Mijn ervaring met mr. Liesbeth Poortman is fantastisch! mr. Liesbeth is persoonlijk, emotioneel, betrokken met haar cliënten. Een zeer professionele advocate die zeer snel reageert, begeleid en goed informeert. Een echte aanrader. Ze is een topper!

• Geholpen door: mr. Liesbeth Poortman-De Boer

Betrouwbaar, goeie strategie en zeer behulpzaam

Top ervaring

Kan er veel over zeggen maar dat doe ik niet.

• Geholpen door: mr. Sierd Roosjen

Goede professionele hulp

Zeer deskundig en betrokken advies. Alles werd helder uitgelegd en professioneel afgehandeld. Een betrouwbare en prettige ervaring!

Goed en prettig

• Geholpen door: mr. Liesbeth Poortman-De Boer

Accuraat, deskundig en betrokken.

Uiterst plezierig.

Hervorragend

Sehr zufrieden weil ich mich sehr kompetent beraten gefühlt habe. Sehr zuverlässig freundlich !

betrokken en ervaren!

een fijne betrokken advocaat met veel ervaring.

• Geholpen door: mr. Liesbeth Poortman-De Boer

Een hele plezierige samenwerking, zeer kundig en professioneel en met een mooi resultaat!

Daniëlle is een heel prettig persoon en een kundig advocaat. Ze luistert goed naar je wensen en weet je daarbij goed te adviseren. Zij weet goed ‘met the end in mind’ de juiste stappen te zetten en de klant daarbij goed mee te nemen in het proces. Ook haar manier van onderhandelen is goed en sterk. Ze geeft niet snel op en haalt eruit wat het beste voor je is, echt top! Zit je in een situatie waarbij je dergelijke dienstverlening kunt gebruiken, dan kan ik je Danielle van harte aanbevelen!

• Geholpen door: mr. Danielle Kneppel

Ze heeft me uitstekend bij gestaan in een moeilijke tijd , gezien en gehoord

Als je in een ongeluk terecht komt heb je geen idee wat je rechten zijn , het is een groot goed dat slachtofferhulp je dan de weg wijst naar een letselschade advocaat . Ik ben heel blij dat Mevr Poortman me bij heeft gestaan , onafgebroken en met begrip en tijd ook om me soms uit te leggen wat er zoal gebeurde . Het is best moeilijk allemaal. Ik voelde me gezien en gehoord en het contact ging ook altijd snel en duidelijk . Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad kwam

Top ondersteuning gehad

Zeer prettige samenwerking gehad Bedankt

Super!

Ik ben gehoord en gezien! Daarnaast kon ik al mijn vragen kwijt en was er direct actie. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden.

Uitstekend geholpen

Bij de eerste afspraak werd ik direct goed geholpen en er werd adequaat gehandeld. Het is erg prettig wanneer je advocaat direct werk maakt van je zaak en zich vastbijt.

• Geholpen door: mr. Anna Kwint

Vakkundig en persoonlijk ijzersterk advies

Zowel de advisering als het uiteindelijke resultaat waren boven verwachting. Ik zou een volgende keer zonder twijfel weer bij FORUM aankloppen.

Bijgestaan door meneer Roosjen

Zeer prettig ervaren

• Geholpen door: mr. Sierd Roosjen

betrokken

Goed contact, helderecommunicatie, betrokken op het dossier

Vakkundig en sympathiek

Mw. Mr. A. Kwint heeft mij op een prettige en vakkundige wijze bijgestaan.

Zeer bekwaam en meelevend

Grootse en waardevolle vakbekwaamheid, zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen. Doorzetten ook waar het lastig en twijfelachtig werd gemaakt door derden.

• Geholpen door: mr. Liesbeth Poortman-De Boer

Zeer tevreden: doelgericht, realistisch en eerlijk, met een nuchtere aanpakakak.

We hebben een zeer goede ervaring met deze advocaat. Ze was meteen duidelijk over de gang van zaken en gaf ons realistische verwachtingen voor het verloop van de artikel 12-procedure. Haar communicatie was steeds helder en eerlijk; ze maakt het niet mooier dan het is, wat we enorm hebben gewaardeerd. Haar assistente was bovendien altijd goed bereikbaar en snel met een terugkoppeling, wat ook veel vertrouwen gaf. Wat ons vooral opviel, was haar stevige en professionele houding: ze denkt actief mee, remt ons af waar nodig en legt alles helder uit. Zelfs in haar vakantie nam ze de moeite om ons persoonlijk op de hoogte te stellen van een ontwikkeling in de zaak. Geen overdreven beloften, maar gewoon een zeer goede advocaat die weet wat ze doet en voor haar cliënten klaarstaat. We raden haar van harte aan!

Professioneel en betrokken

Liesbeth Poortman heeft me rechtsbijstand verleend in een vervelende letselschadezaak. Haar aanpak heeft me rust gegeven, vooral door de zowel professionele alsook betrokken begeleiding. Dus wil je iemand aansprakelijk stellen? Liesbeth bellen!

Professioneel en daadkrachtig

Zeer professionele samenwerking Kennis van zaken Altijd op tijd en punctueel Meedenkend

Zeer goede communicatie

In een zeer ingewikkeld dossier heeft de kennis van zaken van deze advocaat dit dossier to een positief resultaat geleid

• Geholpen door: mr. Anna Kwint

Goed luisteren naar cliënten en weet de zaak goed op te lossen. Liesbeth is een super goed mens om je zaak tot een goed einde te krijgen. Een prettige samenwerking .

Prima begeleiding

Deskundig advies

• Geholpen door: mr. Liesbeth Poortman-De Boer

Een zeer lieve vrouw die overduidelijk haar mannetje staat!

Wat wij zeer fijn vonden is het gevoel dat ze echt betrokken is! Ze is lief en begripvol, maar aan de andere kant keihard en zakelijk. Een lieve bitch hebben wij haar wel eens genoemd hier thuis. Ze staat echt naast je en wij hebben haar hulp als onmisbaar en doorslaggevend ervaren. Ze heeft duidelijk haar specialisme en stuurt je door naar een andere collega als ze het gevoel heeft dat je daar aan het juiste adres zou zijn. Eerlijk, oprecht, betrokken, keihard, maar met een gezonde dosis zelfspot en humor. Dikke aanrader dus wat ons betreft

Hereweg 95 b

9721 AA Groningen