De samenwerking met de advocaat was altijd goed en fijn en als er iets was kon ik haar meteen bereiken.
Heel blij met een persoonlijke benadering,en oprechtheid
Wij zijn ontzettend fijn geholpen , Geen vraag is te veel. De betrokkenheid van mevrouw beukers was en is zeer oprecht. Daarvoor ook overal 5 sterren , Die dit advocaten bureau ook echt verdiend.
Wij hadden op korte termijn een advocaat nodig. Nadat we gemaild hadden om half 9 's avonds, belde mevrouw Beukers ons binnen enkele minuten al terug. Meteen konden we alles met haar bespreken en hebben we een actieplan gemaakt. Tussentijds veel informatie uitgewisseld en bij de rechtzaak voelde wij ons enorm goed vertegenwoordigd. Kernwoorden: bereikbaar, empathisch, direct en actiegericht.
Ik heb er een top ervaring aan over gehouden, ze deed haar uiterste best en heeft me echt beschermd in de rechtszaak. Geen enkel minpunt op te noemen.
Ik werd echt goed geholpen door marie jose ik ben heel erg blij met deze advocaat
Er was veel onduidelijkheid met mijn zaak en nu is het goed uitgelegd en weet ik welke stappen ik moet gaan nemen.
Bijde advocaten hebben zowel mij in het verleden,als mijn zoon vandaag bijgestaan,met goede afloop.zeer fijne samenwerking.zeer zeker een goede aanbeveling.
Ze zit overal bovenop en weet van aanpakken
Zeer goed vriendelijke en vool begrip
Goede concrete uitleg en communicatie. Je wordt in alles snel en goed op de hoogte gehouden zowel via mail app als telefonisch. Top ervaring!
Prettige omgang, goede communicatielijnen, kundig op rechtsgebieden en helder en duidelijk in advies en pleidooi. Kortom een top advocaat.
Bn al meerdere malen geholpen door Marie-Jose zou haar echt aanraden als je niet lang wil vastzitten en in je recht wil staan
Goede begeleiding, duidelijke taal! Komt afspraken na.
Top advocaat
Ik ben bijgestaan door beide advocaten lijntje is kort mochten ze iets horen hoor jij dat ook gelijk zijn relaxed maar wel duidelijk kort om gewoon top om door te worden bijgestaan maak al zeker 6 jaar lang gebruik van dit advocaten kantoor zonder spijt gewoon toppers
Ben al jaren bij Marie José als cliënt super goeie ervaring met deze top advocaat iemand die echt hart heeft voor haar cliënten
Goede ervaring met advocaten burea neemt meteen actie !!! Mooie woorden gebruikt ze en zeker niet op dr mondje gevallen.ze weet precies wat ze doet bedankt!!!
Super team, heel erg gedreven om te winnen. Ook voor het thuisfront een hele steun. Deze advokaten slepen je er doorheen!!
Onze ervaring met Marie José is dat ze er vol voor gaat. Recht voor der raap en eerlijk hoe het ervoor staat. Bij mijn zoon was de eis 6 jaar, dat heeft Marie José door haar ervaring terug kunnen brengen naar 9 maanden. Bedankt Marie José. Wij bevelen iedereen jou aan .
Mijn ervaring was dat ze me hielp in dingen die ik niet wist, en hielp me met wat ik het beste kond doen. Ze gaf me goede adviezen die ik heb opgevolgd en dat werkte in mijn voordeel. Ze komt ook alle afspraken na en toont belangstelling.
Een prettige ervaring, goed kunnen overleggen en meedenken met de client
Ik heb altijd met plezier dit advocaten kantoor benaderd zoals ik zei, Zijn eerlijk en behulpzaam kijken naar oplossingen mening en wensen van cliënten respectievelijk houd Ben altijd door Marie Jose bijgestaan nooit meer gewisseld De advocaten zijn daar ook vriendelijk en toch zeer gedreven al jaren gemerkt daar !!! Toppers !!!
Marie Jose, is oprecht, eerlijk, recht door zee zonder poespas en zeer professioneel. Daar waar je t zelf niet meer weet en “verloren” / raakt/verdwaald in de wereld van t strafrecht en wat je mogelijk te wachten staat, staat ze naast je, vecht voor je voor de volle 150%!! Haar vakkundigheid in combinatie met wie ze simpelweg is en daardoor dus ook uitstraalt maakt haar krachtiger dan menigeen die ik in mijn leven ontmoet heb! Advocatuur met passie en een hart ! Enorm bedankt!! Ramon
Het was heel fijn om bijgestaan geweest te zijn door beukers en faber strafrecht advocaten want de communicatie ging heel soepel en fijn buiten dat om geven ze je een heel betrouwbaar gevoel zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je zaak. Hartstikke bedankt toppers!