alles.
Ayfer Orhan, from our hearts, thank you for your amazing work you have done. You helped us a lot with IND issues. I appreciate and recommend a lot . Thank you thank you
Leenders at law office went the extra mile to assist me with IND issues to get my MVV sorted out. Working after hours to submit the forms shows commitment. Thanks
Ayfer is een zeer vriendelijke, toegewijde en betrokken raadsvrouw met oprechte aandacht voor de klant. Haar deskundigheid alsook haar aanpak van zaken is prijzenswaardig. De interesse in haar klanten is welgemeend en omgang met haar is erg hartelijk. Een advocate die doet wat ze met je heeft afgesproken en gaat voor de beste resultaat voor haar klanten. Ik raad haar van harte aan voor ieder die een advocaat nodig heeft. Arman E Gulsen
Beyond any reasonable doubt, the AZR Law Office is so far the best. I have hired lawyers before, but you are the best I have worked with. I can't tell you how much I appreciate the amazing legal work you did on my behalf. To you LEENDERS, I'm so grateful for your dedication, passion, and professionalism.
Ik ben goed geholpen
Ik heb heel wat advocaten gehad maar mr. A. Aïssal is echt een topadvocaat! Zeer betrokken en kwam met een goede strategie die heeft gewerkt. De zitting ging heel goed en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat mr. A. Aïssal mij heeft bijgestaan. Ik zou hem zeker aanbevelen!
Mw. Orhan is een hele aardig en goede advocaat. Zij weet gewoon wat moet zij doen. Ik ben bij veel advocaten geweest voor dan mw Orhan. Ze waren allemaal onzekerheid. Ze zeiden allemaal dat ik mij best ga doen maar dat is niet zeker dat je verblijfsvergunning krijgt. De enige persoon die zei zeker tegen mij dat je 100% verblijfsvergunning krijgt was mw. Orhan en dat heeft zij ook gedaan. Nu ben ik echt blij dat ik mag in Nederland blijven en ik wil mw. Orhan erg bedanken. Mw. Orhan is een hele goede en aardige advocaat die veel ervaring heeft en met kracht doet jou zaak. 100% aanbevelen
Hierbij wil ik mevrouw Orhan van harte bedanken voor alle moeite die zij heeft gedaan voor ons. Vanaf het begin tot het einde van onze aanvraag heeft ze ons gesteund. Met haar geweldige ervaring en kennis hebben we uiteindelijk een positief gekregen. Ons gezin is nu compleet! Als zij er niet was waren we misschien nog steeds bezig. Het mooiste wat ik vind is dat zei 24 uur bereikbaar is voor haar cliënten.. Voor al je vragen heeft ze meteen een duidelijkheid en dat geeft een vertrouwelijke gevoel!! . Je advokaat z.s.m. bereiken wanneer je dat nodig hebt is het belangrijkste wat ik denk.. Nogmaals hartelijk bedankt !!
Advocaat is goed, luistert goed en helpt goed
Beste advocaaten
Goede ervaring goede advocaat zou haar aanbevelingen
Mevrouw Ayfer Orhan is een expert op het gebied van vreemdelingenrecht. Yes, she is! Zij weet hoe en welke stappen we moeten nemen om de verblijfsvergunningen te krijgen. Zij heeft haar werk wonderbaarlijk goed gedaan. Zij hielp onze zaak tegen de IND bijstond. Zij gaf ons zinvolle begeleiding en zij stond elk moment open voor discussie via de vergaderingen (maandag-en-donderdagmiddag), telefoontjes, Facetime en e-mails. Ik heb ooit tijdens haar vergaderingen wat telefoontjes gepleegd en toch antwoordde zij me op korte termijn. Eerlijk gezegd, uit mijn persoonlijke ervaring dat zij niet eens een geweldig mens is maar iemand met hart voor de mensen. Zij heeft ons gerustgesteld dat alles gaat goed komen. Bedankt Ayfer! Maar dat gedrag breidde zich uit ook tot haar team. Ze hielpen ons en beantwoordden onze tonnen vragen beleefd. Ik herinner me nog dat Vegan samen met ons meeliep naar het loket van de IND om er zeker van te zijn dat we geen problemen zouden krijgen. Bedankt Vegan! Ten slotte, wij hebben 3 jaar aangevraagd maar de IND heeft ons 5 jaar verblijfsvergunningen verleend. Het was geweldig! AZR-LAW is een expert in vreemdelingenrecht en zeer behulpzaam vooral in rechtshulp.
Perfect geholpen en alles op tijd zeer nette mensen en behulpzaam.
The lawyer kept always good contact and helped me in my toughest time. As for me, I got the best experience.
Ik ken mevrouw Orhan al jaren. Zelfs toen ze nog student was heeft zij bijgestaan in een complexe zaak. Ook toen wat een top advocaat niet kon doen, heeft ze ervoor gezorgd dat verblijf kreeg via een Belgie. In Nederland veranderde mijn situatie en volgde weer een complexe dossier. Na vele procedures toch duurzaam verblijf gekregen. Na jaren procederen is een bijzondere vriendelijke band ontstaan. Dankbaar!
De best Advocat is Ayfer orhan