Professioneel en persoonlijk!

Met heel veel empathie en deskundigheid heeft mr. Orhan mij bijgestaan in mijn juridisch proces. Een deskundige advocaat met het hart op de juiste plek! Haar betrokkenheid en persoonlijk aandacht maken dat je weet dat alles bij haar in goede handen is.

Professioneel

Aifer is heel goed in haar werk en weet wat ze moet doe. Hele professionele advocaat.

• Betrokkenheid

Vriendelijke mevrouw die openhartig mijn problemen opving.

Mevrouw heeft aandachtig mij geholpen, in deze case ben ik in volle vertrouwen geholpen. Heel vriendelijk en oprecht!

Ik heb maar 1 woord nodig en dat is Fantastisch

Alles wat mij is verteld tijdens onze intake gesprek, letterlijk alles is waargemaakt en in een veel kortere tijd dan aangegeven. AZR neemt haar werk serieus en gaat 100% voor de winst! Mijn ervaring met AZR kan ik niet vergelijken met andere advocaten kantoren.

Top!

Mevr Orhan staat altijd voor je klaar, weet waar ze het over heeft en is altijd eerlijk.

• Betrokkenheid

Uitstekende advocaat met volle vertrouwen en resultaat

Ik voelde me erg serieus genomen in deze situatie. Duidelijke informatie en communicatie. Ze zat er altijd boven op heel erg vertrouwelijk en professioneel.Zeer tevreden een echte aanrader. Een betere advocaat zou ik me niet kunnen wensen.

Uitstekend!!

Helemaal top je hoeft maar te bellen en het word geregeld door mevrouw Ayfer Orhan !!

Prima samenwerking.

Ik werd goed begeleid en geholpen.

Vakkundig snel en ervaren

Mr Ayfer Orhan heeft ons geholpen met een vreemdelingenzaak. Ze wist precies waar wij stonden en kon ons daardoor goed adviseren over de vervolg stappen. Ik ben blij dat ik bijbaan ben terechtgekomen. Ga zo door

Professioneel, uitstekend en betrokken

Mevr Ayfer Orhan is voor mij het allerbeste. Zij is een top advocaat heb altijd vertrouwen gehad in haar . Ik kan iedereen aanraden deze advocaat te raad plegen . Top,top Mvg, Khadija.A

• Betrokkenheid

Zeer goed ervaring ik ben echt blij

Ik ben zeer blij met mijn ervaring ging echt heel snel snel dan ik dacht ik wil haar echt bedanken

Positief

Mevrouw Aslan heeft mijn partner en ik zeer goed geholpen. Dankzij haar hulp is er een enorme last van onze schouder. Het duurde even, maar uiteindelijk een zeer positieve uitkomst mogen ontvangen.

• Betrokkenheid

Beste advocaat voor verblijfsgerelateerde onderwerpen

Deze advocaat beveel ik zeer zeker aan. Ze heeft onwijs veel kennis en op voorhand kan ze je verzekeren dat als ze je zaak gaat behandelen je ook zeker weten een positief besluit gaat krijgen! Ze leeft erg met je mee en ze werkt keihard om je te helpen!!

Uitstekend!

Top advocaat, doet wat het moet doen. Het was sneller geregeld dan ik had verwacht. Nogmaals bedankt!

Geweldig goede advocaten!

Goed advies, correct, professioneel en prima bewustmaking van aspecten welke niet in mijn blikveld zaten. Vanaf het begin het vertrouwen dat alles goed geregeld zal worden. Aandacht voor detail en overzicht over de situatie. Prettige sfeer.

Mij ervaring is uitstekend

• Betrokkenheid

Mevrouw Orhan van AZR LAW is een deskundige en betrokken advocaat!

Mevrouw Orhan heeft ons bijgestaan in een complexe MVV/TEV aanvraag met een positief resultaat. Zij heeft uitgebreide kennis en ervaring met deze aanvraag en heeft ons op een deskundige én betrokken wijze bijgestaan. Haar persoonlijke manier van werken is hierin erg prettig.

• Betrokkenheid

Uitstekend geholpen en aanrader voor iedereen

Heel begrip vol zakelijk en hardwerkende advocaat altijd voor der cliënten klaar staan Moge Allah over je waken. Ze is resultaatgericht.

• Betrokkenheid

Deskundigheid van een professioneel en betrokken bij de zaken als een vriend

Ik ben voor al mijn Jurdische zaken langs geweest voor consultatie en het is zeer prettig dat je altijd welkom bent en zeer snel geholpen wordt zowel op kantoor als via social media. Aan hun deskundigheid valt zeker niet te twijfelen. Fijn om eindelijk een advocaat te hebben die een luisterende oor heeft, meedenkt en snel in actie komt. Bedankt voor de goede ervaring!

Uitstekend!

Ik had als advocaat mevrouw Ayfer. Ze heeft mij heel goed geholpen zeker top werk en is heel betrokken je kan alles aan Der vragen. Ik raad haar zeker aan als advocaat.

• Betrokkenheid

Een gastvrijheid gevoel heb ik gekregen

Bij AZR Law office zijn ze niet alleen hulpzaam maar ook zorgzaam.

• Betrokkenheid

Ik ben erg tevreden over de hulp en wat ze voor me betekend zijn ik raad iedereen het aan

• Betrokkenheid

Geeft goede advies hoe je het kunt aanpakken

Teneerste word er goed geluisterd naar je verhaal en daarna word er besproken hoe je het beste aan kunt pakken. En uiteindelijk is het ook ons gelukt!! Ik raad het iedereen aan.

Heel GOED

Echt geweldig ze helpen heel goed

• Betrokkenheid

Zij is de beste vreemdeling advocatat.

Vreemdeling advocaat Ejder Köse, wil je informatie dan moet wel 50€ betalen. Wel 50 € betaald maar valse informatie gekregen İn mijn situatie moes ik 3,5 jaar wachten. Ging ik naar mr. Agayev ook vreemdeling advocaat en die zij ook moest wachten. Een vriend heeft aangeraden Mrs. Ayfer Orhan vreemdeling advocaat den haag, en zij zegt nee niets aan de hand je hoef niet 3 jaar wachten en het was binnen 3,5 maanden alles geregeld! Bedankt AZR Low advocaten

Rijswijkseweg 385

2516 HJ Den Haag