Ik ben super goed geholpen en ben erg tevreden

Mijn ervaring was zeer positief. Ik ben van begin tot eind goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Dat gaf mij veel vertrouwen.

Helemaal top

top advocaat

top advocaat perfect geholpen fijne communicatie. Ze weet waar ze het over heeft

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Een deskundige en betrouwbare advocaat die duidelijk communiceert en zich volledig inzet voor zijn c

“Mijn ervaring is dat deze advocaat eerlijk advies geeft en zich volledig inzet voor het beste resultaat.

Top advocaat

Marie José is echt een top advocaat die met je mee leeft in de zaak en echt haar best doet om beste resultaat boeken ze heeft me met verschillende zaken geholpen afgelopen jaren en ik ben nog steeds blij met zo een fijne advocaat echt een aanrader !!

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Zeer professionele samenwerking met heldere communicatie en deskundig advies

Ik werk inmiddels al jaren samen met deze advocaat en kan haar van harte aanbevelen. Vanaf het eerste contact ervaar ik haar als uiterst deskundig, betrokken en betrouwbaar. Ze neemt de tijd, communiceert helder en denkt altijd strategisch én menselijk mee. Wat ik bijzonder waardeer is haar enorme toewijding. Je voelt je echt gehoord en gesteund, ook in complexe of spannende situaties. Ze is scherp wanneer nodig, maar altijd correct en professioneel. De samenwerking verloopt al jaren zeer prettig en geeft veel vertrouwen. Ik ben dan ook super tevreden en wens haar advocatenbureau alle succes. Dat is meer dan verdiend!

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Hollandse nuchterheid, scherp, daadkrachtig en onvoorwaardelijk aan jouw kant

Marie José Beukers is een strafrechtadvocaat die volledig to the point opereert. No nonsense, scherp en inhoudelijk zeer sterk. Zij is uitzonderlijk responsief, denkt continu mee en is altijd bereikbaar wanneer het erop aankomt. Met een passende dosis (Brabantse) humor houdt zij complexe en zware trajecten hanteerbaar. Zij staat pal achter haar cliënten, communiceert helder over de werkelijke stand van zaken en draait nergens omheen. Zegt waar het op staat en gaat zonder aarzeling voor je door het vuur. Ik beveel haar dan ook zeer aan!

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Je kunt met het grootste vertrouwen je lot in haar handen leggen.

Ik heb zeer goede ervaringen met Mr. M. J. A. Beukers. In mijn zaak heeft zij mijn belangen voortreffelijk behartigd en daarbij altijd snel en adequaat gereageerd. Zelfs tijdens haar vakantie. Haar betrokkenheid, rechtvaardigheidsgevoel en inzet voor gelijkheid maken dat je met het volste vertrouwen je zaak in haar handen kunt leggen. Ik ben haar dankbaar.

Heel goed

Ja was goed omdat alles was goed geregeld door de advocaat

Hele fijne ervaring

Alles is heel soepel verlopen en heel fijn en snel gedaan

Amazing

I have amazing experience with MJ Beukers. This is a professional who dives headfirst into the matter. I am very grateful for your help and support. This time, I was convinced that there are excellent lawyers I can rely on.

Duidelijk, oprecht en informeel

Marie-José is heel duidelijk, oprecht en normaal gebleven, staat naast je kind en denkt super goed mee. Dankjewel Marie-José.

Positief en daadkrachtig!

Mevrouw Beukers is een goede advocaat en weet waar ze voor staat. Ze heeft me zeer goed geholpen in de begeleiding en het verweer van een zaak, welke bij de politierechter te Breda plaatsgevonden heeft. Een vrijspraak met als uitkomst! Mevrouw Beukers is aan te bevelen!

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Super fijn contact met marie-jose

Marie jose was erg betrokken tijdens het process. Appen en bellen. Ze gaf een vertrouwd gevoel.

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Begrijpelijke taal gewoon de beste !!!

Ik ken haar al jaren en ze heeft me in die tijd meerdere keren enorm geholpen. Ze staat altijd voor me klaar, is ontzettend goed bereikbaar en legt alles uit in gewone, begrijpelijke taal. Of het nu om een grote of een kleine zaak gaat, ik voel me bij haar altijd gehoord en serieus genomen. Dat geeft zoveel rust en vertrouwen in moeilijke momenten. Voor mij is zij niet zomaar een advocaat, maar iemand op wie je echt kunt bouwen. Ik zou haar zonder twijfel altijd weer kiezen en kan haar van harte aanbevelen.

Snel en vakkundig

Goed contact en altijd bereikbaar, goed advies en zeer vriendelijk.

goeie advocaat

staat altijd achter je

Snel, vriendelijk, duidelijk

Reageert zeer snel, vriendelijk en je kan er altijd van op aan. Kan goed overweg met jongeren met een beperking schakelt ook snel met ouders.

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Ik had niet meer geluk met iemand anders dan Marie José kunnen hebben!

Ik heb Marie José al 10 jaar als mijn advocaat en dat is niet voor niks er is niks wat ze niet aan kan zet zich 100% in voor je denkt met je mee denkt aan het beste VOOR JOU!

goede advocaat

helpt je goed en snap alle zaken ook goed zeer goede advocaat

Uitstekende advercaatin

Ze is een aardige en een uitstekende advercaat wie ik jullie aan wil raden ze helpt je goed ik wil geen andere dan haar ze echt heel vriendelijk m.v.g fjm haazen

Top advocaat

Ik kan deze advocaat zeker aanbevelen Ze is altijd behulpzaam, dacht actief mee en gaf duidelijke uitleg.. en neemt meteen actie. Gewoon een top advocaat.. heel erg bedankt MJ Beukers ... m.v.g yasar

Altijd aanwezig

Heel vriendelijk en behulpzaam echt een top vrouw Gr Suraya van der hansz

Goede hulp!

Ik had een strafzaak ik was bang dat ik een hoge straf zou krijgen maar met dank aan marie-jose beukers heb ik één flinke straf vermindering gekregen super fijn dat zij mij bijstond en heeft geholpen Dankjewell !

Fantastisch

Dankzij haar inzet hebben wij onze zaak succesvol kunnen afhandelen Ik kan deze advocaat zeker aanbevelen Ze is altijd behulpzaam, dacht actief mee en gaf duidelijke uitleg En neemt meteen actie

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven