Ik had een goede ervaringen. Ik adviseer aan iedereen om zo'n geweldige advocaat ❤
İk ben erg tevreden
binnen 2 maanden alles geregeld
Goeie advocaat was fijne communicatie alles was zo als gepland. Heel erg bedankt voor alles.
Goede dienstverlening, goede structuele samenwerking met cliënt. En de doel wordt bereikt.
Lieve Ayfer abla, Met je deskundige ervaring, advies en geduld heb je altijd een oplossing en uitweg gevonden. Indien ik of iemand in mijn omgeving weer hulp nodig heeft, zal ik zeker zonder enige twijfel weer bij jou terecht komen! Bedankt voor al je hulp en geduld die je mij de afgelopen jaren hebt gegeven. Bij jou kan ik altijd met een gerust hart terecht voor al mijn vragen. Veel liefs Ebru
Hij slaagde in een zeer korte tijd in een zaak die andere advocaten niet eerder hadden kunnen realiseren. Hij is een uitstekende advocaat in elke zin van het woord met zijn lachende gezicht, geduld en ervaring.
Ze geven goede advies komen altjjd hun afspraken na ze helping je graag met alles Ik ben zeer tevreden
Avukat Ayfer Hanim ;Eşimin Hollanda'ya geliş serüveninde tüm işlemlerinizi sorunsuzca ve profesyonel bir şekilde başarıyla tamamladı. Kendisinin bize vermiş olduğu güven, mesleğinin en tartışılmaz özelliklerinden birtanesidir. Başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz..
Heeft lang geduurt waarschijnlijk door de corona tijd. Maar hebben toch goed nieuws gekregen.
Ontzettend tevreden over Ayfer Orhan als advocaat. Ook haar medewerkers verrichten topservice. AZR Law is zeker een aanrader! Bedankt!
Ik ben haar echt dankbaar ze heeft iets gedaan wat bijna niet mogelijk was ben haar echt zeer dankbaar
Vanaf de eerste dag ervaarden wij een enorme betrokkenheid bij Mevrouw Orhan en haar medewerkers. En ook de kennis van zaken was uitstekend te noemen. Precies hetgeen wat zij uitgestippeld heeft is ook daadwerkelijk gebeurd. Daarnaast volgden ook de afspraken met diverse instanties elkaar snel achter elkaar op. Of het voor de inburgering cursus was of afspraak bij de Nederlandse Ambassade , alles ging snel. En ook daarnaast de begeleiding, niets dan lof
Ze hebben me goed geholpen met alles .
Zeer tevreden met service en advies. We worden altijd geholpen op een vriendelijke en professionele manier.
Wat ik zo bijzonder aan je vindt / wat ik zo aan je waardeer is dat je echt naar me wil luisteren. Ondanks dat iedereen veel bemoeide toch geduldig dit wou oplossen .Je stelt goede vragen en luistert dan aandachtig naar mijn antwoord. Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Dat is zo uniek Dankjewel Voor geduld, alles optijd heb opgepakt, en goed heb afgerond ❤️
Ik ben heel tevreden over wat voor mij gedaan is door AZR Law en met dank aan mvr. Orhan is onze zaak nu gesloten en gelukkig zo gegaan als wij wilde <3 Heel erg bedank!! Ik raad jullie zeker aan!
Ik ben echt blij
Na een vervelend resultaat van het IND heeft Mevrouw Orhan mijn bezwaarprocedure behandeld. Wat voor mij onmogelijk was om te behalen heeft zij voor elkaar gekregen en ik kan haar niet genoeg bedanken. Haar openheid, kennis en steun tegen het IND is een strijd die zij voor mij gewonnen heeft. Ik raad iedereen aan om geen seconde te twijfelen en mevrouw Orhan in te schakelen bij zaken. Werkelijk uitmuntend voor woorden.
Van begin tot eind heel goed geholpen door mevrouw Orhan. De procedure duurde iets langer dan verwacht maar uiteindelijk wel met een goed einde. Communicatie was heel goed en mijn vragen werden altijd snel beantwoord. Nogmaals bedankt!
Zeer goede Advocaat vriendelijk en betrokken regelt alles tot in de laatste puntjes. Nogmaals Dank!!
Abla jij bent echt een topper! ik ben zo blij, jij heb me blij gemaakt. Het was echt zo ongewikkeld mijn partner ze visum maar danks door jou is het gelukt. Ik ben je echt dankbaar abla:) groetjes Tugba
Special thanks to mrs Orfan for her help and for being helpful to answer all my questions I can't thank you enough from beginning until this day
Mvr Orhan, heel heel erg bedankt voor uw inzet en het goede werk dat u heeft verricht en nog's bedankt voor uw geduld met mij, eindelijk mag mijn vrouw naar NL komen. AZR Law is la crème de la crème van de advocatuur, echt een aanrader...Heel erg bedankt.