Zeer goed zij is echt een advocaat met een luisterend oor

mevrouw Ayfer is echt een vrouw met een luisterend oor zij heeft onze als het gezin goed geholpen en goede adviessen geven met dankzij haar komt mijn man naar Nederland toe, zij is echt de beste advocaat van Den Haag. bedankt voor alle hulp soms heb ik misschien uw elke keer geappt of gebeld had maar dat kwam omdat ik zo veel stress had. Echt zonder uw hulp was het zeker niet gelukt nogmaals bedankt voor alles u bent de beste advocaat ❤️ Met vriendelijke groet van Aylin Doğan

Superblij met advocaat als Orhan

De beste advocaat, staat paraat voor je waar nodig is. Raad elk ieder orhan aan als advocaat, zeker geen spijt gehad van mijn keuze. Je bent een topper orhan ga zo door!!

GEWELDIG!

Ayfer…. Wat een geweldige vrouw, ik raad het IEDEREEN aan. Ze geeft niet op en blijft tot het einde met je mee vechten en ook weer is het haar gelukt om ons tevreden te stellen. Ik kn je niet genoeg dankbaar zijn lieve Ayfer. Honderdmaal dank!!!

• Betrokkenheid

Het onmogelijke is mogelijk gemaakt

Ayfer heeft bij ons het onmogelijke mogelijk gemaakt. Het heeft bijna drie jaar geduurd en niemand had gedacht dat het goed zou komen. We kwamen obstakel na obstakel tegen en voor Ayfer was niks onmogelijk. Wij kunnen je niet genoeg bedanken. Zo blij en dankbaar dat het eindelijk gelukt is.

Visum aanvraag

Mevrouw A.Orhan is de beste

That was perfect

Ms. Ayfer is experienced in his job

Betrokken advocaat

Samen een procedure van 9 maanden doorlopen en uiteindelijk met goed resultaat!! Door druktes de advocaat zelf niet altijd even goed bereikbaar maar de assistente is altijd te bereiken of per mail. Handelt zsm, heel fijn! Lief en betrokken!

The Great lawyer

The Great lawyer I have been never see like you, Really I appreciate your honesty ,Hardworking and punctuality. Wishes you great success,

Met plezier

Ayfer is een geweldige advocaat en doet zijn werk met plezier. Ze is top. Ze heeft ons heel blij gemaakt dank Ayfer.

Met AZR Law heb ik een hele goede ervaring

Er wordt heel goed naar je situatie geluisterd en gekeken. Er werd gelijk advies gegeven van wat je zal moeten of kunnen doen. Bij mijn afspraak hebben ze gelijk alles ingevuld en opt tijd ingediend. Ik kon altijd bellen als ik verder nog vragen of twijfels had. Ik vond heel fijn dat ze gelijk wisten wat voor stappen ik verder moest nemen.

Top advocaat

Na jarenlang gewacht te hebben op mijn verblijfsvergunning door omstandigheden is het mevrouw A. Orhan gelukt wat niemand al die jaren is gelukt. Ben er super dankbaar voor en echt een aanrader voor andere.

• Betrokkenheid

Goede service en meedenken in oplossingen

Ik heb een hele goede ervaring met AZR Law. Mr. Orhan heeft mij het afgelopen jaar goed bijgestaan en meegedacht in oplossingen. Kortom een goed bedrijf die ik iedereen zou aanbevelen.

Behulpzaam

Luisteren goed naar je verhaal en bieden uitstekende service

• Betrokkenheid

Pakt de situatie professioneel en zeer effectief op

Mevrouw heeft mij zeer goed geassisteerd bij mijn zaak. Dit heeft ons de gewenste uitkomst bezorgd.

• Betrokkenheid

Ik heb een geweldige ervaring gehad met Orhen. Zij erg professioneel, vriendelijke, deskundig Zij helpt je graag. Zij gaf ons haar tijd en aandacht. Met alle afspraken was zij aanwezig. Communicatie was zeer goed. Zij was zeer betrokken afgelopen jaren bij ons We zijn erg dankbaar voor haar.

• Betrokkenheid

Mw Orhan heeft mij super erg geholpen. Waar ik het meest tevreden over was is de communciatie! Mevr reageerde heel snel en ik kon altijd terect voor evenuele vragen buiten werktijden. Nogmaals heel erg bedankt !!

Mijn ervaring was gked

• Betrokkenheid

Top advocaat niks om aan te merken geweldig is ayfer

Ayfer is een topper , eerlijk hart van goud, echt behulpzaam. Ze geeft aan als ze er wat voor kan betekenen. En ook als ze niks voor je kan doen . Ze heeft mij enorm geholpen , ze heeft aantal zaken gedaan ik kan niet meer zeggen de beste advocaat van Nederland. Ik heb haar gek gebeld nog nooit heeft ze gezegd nou is het genoeg geweest of wat . Altijd met respect nooit te veel gevraagd. Deel haar door mensen massaal , Wandt als ik iemand het gun is zei het wel , ayfer Orhan , nogmaals je hebt een speciaal plek in ons hart . Supper bedankt toppertje

Top service

Mvr Orhan Ayfer is echt een top advocaat. Ze heeft me geholpen met me bezwaar dossier. Zonder haar waren ik en me partner nog lang niet bijelkaar. Ik raad iedereen Ayfer Orhan aan als advocaat. Toppertje!!!

Perfecte ervaring

Op zoek naar een goede jurist. Mevrouw Orhan is een deskundig. Ze is helder in haar communicatie en verbindt zich echt met wat jij als ondernemer nastreeft. Ik beveel haar van harte aan. Ze is zeer grondig, heel scherp en werkt precies. En is bovendien heel fijn om mee samen te werken! Uitstekende service. Hartelijk dank voor uw service

Good advocate

Best advocate in Netherlands and hard working all respect for you madam orhan .if you want Verblijfstitel ==>come to AZR

• Betrokkenheid

Snelle afhandeling. Goede communicatie. Zeer goed resultaat in mijn geval. Een 10 klinkt gek maar heeft ze helemaal verdient.

Ik ben gelukkig

De eerste keer toen ik bij mevrouw Orhan over de vloer kwam werden mijn man en ik warm welkom geheten. En dat is belangrijk voor een eerste indruk. Het gehele proces werd ik op de hoogte gehouden van hoever àlles is en ik werd gerustgesteld. Ik heb alle vertrouwen in mevrouw Orhan gelegd en dat was de beste keuze ooit! Je gaat geen spijt krijgen. Ik ben hier terecht gekomen omdat ik een verblijfsvergunning wil voor mijn man. En het is gelukt! Alhamdoulilah en bedankt beste advocaat.

• Betrokkenheid

Erg goed begeleid en geholpen.

het was een lange weg, maar door de hulp en begeleiding is alles ten goede gekomen.

• Betrokkenheid

Mijn ervaring met de advocaat was fantastisch!

Zo gezegd, zo gedaan! Haar heldere communicatie, doortastende acties en succesvolle resultaten spreken voor zich. Een betrouwbare professional die ik ten zeerste aanbeveel!

Rijswijkseweg 385

2516 HJ Den Haag