Top top top!!

Mevrouw A. Orhan is gewoon in een woord top! Wil je een goede advocate aan je zij? Dan zit je bij haar zeker goed!

• Betrokkenheid

Mevrouw Leenders leefde mijn situatie mee en heeft met veel geduld alles opgelost. Ben haar zeer dankbaar voor mijn toekomst!

Het is uitstekend service

Ik vind het uitstekend service

• Betrokkenheid

Zeer deskundig in haar vak

Ons ervaring met advocaat zijn wij zeer tevredenen over haar werk, deskundigheid ,betrokkenheid en haar uiterste inzet binnen proces die zij geleverd heeft. Wij danken haar tot de uiterst

goede ervaring

uitstekende

bedankt voor alles

Mrs .Luxora Leenders

Ik wil graag mijn diepe dankbaarheid uiten aan mevrouw Luxora Leenders voor haar uitstekende begeleiding, toegewijde werk en kwaliteit van aandacht die ik heb ontvangen tijdens mijn aanvraag voor een Toeristenvisumverlenging. Haar constante advies en professionaliteit springen er op elk moment uit. Ze zoekt altijd naar de juiste opties binnen de wet. Ik ben oprecht dankbaar voor Luxora en haar team.

• Betrokkenheid

De AZr LAW Office is een perfect. Je wordt met alle liefde geholpen en je wordt zo snel mogelijk geholpen. Ze zijn zo lief en ze doen alles erover. Ik heb oprecht geen worden voor! Ze zijn/blijven de beste advocaten.

Echt behulpzaam

Iets wat onmogelijk was, mogelijk gemaakt

• Communicatie N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.

Beste advocate! Ik kan niet omschrijven hoe tevreden ik Ben geholpen ! Ik raad idereen aan !

Uitstekend geholpen met MVV visum

Deze advocaat heeft ons uitstekend geholpen met het verkrijgen van een MVV visum voor mijn zus en nichtje. De IND heeft op allerlei manieren geprobeerd dwars te liggen. Dankzij deze advocaat is het gelukt de IND van gedachten te veranderen.

Super goed

Hollandanın en iyi avukati Ayfer Orhan basarili oldugunzu cok iyi biliyorum sizi tebrik ederim basarilarinizin devamini dilerim herkese sizi tavsiye ederim iyi calismalar diliyorum...

Best AZR Law

Mijn ervaring met dit kantoor was ronduit geweldig en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn in juridische zaken. Allereerst was de communicatie met het advocatenkantoor uitstekend. Ze reageerden altijd snel op mijn vragen en hielden me regelmatig op de hoogte van de voortgang van mijn zaak. Wat ik ook zeer waardeerde, was hun toewijding en inzet om het beste resultaat voor mij te behalen. Ze namen de tijd om mijn zaak grondig te onderzoeken, bewijs te verzamelen en een sterke strategie te ontwikkelen. Ik voelde me echt gesteund en vertegenwoordigd door het hele team.

Het beste

Professioneel

Mevrouw A.Orhan heeft veel ervaring ,ze doet haar werk heel professioneel,ze benadert werk en klanten heel goed ,ze probeert haar werk zo snel en goed mogelijk te doen . Het is een heel goed professioneel ,kantor ik zou het willen aanbevelen aan iedereen .Medewerkers van dit kantoor ze doen hun best om hun werk te doen,pakken het zeer professioneel aan en weten wat ze doen...dankje best zeer goed werk .grotjes Patrycja Rak, Khalid Lamsalek

Top advocaat orhan

Lieve Orhan dank je wel ik heb nu 2 zaken gehad , wat ben jii toppertje , lief vriendelijke, geduld rustgevende vrouw je kan met alles naar haar gaan , ik ben iederegeval suppper tevreden over haar wil je advies kan je zeker ,

Güvenilir, Saygı ve Dürüstlük

Hollanda'da yardımcı olan tek Türk avukattı.. Gittiğim her avukat asla oturum alamazsın vs direk başından gönderdiler fakat Ayfer Hanım, asla yardımlarını esirgemedi! Çabaladı, ve sonunda imkansız olan oturuma sahip oldum! Tüm emeklerin için çok teşekkür ederim... sevgilerimle,

Professionals in hun vak

Mevrouw Orhan geeft je het gevoel dat je op haar kunt rekenen en haar kan vertrouwen ze is eerlijk en verteld alles stap voor stap zodat je het ook goed kan begrijpen. Ik ben echt blij dat wij voor haar hebben gekozen. Ze is tot zover de beste in haar vak. Als je op zoek bent naar een deskundige dan ben je bij haar zeker aan het juiste adres. Wij zijn haar enorm dankbaar voor alle moeite. Kort gezegd Top kwaliteit.

• Betrokkenheid

Hi, I got my (PASAPOR'ID) I wanna Say thank you very much to you and your colleagues for your help, you made me very happy Ms. A'ORHAN, you are the best lawyer I've ever seen, you supported and helped me in every phone call, thank you very much again... Hope to see you in other cases in the future, stay with love...

Super advocaat

Advocaten kantoor AZR LAW is erg betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Ayfer Orhan is een zeer goeie advocaat. Mijn zaak heeft ze goed afgehandeld. Uitstekend!!!

• Betrokkenheid

Altijd bereikbaar en fijn contact

Ik ben erg tevreden over mr. Orhan. Ze is altijd bereikbaar en staat je vriendelijk te woord. Ze is duidelijk over de procedure en gelukkig met resultaat!!

Enthousiast vrouw

Ik heb niet echt ervaring met advocaat orhan ze is de advocaat van mijn opa alleen ik heb haar tijdje gesproken en ik vomd haar top vrouw en reageert heel snel en doet haar werk perfect

uitstekende ervaring

Ayfer Hanım dünyada tanıyabileceğiniz en iyi avukat. Bize her zaman yardımcı oldu.olmaya devam ediyor. Onunla tanıştığımız için çok mutluyuz. Her şey için çok teşekkür ederim.

• Betrokkenheid

Oprecht betrokken, doelgericht en zeer professioneel

Ayfer heeft ons wederom zeer deskundig begeleid, ze staat altijd klaar voor de cliënt en doet haar uiterste best het beoogde doel te behalen, in mijn ervaring altijd met succes!

Beste advocaat ooit mr Orhan

Ik ben meer dan 13 jaar bezig geweest. Het complexe zaak. Wijziging gegeven en daarna verblijf gekregen. 3 jaar met geduld bij gestaan en eindelijk gelukt. Dank mr Orhan

Rijswijkseweg 385

2516 HJ Den Haag