Over het algemeen een zeer goede ondersteuning, communicatie en inzicht! Ik had het gevoel dat onze positie sterk was en dat we iets "agressiever" hadden moeten zijn. Maar ik begrijp ook de praktische gevolgen van de vertraging die dit kan veroorzaken. Hartelijk dank voor uw hulp!
Wij willen dhr Geertsen danken voor zijn aanpak, inzet, vakkennis en niet onbelangrijk inlevingsvermogen in onze zaak. Wij willen hem zeker aanbevelen.
Meer dan woorden geeft de toegekende totaal score de uitstekende ervaringen weer met Van Dijk advocaten.
Kyle heeft ons vanaf het begin in de zaak zeer goed begeleid. Communicatie is altijd goed, tijdig en begrijpbaar geweest. Ook is hij zeer deskundig, waarbij op het juiste moment de correcte keuzes zijn gemaakt. Uiteindelijk heeft dit er ook voor gezorgd dat we de zaak hebben gewonnen. Grote dank voor alles in dit proces!
Ze hebben er alles aan gedaan.om me te helpen met buren bouw werk. Er alles uit gehaald fijn contakt gehad.mee denkend Verder geen woorden voor wat een topper ben je Joyce van der Horst Super bedankt voor de fijne same. Werking
Professionele, betrokken en zorgvuldige begeleiding
Van Dijk c.s. Advocaten heeft mij op een zeer professionele en doortastende wijze bijgestaan in een complex handhavingstraject met de gemeente. Door een duidelijke strategie, heldere communicatie en sterke juridische kennis is het dossier succesvol afgerond zonder oplegging van dwangsommen. De begeleiding was zorgvuldig, realistisch en gericht op het beste resultaat. Ik kijk met grote tevredenheid terug op de samenwerking. ''Dankzij de persoonlijke betrokkenheid, duidelijke uitleg en strategische aanpak van mr. Hoeveler heb ik deze complexe situatie met vertrouwen kunnen doorlopen en succesvol kunnen afronden.'' Nogmaals Bedankt!
Geeft aan waar het op staat. Denkt mee! Zonder poespas! Adequaat en reageert snel! Top ervaring
Mijn inziens hoop ik dat ze nooit meer met die persoon in zee gaan die gestuurd is door Top expertise
Professionele en correcte dienstverlening met duidelijke communicatie. Zeer tevreden.
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt. ik werd enorm snel en correct geholpen. Het was voor mij duidelijk wat er allemaal ging gebeuren en hoe dit zou gaan gebeuren. ik kan niks anders dan positief zijn over mijn ervaring bij Van Dijk c.s. Advocaten.
Tegen een gemeente is het moeilijk procederen. Diepe zakken en veel tijd maakt dit vaak onmogelijk. Verder in deze goed geholpen door Mr Geertsen
Zeer aan te bevelen advocaten. Goede communicatie en betrokken bij het probleem en advies over een oplossing. Niet het gewenste resultaat behaald, maar wel de beste keuze gemaakt.
Dhr. Scholtes heeft mij iedere keer op de hoogte gehouden van de procedure en mij in alle communicatie meegenomen.
NVT
zeer snel alles behandeld en goede service
Ik ben op een zeer prettige en correcte wijze geholpen. Heel begripvol en duidelijk.
Mr. Scholtes heeft mij inhoudsdeskundig geholpen. Gedrag was vriendelijk en klantgericht. Heeft gewezen op de beperkingen van mijn klacht jegens verkoper/groot-eigenaar appartementen complex. Toch poging gedaan tot een gesprek te komen, maar wederpartij wees dit categorisch af. Wederpartij draaide riedel af die mij intussen als bekend voor komt. Mijn eigen bezwaren zijn gewoon onbenoemd gelaten door wederpartij.
Ik ben bijgestaan door dhr. K. Hoeveler. Hij heeft mij goed geholpen tijdens de bezwaarschriftprocedure die mijn buren hadden aangespannen. Goede, duidelijke communicatie en prettige gesprekken gehad met dhr. Hoeveler. Eveneens een zeer deskundig persoon.
Er was veel begrip voor de situatie en er werden direct goede stappen ondernomen. Met een wenselijk resultaat.
Ervaring met MR. Mart Scholtes is zeer goed verlopen en er is oplossend gewerkt. Dankjewel !!
Begin dit jaar dreigde een zakelijk conflict te ontstaan. Om dit snel en professioneel op te lossen, heb ik direct advies gevraagd bij mijn rechtsbijstand. Zij brachten mij in contact met Van Dijk c.s. Advocaten, waar mijn dossier werd ondergebracht bij mr. K. (Kyle) Hoeveler. Gedurende het traject heeft dhr. Hoeveler mij uitstekend begeleid. Na een aantal brieven en e-mails over en weer met de tegenpartij kwamen we uiteindelijk tot een passende en zorgvuldige schikking. De advisering was helder, kundig en doelgericht, waardoor we gezamenlijk tot een zeer bevredigende oplossing zijn gekomen. Mijn grote dank gaat uit naar Van Dijk c.s. Advocaten en in het bijzonder naar dhr. Hoeveler voor zijn professionele inzet en ondersteuning. Ik kan hun dienstverlening van harte aanbevelen.
Kyle heeft mij uitstekend bijgestaan en was zeer tijdig in zijn duidelijke reacties op mijn (vele) vragen.
Ik ben heel snel geholpen door Joyce. Ze was heel duidelijk en ze heeft me echt een hart onder de riem gegeven en dankzij haar sterke sommatiebrief heb ik nu na 4 jaar eindelijk mijn kat terug!
It was my first time seeking legal support, in general and in a foreign country, and I'm glad I ended up with professionals from Van Dijk c.s. Advocaten. I faced unfair treatment at work and was really devastated handling a delusional employer on my own. Both Kyle Hoeveler and Wouter Geertsen did their best to handle this process not only legally correct, but also sufficient, always answering my questions generously and quickly. The cause for this experience isn't the best, but I'm really grateful to have observed their meticulous work attitude and results!
Hoogbrugstraat 72
6221 CS Maastricht