Bardzo dobra adwokat
Ze was super fijn om mee tepraten ze steunde mij met alles en deed er alles aan om mij te helpen had geen betere kunnen wensen
Zeer goed geholpen en probeert er alles uit te halen en is goed in het vak wat je doet
Ik kies all 3.5 jaar voor beukers en faber advocaten en ze hebbe me nooit teleurgesteld en ik kan met zekerheid zeggen dat ze er echt voor je zijn en dat ze er alles aan doen voor de beste uitkomst en ik kan terecht met elke vraag ik ben heel tevreden over de werkwijze en de vriendelijke begripvolle advocaten van beukers en faber en raad deze ook sterk aan mvg B.C
Marie Beukers is een zeer hulpvaardig en positiefe advocaat. Ook denkt ze veel mij in mij belangen en mij levens omstandigheden ook al is dat niet haar taak. Ze werkt niet alleen zakelijk zoals de meeste advocaten doen met hun cliënt maar heeft ook veel extra hulp over voor mijn levensomstandigheden waarmee ze me wil helpen.
Mevrouw Beukers is een geweldige advocaat. Zij nam mijn zaak aan, behandelde die alsof zijzelf terechtstond, ik had het gevoel dat zij mijn zaak met haar hart en hersenen heeft aangepakt. Een recommendation naar een ieder die een advocaat zoekt in het vervolg, geweldig!
heel fijn
Snel gehandeld + goed advies
From our first meeting, she explained everything to me in terms I could easily understand and was always very responsive when I had questions outside our meetings. She handled my case with good professionalism, and the case was in my favour If anyone is looking for a knowledgeable Strafrecht Advocateat a great price, then go to Marie-Jose
Na hulp nodig te hebben meteen geholpen !
Heel fijne en rustige hulp met goede uitleg gehad
Marie Jose is een hele kundige advocaat heeft goeie resultaat behaald. Ben zeer tevreden hoef me niet meer druk te maken om politie/justitie.
Ik vind het super hoe je onze dochter hebt bijgestaan. Je staat open voor vragen vanuit ouders. Belangrijk want voor alle betrokkenen is dit een spannende aangelegenheid.
Top advocaat, erg vriendelijk en professioneel ging gelijk voor me aan de slag en met succes! Mijn dankbaarheid is groot!
Heb hele goede ervaringen met marie jose. Geeft goed advies denkt mee heb mooie resultaat door haar bereikt. Met zo een advocaat hoef je je geen zorgen te maken om de politie.
Merk dat mevrouw beukers erg haar best doet en nauwkeurig werkt. Ze heeft alles op alles gezet voor mij als client, en met succes!! Geen opmerkingen en alleenmaar bewondering voor haar inzet
Ik ben zeer tevreden over haar werk als advocaat en betrokkenheid en haar advies.
Snel en goed contact. Verstand van zaken ook goed bereikbaar voor afspraken.
Goed bijgestaan in zaak van minderjarige zoon, zeer duidelijk, betrokken en minder straf dan geeist, mooi! Hopelijk niet meer nodig in de toekomst, maar anders wil mijn zoon haar weer, erg tevreden.
Goed bijgestaan, duidelijk, empatisch, goed contact met minderjarige zoon en blij met uitkomst, zeker aan te raden als je een advocaat nodig hebt.
Bereid alles altijd goed voor en sleept me altijd door de zittingen. Altijd strafvermindering!
Van het begin tot het einde heb ik het contact met Marie José erg positief ervaren. Ze is duidelijk in het hele proces. Persoonlijke benadering vond ik ook erg fijn. Daarnaast is ze punctueel en een grote steun als je voor een rechtzaak staat. Ook het feit dat het niet beter of mooier wordt gemaakt dan het gaat zijn vond ik echt prettig. Ik vind dat ik in mijn handen heb mogen knijpen dat ze destijds gebeld is om mij bij te staan.
Ik ben door Marie-José heel fijn geholpen met mijn zaak! Het proces liep heel soepel en ik kon met mijn vragen altijd terecht.
Altijd een top advocaat
Mijn ervaring met beukers & faber is zeer goed. Ze staan altijd voor je klaar met advies. In hun handen zit je in goede handen. Vriendelijk maar toch direct.