Super tevreden over Marie Jose Dankzij haar inzet heb ik mijn rijbewijs 6 maanden eerder terug gekregen en heeft ze mij geholpen bij mijn vrijlating uit detentie. Echt een top advocaat die ook echt voor haar cliënten vecht!! Proffesioneel betrokken en altijd fijn en duidelijk in communicatie. Ik ben Marie José heel erg dankbaar en kan haar ook absoluut aanraden!
Helpt je heel goed en is echt n heel lieve vrouw
Ze weet wat ze doet
Vanaf het eerste contact werd ik duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar mijn situatie en ik kreeg helder advies over de mogelijkheden. De communicatie verliep snel en professioneel, waardoor ik steeds wist waar ik aan toe was. Dankzij de deskundige begeleiding voelde ik mij goed ondersteund gedurende het hele traject. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en zou deze advocaat zeker aanbevelen.
Mijn advocaat is een uitzonderlijke vrouw: professioneel, toegewijd en ongelooflijk hardwerkend. Ze zet zich met volle overtuiging in voor haar cliënten en laat geen enkele kans onbenut om voor hun belangen te vechten. Met haar kennis, doorzettingsvermogen en sterke rechtvaardigheidsgevoel biedt ze niet alleen juridische ondersteuning, maar ook vertrouwen en zekerheid in moeilijke tijden. Haar inzet en betrokkenheid maken haar tot een advocaat die het verschil maakt.
Ze is de beste Advocaat die ik me kan wensen. Ze is vriendelijk,ondernemend,empathisch en zeer vakbekwaam. Ze staat altijd voor mij klaar Als ik haar nodig heb en ze boekt altijd goede resultaten. Als ik het zelf verpest in mijn leven probeert zij mij altijd in het goede te raden en dat waardeer ik heel erg. Ze is gewoon de beste!
Ik ben hartstikke tevreden over Marie José als mijn strafrecht advocaat keer op keer krijgt ze mijn onschuld bewezen 11 jaar lang trouw zou geen betere advocaat kunnen wensen
Mevrouw Marie José is een betrokken advocaat: persoonlijk, menselijk en professioneel. Het contact verliep snel en prettig. Ze is eerlijk, duidelijk en realistisch in haar advies. Ik heb de samenwerking als erg fijn ervaren.
Very helpful, highly skilled and understanding. Fully recommended.
José is een vechter die voor jou alles doet ik kan alleen maar loof over haar zijn ze helpt mij altijd en tot nu toe loopt het nog altijd goed af al bel ik haar in de avond ze luistert er naar en geeft altijd goed advies je bent een topper José ik raad je zeker aan als advocaat
Fijn gesprek gehad en goed advies gekregen.
Super goede ervaring, super service en altijd vriendelijk erg meedenkend. Goed te bereiken! Kwaliteit en een goede ervaring
Kort maar duidelijk en direct
Goede ervaring goed bereikbaar en ze belt of appt snel terug
Marie jose staat mij al bij sinds 2013 en ze heeft uit elke zaak het beste gehaald weet rechters en officieren goede vragen te stellen en luistert naar de wensen van haar cliënten en gaat hier dan ook volledig voor ze leest zich goed in t dossier en ziet ook altijd punten waar wat over te betwisten valt ze bijt zich dan ook goed vast in haar vak en zou haar met veel vertrouwen aanraden als advocaat
Topadvocaat! Deskundig, eerlijk en zeer gedreven. De belangen van de cliënt staan hier echt centraal. Vijf sterren meer dan waard
Een top advocaat met verstand van zaken een aanbeveling voor iedereen ik ben super tevreden over de werkwijzen
Prettig
Ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor mevrouw Beukers. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat zij een echte toppertje is in haar vak. Ze heeft zich volledig ingezet, geen detail over het hoofd gezien en altijd alles gedaan wat in haar vermogen lag om mij zo goed mogelijk te verdedigen. Wat mij vooral opviel, was haar doorzettingsvermogen en betrokkenheid. Ze gaf nooit op en bleef vechten voor mijn zaak, met als resultaat dat het haar daadwerkelijk is gelukt om mij vrij te spreken. Dat is iets waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben. Daarnaast was de communicatie altijd helder en prettig. Ze nam de tijd om alles goed uit te leggen, hield mij continu op de hoogte en was altijd bereikbaar voor vragen. Dat gaf mij veel rust en vertrouwen in een spannende periode. Kortom: een absolute topper die ik iedereen zou aanraden. Professioneel, betrokken en resultaatgericht. Nogmaals ontzettend bedankt!
Wat een lieve en eerlijke vrouw! Doet écht alles voor je! Heel blij mee geweest!
Een oprechte en realistische advocaat die echt de tijd voor je neemt. Duidelijke communicatie, goede begeleiding en heldere uitleg van wet- en regelgeving. Absoluut een aanrader!
Deze Advocaat is zo professioneel zijn geen woorden genoeg voor de communicatie bij het thuisfront en met cliënt is echt perfect als ik een cijfer moest geven dan een dikke 10 mvg peter strijbos
Top advocaat beter bestaat niet! Zeer professioneel&deskundig
Wij zijn erg tevreden over de hulp die wij hebben gekregen. De advocaat was vriendelijk, professioneel en nam altijd de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Zij heeft ons goed geholpen met de zaak van mijn broer en gaf ons vertrouwen in een moeilijke situatie. De communicatie was duidelijk en snel, en wij voelden ons echt gesteund. Wij zijn dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan en raden haar zeker aan.