een gevoel we gaan ervoor geen twijvel

no nonsens zeer betrouwbaar

Perfectie

Zeer betrouwbaar, betrokken en een professionele team om mee samen te werken.

Zeer kundige begeleiding

Zeer vriendelijke, goede en kundige begeleiding gehad bij een erg vervelende kwestie. Wat een kennis en fijne bijstand. Zeer bedankt!!

• Geholpen door: mr. Niek Heidanus

Forum Advocaten zet zich maximaal in voor zijn cliënten

Mr. Niek Heidanus heeft mij maximaal bij mijn rechtszaak bijgestaan. Hij heeft met groot empathisch vermogen en met maximale inzet en overtuigingskracht mijn belangen behartigd.

Overweldigend

Meedenkend, proactief, mooie dosis overtuigingskracht met de juiste menselijke maat.

• Geholpen door: mr. Niek Heidanus

Uitmuntend bijgestaan door een superprofessional

Ik ben zeer deskundig bijgestaan door Danielle Kneppel van FORUM Advocaten & Rechtsanwalt. Met haar jaren aan ervaring, deskundigheid en prettige manier van omgang heeft zij mij de uitkomst gebracht waar ik op hoopte. Met Danielle had ik echt het gevoel dat ik een advocaat had die er voor mij was en die voor mij door het vuur ging. Ik voelde me daardoor zeer gesteund in een moeilijke tijd. Voor juridische vraagstukken zal ik de toekomst altijd bij Danielle en FORUM aankloppen.

Gedegen en professioneel advies

Mw. Daniëlle Kneppel heeft mijn belangen zeer goed behartigd. Zij denkt mee, werkt pro-actief, is accuraat en geeft op een heldere en rustige wijze uitleg van zaken. Ook heeft zij voor mij een aantal complexe zaken gedegen uitgezocht. Kortom: vakkundig, professioneel en communicatief goed.

• Geholpen door: mr. Danielle Kneppel

Deskundig, professioneel, en altijd klantgericht advies

Forum Law ondersteunt en adviseert uitstekend in complexe juridische vraagstukken. Zij hebben een goed oog voor de specifieke situatie van de klant, zoeken naar best mogelijke oplossingen binnen de juridische kaders. De samenwerking met hen ervaar ik als plezierig: informeel en tegelijkertijd zeer professioneel.

• Geholpen door: mr. Danielle Kneppel

Vriendelijke, deskundig bij gestaan.

Goed bijgestaan in een vervelende situatie met een werknemer. Goed bereikbaar voor overleg en deskundig advies.

Goed en snel geadviseerd

Door Forum advocaten uitstekend geadviseerd in enkele kwesties op het gebied van Arbeidsrecht. Fijn vond ik naast het advies het snel bereikbaar zijn en terugbellen, zodat ik direct verder kon met een dringend vraagstuk.

• Geholpen door: mr. Danielle Kneppel

Zeer deskundig en prettige communicatie

De juridische bijstand die ik heb gekregen, heb ik als enorm prettig ervaren. Danielle is zeer deskundig en gaat heel constructief te werk. Daarnaast heeft ze een hele prettige manier van communiceren. Ze houd het belang van de cliënt scherp in de gaten maar verliest de persoonlijke en emotionele impact die de zaak op je heeft als cliënt niet uit het oog. Ik hoop zelf niet weer in zo'n situatie terecht te komen, maar zal iedereen die een arbeidsrecht advocaat nodig is ten zeerste Danielle aanbevelen.

Ik kreeg mijn zelfvertrouwen terug door toedoen van Mr. Kneppel

Mr. Kneppel heeft mij geholpen gedurende een zeer vervelende situatie op mijn werk. Ik twijfelde aan alles, en vooral mijzelf. Overdreef ik niet een beetje met mijn gevoelens? Moest ik niet gewoon blij zijn dat ik een baan had? Et cetera. De twijfels verdwenen toen ik een verdiepend gesprek had gevoerd met Mr. Kneppel. Zij begreep mij, en hielp mij om aan te tonen dat meerdere grenzen waren overschreden door de werkgever. Hiervoor ben ik haar zeer dankbaar. Het conflict is naar tevredenheid opgelost en ik werk gelukkig nu ergens anders.

• Geholpen door: mr. Danielle Kneppel

Van het eerste tot het laatste contact perfect

Op het moment dat ik via Niek Heidanus in contact ben gekomen met Danielle Kneppel is alles beter gegaan dan dat ik had gedacht. Altijd accuraat...snel handelend...meedenken en ook op zijn tijd hard opstellen.ik vermoed dat ik anders nog erg lang was bezig geweest om mijn zaak tot een goed einde te brengen. Ook met een andere zaak heeft zij mij geweldig bijgestaan! Voor mij geen ander advocatenkantoor meer

• Geholpen door: mr. Danielle Kneppel

Prima ondersteuning bij moeilijke juridische kwesties

Vanaf het eerste contactmoment (op basis van aanbeveling) zijn we prima tevreden over FORUM. Het advies, de begeleiding en de uiteindelijke uitvoering waren van hoge kwaliteit, FORUM heeft hiermee zeker een cliënt erbij gekregen.

Snel, vriendelijk en doeltreffend

Snel, vriendelijk en doeltreffend

• Geholpen door: mr. Danielle Kneppel

Op aanbeveling van een gezamenlijke kennis ben ik in 2020 in contact gekomen met mr. Danielle Kneppel. Los van het feit dat Danielle een aimabel persoon is, is zij op haar vakgebied ook zeer deskundig. Zij bereidt zich goed voor, bedenkt een goed plan van aanpak en geeft realistische verwachtingen van het mogelijke verloop en de uitkomst van een zaak. Wat ik vooral prettig vond is dat Danielle je als klant juridisch ontzorgt en tegelijk messcherp is op het realiseren van een maximaal resultaat. Zij beschrijft zichzelf als betrokken, doortastend en creatief en dat kan ik hierbij bevestigen. Ik kan Danielle daarom van harte aanbevelen voor zaken die spelen op het gebied van arbeidsrecht.

• Geholpen door: mr. Danielle Kneppel

Vakkundig , nuchter, realistisch en krachtig.

Ben geholpen door Jan Bouwe. Ben enorm blij met het resultaat. Ondanks dat we elkaar niet hebben ontmoet, door de Corona, had hij aan twee woorden genoeg via mail en telefoon. Had direct door wat ik wilde en nodig had om iets goed af te sluiten en weer door te gaan. Zijn nuchtere manier van kijken op de zaak en de juiste toonzetting van de brieven die hij stuurde naar de tegenpartij . Het gaf me vertrouwen en energie.

• Geholpen door: mr. Jan Bouwe Rijpkema

Goed en adequaat geholpen

Door een kennis werd Jan Bouwe Rijpkema mij aanbevolen als advocaat in zaken met betrekking tot Zakelijk huurrecht. In zeer korte tijd zijn we tot een oplossing gekomen.

• Geholpen door: mr. Jan Bouwe Rijpkema

Hereweg 95 b