Laden reviews...
106 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Marie-José Beukers om duidelijke uitleg, professioneel handelen en betrouwbare resultaten. De feedback benadrukt snelle reacties en een praktische, betrokken aanpak. Over het geheel gezien wordt de dienstverlening als betrouwbaar en effectief ervaren.
Fijne communicatie gehad, vanaf het eerste moment vertrouwen gevoeld en gemerkt dat ze er echt voor me stond. Voor en tijdens de zitting voelde me ik ook fijn met deze advocaat naast me. Al met al een fijne ervaring met een mooi resultaat!
9 September 2026
Justin
Nederhemert
Ik heb aan haar veel steun gehad na de aanhouding van mijn zoon ze is eerlijk en legt alles goed uit geen poespas geen moeilijke woorden Ze is toegankelijk en een luisterend oor Mijn zoon heeft er ook baat bij gehad vooral omdat ze duidelijk is en in mijn ogen heel goed met de jeugd om kan gaan Ik raad iedereen haar aan Dankjewel Marie José
27 August 2026
Miranda
Bakel
Fijne lieve en vooral rustige advocaat die goed met je in gesprek gaat
27 August 2026
Deon
Bakel
Vanaf het eerste gesprek gaf MJ Beukers ons rust en vertrouwen in een uiterst stressvolle periode. Zij duikt echt in het dossier, bereidt alles tot in de puntjes voor en weet op het juiste moment de juiste juridische én menselijke argumenten te gebruiken. Het resultaat mag er wezen! Dankzij MJBeukers kan onze zoon nu met een schone lei bouwen aan zijn studie en toekomst. Onbetaalbaar en zo dankbaar! Jij bent een top advocaat!
24 August 2026
Imraan
Eindhoven
Goede duidelijke communicatie, reageert snel.
17 August 2026
Anne
Hoogeloon
Van 2 jaar 90 dagen gemaakt :)
16 August 2026
Mahir
Eindhoven
Het contact verliep makkelijk en persoonlijk.
N.v.t.
23 July 2026
Danique
Eindhoven
Mevr. Beukers weet waar ze het over heeft en helpt je uitstekend op weg. Ze is goed bereikbaar en staat voor je klaar wanneer nodig.
9 July 2026
Doron
Rijkevoort
Ik ben zeer tevreden over de professionele en deskundige begeleiding van mijn advocaat. Vanaf het eerste contact werd ik goed geïnformeerd en serieus genomen. Er werd duidelijk gecommuniceerd, snel gereageerd op mijn vragen en mijn belangen werden uitstekend behartigd. Dankzij de betrokkenheid, kennis en inzet voelde ik mij gedurende het hele traject gesteund. Ik kan deze advocaat dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en vakkundige juridische hulp.
7 July 2026
Angelo sabina
Eindhoven
Mevrouw Beukers heeft mij erg goed geholpen. Ze heeft duidelijk verteld wat ik kon verwachten en ze heeft zich met volle overtuiging ingezet. Heel erg bedankt!
7 July 2026
Moad
Eindhoven
Een hele goede ervaring , Marie-José was vanaf het begin duidelijk , goede communicatie en met deskundig advies. Ze heeft mij goed geholpen met mijn strafzaak. Bedankt voor de fijne begeleiding en ik raad haar zeer zeker aan
Dave
Eindhoven
Gewoon gezegd wat ik moest weten en niet heel veel randzaken
Staf
Hoogeloon
Ze laat je niet zitten, heel vriendelijk, maakt echt tijd voor je vrij. Tot nu altijd alles na wens en wil!
Can
Eindhoven
Hele aardige vrouw luister naar je situatie en geeft je juiste advies en steun.
Terry
Valkenswaard
Als je een zaak hebt blijft mevrouw beukers goed met jou in de zaak en geeft je goed advies en goeie voorbereiding echt een topper
Justyna Struck
Eindhoven
zakelijk en deskundig en prettig in het gesprek.
4 July 2026
patrick
aarle-rixtel
Altijd gewonne mebuiten verwachtingen!!
3 July 2026
Hilmi
Eindhoven
In mijn verhaal was het een niet te winnen zaak maar aan de andere kant heeft ze mij goed geholpen de straf te minimaliseren met goede standpunten
3 July 2026
Tjerk
Eindhoven
Wij kennen elkaar al langer,heb 1KEER GETWIJFELD ZWAAR mijn NEUS GESTOTEN,dus alle respect geen twijfels meer ,volledig vertrouwen. TOPPIE
29 June 2026
Yglj van stiphout
Goeie contact altijd beschikbaar
Beveelt niet aan
27 June 2026
Eljero
Krimpen aan de ijsell
Het qas een goeie ervaring was heel vriendelijk hulpzaam en luisterde goed en hielp met oplossen
26 June 2026
Francesco
Eindhoven
Advocaat mr. M.J. Beaukers heeft ons op een professionele, duidelijke en betrokken manier begeleid. Haar adviezen waren helder en realistisch, waardoor wij steeds wisten waar we aan toe waren. Wij hebben haar deskundigheid én haar persoonlijke benadering zeer gewaardeerd en kunnen haar van harte aanbevelen.
25 June 2026
Giulia Montanelli
Eindhoven
Beste mevrouw Beukers, Wij willen u ontzettend bedanken voor alles wat u voor ons betekent heeft in de strafzaak/zaken van onze zoon (E). U heeft heel veel voor hem betekent en nog steeds. Hij en wij kunnen ons geen betere advocaat wensen. Het was een lang proces ernaar toe. Maar danzij u met veel succes. Wat gaan we u ontzettend missen. Ga zo door u bent een Top vrouw. En nogmaals bedankt.☺️
21 June 2026
Ancilla
Krimpen aan den IJssel
Marie was fantastic from start to finish. She was always friendly, approachable, and available whenever I had questions. Her calm and reassuring attitude made a difficult situation much easier to deal with. I felt supported throughout the entire process and would highly recommend her services.
Communication
Quality of the advice
Expertise of the lawyers
Involvement
N/A
17 June 2026
Guilherme
Eindhoven
Super tevreden over Marie Jose Dankzij haar inzet heb ik mijn rijbewijs 6 maanden eerder terug gekregen en heeft ze mij geholpen bij mijn vrijlating uit detentie. Echt een top advocaat die ook echt voor haar cliënten vecht!! Proffesioneel betrokken en altijd fijn en duidelijk in communicatie. Ik ben Marie José heel erg dankbaar en kan haar ook absoluut aanraden!
16 June 2026
Antony