Snel geholpen en goede communicatie

Ik had binnen een week mijn advocate gesproken. De communicatie tussen mij en de advocaat verliep super. Er is ook voldoende tijd in mijn zaak gestoken en ik had het gevoel serieus te worden genomen.

• Geholpen door: Mr. Z. (Zoë) Heuts

Mevr. Heuts heeft uitstekend werk verricht.

Helaas is de beslissing van het UWV niet zoals waarop wij gehoopt hadden. Maar samen met mevr. Heuts hebben wij onze uiterste best gedaan om ons bezwaar aannemelijk te maken. Ik heb mijn broer Jos Gillissen zo goed als mogelijk bijgestaan tijdens deze bezwaarprocedure.

• Geholpen door: Mr. Z. (Zoë) Heuts

De eerste stap op weg naar de rechter snel door Van Dijk Advocaten opgepakt.

Omdat de tegenpartij onverwacht toch tot inkeer kwam heeft de door mr. Vleeshouwers verzonden sommatie tot uitbetaling waarschijnlijk gekruist met de uitbetaling. Desalniettemin een positieve kennismaking met Van Dijk advocaten.

• Geholpen door: Mr. J.H.J. (Jeroen) Vleeshouwers

Mijn ervaring men hun is prima bevallen

De advocaat heeft mij goed te woord gestaan. Mij goed geïnformeerd en geadviseerd. En ervoor gezorgd dat mijn uitspraak, vrijspraak werd.

• Geholpen door: Mr. W.J.F. (Wouter) Geertsen

Prima dienstverlening met goede opvolging

Goed bijgestaan met advies en goede opvolging van de case. Naar volle tevredenheid geholpen.

• Geholpen door: Mr. J.H.J. (Jeroen) Vleeshouwers

Bij Van dijk advocaten staat de klant centraal

Dhr. Vleeshouders heeft mij super geholpen , vakkundig. Goede adviezen en denkt mee met de klant. In een woord top advocaat dit geldt voor het hele advocaten bureau.

• Geholpen door: Mr. J.H.J. (Jeroen) Vleeshouwers

het korte contact was adequaat

juridische bijstand bleek gelukkig niet nodig

• Advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.

Uitstekend geholpen

Hoefde maar te bellen en kreeg meteen de vraag beantwoord

• Geholpen door: Mr. J.H.J. (Jeroen) Vleeshouwers

Ik ben zeer deskundig geholpen .

Via mijn rechtsbijstand terecht gekomen bij Van Dijk c.s. Advocaten en ik ben hier zeer tevreden over. Goede communicatie en betrokkenheid, mijn vragen werden zeer deskundig en snel beantwoord.

Geweldige ondersteuning

In onze zaak mbt teveel betaalde rente werden wij perfect geholpen. Jarenlange ellende werd door dit advocatenkantoor deskundig opgelost waardoor de bank over de brug kwam en wij tevreden zijn met de schadevergoeding.

• Geholpen door: Mr. W.J.F. (Wouter) Geertsen

fijne duidelijke ,begrijpbare behandeling van probleem/casus

Wij willen uw kantoor en Advocaat bedanken voor de altijd prettige behandeling van de zaak.Er werd echt naar ons geluisterd en afspraken werden altijd nagekomen.

• Geholpen door: Mr. W.J.F. (Wouter) Geertsen

Snel en perfect geholpen!

Gisteren contact opgenomen met dhr. Geertsen. Vanochtend al teruggebeld met het antwoord op mijn vraag. Helder en duidelijk advies.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.