Öncelikle sizin ile tanıştığım için çok mutluyum. Sıkıntılı ve çok zor olan oturum başvurumu çok profesyonel çok sabırlı davranarak sonuca ulaştırdığınız için ne kadar teşekkür etsem az. Benim için bu süreçte sıkıntılı olan bütün olaylara müdahale etmeniz kendimi her zaman güvende hissettirdi. Ailemin yanında çocuklarımın yanında mutluluğumu her zaman size borçlu olacağım..
We hebben een heel goede contact en advicees gekergen van merv. Ayfer over onze moelijke zaak voor reuine met mijn vrouw dus we zijn geslaagd om bij elkaar te komen terwijl mij vrouw zit in een oorlog gebied harltijk bedankt
Goede communicatie met advocate mevr. Orhan. Ze heeft echt voor ons gevochten dat mijn man zijn verblijfsvergunning eindelijk heeft mogen ontvangen. De IND had in eerste instantie de aanvraag afgewezen, en toen ging onze advocate in bezwaar, uiteindelijk is de zaak in behandeling genomen. En advocate heeft ook bezwaar ingediend en de IND een dwangsom opgelegd. Omdat de IND niet binnen de gestelde termijn had gereageerd. Vandaag 8-10-2024 heeft mijn man eindelijk zijn verblijfsdocument mogen ontvangen. En is hierbij officieel Nederlands staatsburger.
We kan allen aanraden deze lieve dames ❤️die waren vechten voor ons tot eind ❤️heel lieve dames begrijpvoel en willen gewon helpen heel erg bedankt dames en heel veel succes in toekomst met liefde Denisa en Ayman ❤️
Mevrouw Orhan heeft mij heel goed geholpen, ze heeft letterlijk van A tot Z alles geregeld voor ons en snel ook! We zijn super blij met mevrouw Orhan. Zeker aanrader voor de mensen die opzoek zijn naar een top advocaat!
Ik denk niet dat er beter kan dan dit… Ze reageren snel en dat vind ik zelf het beste
Eşimle bana karşı ilgisi ,güvenirliği ve saygısıyla gerçekten çok iyi bir avukat, Hollanda da böyle avukat bulmak zor bizim işimizi çözdü, yarı yolda bırakmadı, sizinde işinizi çözeceğini umuyorum kesinlikle tavsiye ederim
Beste advocaat tot nu toe u heeft me super goed geholpen ben zeer tevreden geweest met u hulp super erg bedankt
Na ons eerste afwijzing van aanvraag zijn wij heel goed en snel geholpen door mevr. Orhan. Ons ervaring is dat zij zeer secuur en deskundig te werk gaat. Wij zijn er super blij mee. Zeer aanbevolen. Bij deskundig hulp zijn jullie bij het goede adres bij AZR Law Advocaten.
Goede plan van aanpak, veel ervaring. uiteraard werden we constant op hoogte gehouden van alle nieuws en voortgang van het proces. Zeer betrouwbaar
Ik heb en heel goede ervaringen. Heel goed nieuws over mijn zaak
Wij zijn prima geholpen. Dit ging met goed contact. Ook als de advocaat niet beschikbaar was stuurde ze netjes een bericht met ik bel je over… minuten.
Ik ben zeer goed geholpen. Goed advocaat
Beste advocate die ik ooit heb meegemaakt! Erg behulpzaam en regelt zaken z.s.m. Denkt goed mee en geeft tips passend bij de situatie, top!
Meelevend luister oor 1 punt minder kreeg geen antwoord op mijn mail. Maar voor de rest top erg blij met het resultaat dank jullie wel Groetjes Mohan
Door de moeilijke omstandigheden was mijn situatie voor mij bijna onmogelijk, maar mevrouw Orhan heeft mij enorm geholpen en zij een meer dan geweldige en advocaat
Mijn familielid had precies hetzelfde ervaring met de advocaat en ik wist meteen zij is de gene die mij kan helpen. En binnen 3 maanden heb ik de resultaat gekregen die ik verwachte. Super bedankt voor al de harde werk en geduld. Mijn levens doel is nu 80% kompleet. Nu nog mijn bruiloft en een eigen huis met kinderen dan word het 100%. Mijn echtgenoot en ik zijn super blij met advocaat A. orhan, als ik naar een advocaat zoek zal ik weer haar kiezen. Bedankt.
Geweldig geholpen, heel deskundige en enorm betrokken!
Geweldige advocaat, ze geeft goed advies en denkt met je mee. Echt een deskundige in haar vak. We zijn uitstekend geholpen. Ik raad iederaan AZR Law office aan.
Ik ben heel goed geholpen gewoon 1 woord top tevreden
Mevrouw Orhan is een heel lief vrouw en denkt altijd mee en probeer altijd de beste oplossingen voor jou te bedenken en vinden , ik zou altijd terug komen naar haar als het weer moet , dankjewel mevrouw Orhan voor je tijd en moeite veel plezier en succes .
Beste Advocaat
Ik wilde mijn dochter hier brengen als familie herenigingen en ik had via een vriend van mijn met mevrouw Orhan kennis gemaakt. Ze had heel goed en zo snel alles voor mijn dochter met IND geregeld . Ik ben echt tevreden en dankbaar voor van mevrouw Orhan .
In fact it was a very nice experience i had with AZR Law office
Zonder mvr Orhan was het ons niet gelukt. Zij heeft ons goed geholpen. Wij zijn haar eeuwig dankbaar. Geweldige advocaat die zeker respect en waardering verdient!