Er werd doorheen het proces een goede lijn van communicatie behouden. Tenslotte is de zaak ook uitgesproken in ons voordeel.

• Geholpen door: Mr. Z. (Zoë) Heuts

Everything went quick and without any problems.

Very nice, helpful and professional.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • N/A

Top ervaring een goede dienstverlening en prettig contact. Zeer te spreken erover.

• Geholpen door: Mr. W.J.F. (Wouter) Geertsen

Uitstekende dienstverlening. Zeer kundig, vriendelijk en goed bereikbaar.

Wij zijn heel goed geholpen door mr. Vleeshouwers. Veel dank!!

Gewoon fantastisch

Meneer Vleeshouwers van van Dijk advocaten heeft ons goed aangehoord. Met veel interesse en heeft ook precies gedaan wat wij graag wilden. Wij wilden er geen grote zaak van maken, maar het bedrijf waar mijn dochter werkzaam was laten weten dat hun werkwijze niet conform wetgeving was. Wij voelden ons erg gehoord door de heer Vleeshouwers en hij heeft ons een heel goed advies gegeven. Wij zijn hem dan ook erg dankbaar.

• Geholpen door: Mr. J.H.J. (Jeroen) Vleeshouwers

Fijne, warme betrokken gesprekken. Begrip voor mij als klant. Constructief klankborden. Bij de gesprekken ook goed vragend

• Geholpen door: Mr. J.H.J. (Jeroen) Vleeshouwers

Zeer prettig in contact, bekwaam in het vak. Veel geduld en inlevingsvermogen.

Accurate behandeling

We zijn zeker tevreden over de wijze van communiceren. Goed bereikbaar, goede reactiesnelheid, vriendelijk en betrokken. En kennis van zaken!

Zeer positief

Behulpzaam, adequaat en goede nazorg. Ook wordt er zeer snel gereageerd en actie ondernomen !!

Easy

It was very easy for me.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • N/A

Duidelijk en betrouwbaar overlag en advies.

Mr Greertsen is een kundige betrouwbare en betrokken advocaat met hart voor zijn zaak.

Top advocaat

Ondanks zeer moeilijke en ingewikkelde zaak alles gedaan om de hele kwestie naar onze tevredenheid het tot een goed eindresultaat gebracht.

• Geholpen door: Mr. W.J.F. (Wouter) Geertsen

Geruststellend en reageert/handeld heel snel

Bij de eerste (telefonische) kennismaking wist ik niet goed waar ik aan toe was en was ik gestrest door berichten van de rechtbank die ik niet volledig begreep. Janou stelde me direct gerust en heen mij stap voor stap door de documenten heen geholpen zodat ik begreep waar de zaak nu echt over ging en wat er van mij verwacht werd. Ze is ook meegegaan naar de rechtbank waar ze ook heel rustig bleef en mij bijstond. Verder heeft ze altijd heel snel op emails en brieven gereageerd en wederpartij terecht geroepen wanneer dat nodig was. Ontzettend blij met de samenwerking.

• Geholpen door: Mr. J.P.M. (Janou) Bergmans

Professioneel, deskundigen en empathisch

Ik ben bijgestaan door Mr Z Heuts ivm re-integratie/einde arbeidscontract. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Je wordt altijd teruggebeld, alles wordt per mail bevestigd en altijd even empathisch. Mocht ik ooit nog eens een advocaat nodig hebben, zal ik hier zeker terugkomen.

Goed en deskundig persoon

Zeer goed bijgestaan met advies bij mijn re-integratie

super goed

ondanks dat wij ons eigenlijk schaamden om met zoiets banaals als waarvoor wij naar een advocaat zijn gestapt voelden wij ons 100% gehoord. en wij hopen dan ook dat door onze stap wij weer rust krijgen.

Probleem opgelost

Ik heb hier gevonden ervaring en zorgen voor de klant. En ook veel gedeuld moet ik zeggen. Bedankt

• Geholpen door: Mr. W.J.F. (Wouter) Geertsen

empathische, vriendelijke en snelle hulpverlening

Kort omschreven: ik ben helemaal tevreden.

Super tevreden!

• Geholpen door: Mr. Z. (Zoë) Heuts

Zoekt u een goede advocaat voor advies of een gerechtelijke procedure?

Kies voor Van Dijk c.s. Advocaten uit Maastricht :) Hartelijk bedankt Lovely Perfume Store B.V. www.LPSBV.de www.Lovely-Perfume-Store.com

• Geholpen door: Mr. Z. (Zoë) Heuts

Zeer aangename en competente advocaat

Dhr.Geertsen stond mij goed te woord, was duidelijk en kon mij geruststellen. Communicatie was goed en kwam zijn gemaakte afspraken na. Fijne man hoop hem niet meer nodig te hebben in de toekomst maar als....... zal ik zeer zeker weer bij hem terug gaan.

• Geholpen door: Mr. W.J.F. (Wouter) Geertsen

Altijd uiterst correct en snel geholpen

Nogmaals bedankt

• Geholpen door: Mr. J.P.M. (Janou) Bergmans

Fantastische hulp verkregen bij CS Advocaten!

Onverwacht belandde ik in een arbeidsconflict met mijn werkgever en zocht ik hulp. Deze verkreeg ik bij CS Advocaten in Maastricht. Hoe fijn is het om gesteund en vertegenwoordigd te worden door een TOP(!) advocaat. Hij, die de juridische kneepjes van het vak beheerst, afspraken strikt naleeft, de rust bewaard als het even moeilijk is en daarbij gevoelsmatig oprecht betrokken is bij zijn cliënt. Dank aan jou Wouter Geertsen!

• Geholpen door: Mr. W.J.F. (Wouter) Geertsen

Gewoon super en correct geholpen met de zaak

Wij zijn super te vreden met de hulp die we van u hebben ontvangen. U hielt ons goed op de hoogte van alles en legde alles goed uit Nogmaals bedankt Vriendelijke fam Remmers

Vakkundig, betrokken en professioneel

Tijdens het proces ervoer ik een goede, duidelijke communicatie. Er werd goed naar mij geluisterd en mijn wensen werden afgezet tegen de haalbaarheid, hetgeen uiteindelijk leidde tot een gedegen advies en succesvolle strategie.

Hoogbrugstraat 72

6221 CS Maastricht