Marie-José Beukers uit Eindhoven is al lang mijn strafrechtadvocaat. De resultaten zijn altijd goed. Laatste keer zelfs vrijspraak bij de meervoudige strafkamer. Ze is goed bereikbaar en houdt contact met je partner als dat nodig is. Ze gebruikt taal die iedereen begrijpt. Ook al zit zij in Eindhoven en kom ik daar niet vandaan. Voor mij is zij de beste advocaat. Ik kan haar aanbevelen.
Ik heb inplaats van een taakstraf halt gekregen dus geen strafblad dankzij deze advocaat beste advocaat
Mevrouw Beukers heeft mij goed bijgestaan als advocaat en heeft veel beter naar mij gecommuniceerd dan de politie. Ook hield ze mij goed op de hoogte van de zaak en ze is een prettig persoon.
Ze ging ervoor en met het juiste resultaat. Accuraat is alles in 1 woord gevangen.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Marie Beukers. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me serieus genomen en op mijn gemak. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik wist steeds waar ik aan toe was. De advocaat dacht echt met mij mee, was goed bereikbaar en reageerde altijd snel op mijn vragen.
Met gevoel en oprecht juiste advies geven. Voelde vertrouwd en weet wat ze doet. Voelde me gehoord en beschermd zowel in mnnrechten als persoon
Erg deskundig advocaat, luistert goed en denkt mee. Is laagdrempelig bereikbaar, reageert snel op vragen, contacten met haar vond ik rustgevend. Door haar kennis en kunde kon ik door een zeer moeilijke periode heen.
Goed geholpen
Een goede advocaat die me uitstekend heeft geholpen.
Ze heeft me goed bijgestaan.
beste advocaat die ik ken! maakt het onmogelijke waar! aanrader
Zeer professioneel. Krijgt vaak het onmogelijke voor elkaar. Zeker een aandrader
Marie José beukers heeft zicht echt super goed ingezet in mijn strafzaak.laat zich niet zomaar uit het veld slaan en zet zich echt 100% in. Ik kwam via een oud cliënt die heel erg tevreden was over Marie José. En dat is niet teveel gezegd echt een heel verschil tussen beukers en eerdere advocaten dienst gehad heb.
Het is een fijne advocaat om mee te werken. Ze luisterd goed en helpt zoveel ze kan met goed resultaat
Altijd een super goeie ervaring mee snel in contact en altijd op dr best in haar werk! Top advocaat!! Wil geen andere!
Schakelt heel snel, en is super goed bereikbaar. Hoort je verhaal heel goed aan en ondersteund waar nodig. Gaat voor je door het vuur.
“Mr. Beukers heeft mij op een zeer professionele en betrokken manier bijgestaan. Haar deskundigheid, heldere uitleg en persoonlijke benadering hebben veel rust en vertrouwen gegeven in een lastige periode. Ze is scherp in haar juridische kennis, maar tegelijk warm en toegankelijk in het contact. Ik voelde me gehoord en serieus genomen, en wist dat mijn belangen bij haar in goede handen waren. Een advocaat die echt naast je staat – betrokken, betrouwbaar en met een groot hart voor haar cliënten.”
Zorgt er voor dat je je op je gemak voelt, en kijkt ook echt met je mee! Super fijne ervaring! Zeker een aanrader.
Voel me gehoord en geholpen.
ze stond klaar, toonde oprechte interesse in mij als persoon en ik heb enorm veel aan haar gehad Super vrouw en Top advocaat !
Marie José heeft ons bijgestaan in een moeilijke periode. Ze was transparant en duidelijk. Ook konden wij met al onze vragen bij haar terecht.
Ik ken mevr beukers al langer,maar nog steeds als ik bel reageert ze heeeel snel , maakt niet uit waar het over gaat,ik heb ontzettend veeeeel vertrouwen in haar en raad haar bij iedereen die het nodig AAN .
Hele goede ervaring staat altijd voor je klaar
Zeker een aanrader ze weet wat ze doet en geeft goede advies
Het was fijn ik had goeie communicatie ze gaf me geweldig advies zij heeft een heel goed wordt gedaan ze wist de regel goed uit haar hoofd en ik zou nie weten waar ik nu zou zijn zonder haar