Top Service !

Wij zijn uiterst tevreden over de diensten van AZR Office LAW zij hebben alles tot op de puntjes geregeld! Ze zijn professioneel en zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt geregeld wordt. Kortom topklasse service!

• Betrokkenheid

Heel goed, van begin tot eind

Goed, we zijn heel erg blij mee, succes Ayfer ga zo door, jij bent succesvol vrouw /advocaat. Ik aanraden iedereen die advies willen en willen verder komen bij Ayfer Orhan komen, zij heeft heel veel ervaring, heel slim, We houden van jou Ayfer.

• Betrokkenheid

Complimenten voor je succes.

Beste Ayfer (AZR). Names mijn familie, wil ik jou en je team bedanken voor de afgelopen jaren, die je naast ons hebt gestaan, en gestreden met een ingewikkelde zaak. Posetief en hoopvol, met persoonlijke aandacht. Dag en nacht beschikbaar. Niet opgegeven en de zaak met succes afgerond. Complimenten. We kunnen je nooit genoeg bedanken en zijn blij met je vriendschap. Ik wens jou veel succes en goede gezondheid. Gr. Family Amin

• Betrokkenheid

Goede communicatie, snelle resultaten en succes. Hartelijk dank.

Goede communicatie, snelle resultaten en succes. Hartelijk dank. Dank u well

• Betrokkenheid

Heb super goede ervaringen met mevrouw Orhan. Zij is super eerlijk en betrokken! Weet wat ze doet komt zeker haar afspraken na. Doet wat ze beloofd! Ben enorm blij en tevreden met haar deskundigheid. Als ik een cijfer mag geven is het zeker een 10+ in alle opzichten.

Goeie ervaring perfecte advocaat

Beste advocaat , meelevend en werkt perfect

Uitstekend geholpen.

Top advocaat die je heel snel helpt. Ik kon met alle vragen bij baar terecht en er is echt tijd genomen om alles te beantwoorden. Ik had geen zorgen meer omdat alles zo snel geregeld werd.

• Betrokkenheid

Top advocate, zeer kundig en professioneel

Onze ervaring met AZR LAW was van begin tot eind in 1 woord top. Advocate denkt mee in oplossingen, mogelijkheden. Je word serieus genomen je zorgen worden ontnomen door deskundigheid. We hebben in het verleden andere advocaten gehad maar die kunnen bij lange na niet tippen aan AZR LAW de manier hoe deze advocate handelt zie je niet meer terug. Dus vanuit mij en mijn man. Mevrouw Orhan bedankt, en Chapaeu!!

• Betrokkenheid

Goed luisteren naar myn verhaal was belangryk

Aardig respect uitleg en zelfs op vakantie of weeekend kryg jje antwoord op je vragen en ze voelt met je mee wat je probleem is Ik hou van deze persoon hoe ze praat en aardig vooral als je iets niet begrypt geeft ze tyd voor je om uit te leggen tot je et begrypt

Einfach sehr gut

Cok memunum Ayfer ablayi buldugum icin. Bize cok yardimci oldu. Ümit Verdi ümitdizlige kapildimiz zaman.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation
  • Beratung
  • Fachwissen
  • Engagement

Veel goed!

Behulpzame vrouw en bedankt voor alles wat ze voor mijn heeft gedaan

Goed gehopen

Goed gehopen door mevrouw A. Orhan na tijd is alles gelukt we hebben gepakt onse verblijfsvergunning :) Bedankt voor u hulp

erg prettig

Mijn ervaring met AZR advocaten was erg prettig. Er was goed gecommuniceerd naar mij over hoe en wat omtrent mijn zaak.. Uitstekend werk!

Een topper

Het was super fijn samenwerking.

• Betrokkenheid

Top service en met resultaat!

Mijn ervaring met mevrouw Ayfer Orhan was geweldig. Ze is echt een specialist in haar vak (visum zaken) en heeft een groot empatisch vermogen. Ben zeer tevreden over de samenwerking en afstemming. Ik beveel ht iedereen aan en ben super fijn geholpen! Ayfer nogmaals bedankt!

• Betrokkenheid

Geweldige en menselijke advocaat.

Ik ben zeer tevreden de geboekte resultaten. Heldere en duidelijke comunicatie deskundige advies en erg betrokken.

• Betrokkenheid

Deskundige advies. Heel goed betrokken.

Heel goed bruikbaar

• Betrokkenheid

Zeer betrouwbare advocaat !

Ik heb een zeer goede ervaring met Mevrouw Orhan . Ze heeft me erg goed geholpen echt een aanrader .

lang ervaringen

ervaring met Iefer was top, goede advocaat aan reader om zaken met haar te doen,

Mijn zaak meteen goedgekeurd

Beste advocaten bureau en hele vriendelijke mensen, ze helpen je meteen en doen hun uiterste best om je te kunnen helpen. Ik zou ze meteen op bellen geen twijfel.

Super advocaat!

Ik ben eerlijk en duidelijk geholpen door AZR Advocaten in Den Haag. Ik waardeer het pro-actief meedenken, erg kundig. Zeker een aanrader!

Fenomenaal

Deze vrouw weet heel goed wat ze doet!!! Ze heeft alles goed geregeld. Wij kunnen niks anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met deze topper een advocaat die weet wat ze doet!! Ik zal haar aan iedereen aanraden❤️

Heel good erfaring

Zijn advocaat is erg slim en snel

Top perfect

Vanaf het allereerste moment hebben wij een zeer prettig contact gehad met mevrouw Ayfer. Lief eerlijk altijd goed bereikbaar, antwoorden ons ook altijd snel wat wij super belangrijk vinden. Ze staat gewoon 100 procent voor je klaar maakt niet uit welke dag of hoe laat het ook is gewoon en top advocaat dikke 10. De werkwijze zoals die wij hebben ervaren is zeer professioneel te noemen. Ayfer leeft ook echt met je mee in de zaak waarderen wij zo erg wij hebben de zaak gewonnen dank zij u want nooit ons zou lukken bedankt. Nogmaals dank hiervoor, wij zullen je zeker aanbevelen. Je bent een topper!

Hell goed gedaan

Rijswijkseweg 385