Zeer goed geholpen, kundige vakman!

Na al wat voorgeschiedenis (dingen die niet goed waren gegaan) met onze nieuwe keuken waren de bovenkastjes een laatste stap ter afronding. Toon heeft eerst goed de tijd genomen om de meest duurzame én mooie oplossing te bedenken. Professionele aanpak vanuit zijn lange ervaring, waarbij hij ons ook betrok in het beslisproces. Heel blij met het resultaat!

Monteurs Toon en Jan hebben goed werk geleverd !

Over monteurs Toon en Jan alleen maar lof !!! Zij hebben vandaag eindelijk onze keuken naar behoren afgewerkt, na ruim 7 maanden. Over DNKZ daarentegen zijn wij NIET TEVREDEN. Wat de planning betreft en het inzetten van monteurs en de juiste informatie doorgeven aan de monteurs, daar moeten jullie nog heel veel leren. Na 6 keer een monteur en n technieker van Electrolux thuis te hebben gehad , is onze keuken zoals deze hoort te zijn ( althans, dat hopen we). Op de eerste afspraak hebben wij zelf met DNKZ moeten bellen, waar de monteur bleef, want deze kwam niet opdagen. De monteur was ziek en zijn hierover niet geïnformeerd door DNKZ maar hebben hier wel een dag voor vrij moeten nemen. Vervolgens moesten wij met onze keuken , die nog in dozen stond in onze woonkamer, 2 weken wachten voordat er weer een monteur kon komen. De eerste monteur van DNKZ heeft onze nieuwe keuken niet naar behoren geplaatst. De vaatwasser klapte met een harde klap open na gebruik, de keuken kastjes waren niet recht en er zat te veel speling tussen de kastjes. De qoocker heeft hij niet aangesloten, daar hebben wij een extern bedrijf voor moeten laten komen. Onze bora heeft hij niet aangesloten en zo zijn er nog een aantal zaken, die niet goed zijn afgewerkt. Was dit gemakzucht of had hij er gewoon geen zin in en wilde hij snel naar huis? Na een klacht , zijn er telkens monteurs ( elke keer n andere monteur) geweest die wij het probleem steeds opnieuw moesten uitleggen, omdat de monteurs niet goed op de hoogte waren, door DNKZ. Tevens konden de monteurs telkens weer (na ruim 200 km) terugrijden omdat er onderdelen ontbraken en ze niet verder konden met onze keuken. Dat krijg je als jullie steeds een andere monteur inzetten die nergens vanaf weet en niet de juiste middelen mee neemt om de keuken naar behoren af te werken. Dit heeft jullie brandstof en manuren gekost. Al met al: een cursus efficiënt werken en communicatie kunnen jullie zeker gebruiken.

Heel goed!

De monteur heeft zijn werk goed gedaan en hij was optijd.

Uitstekende installatie door Toon, snel en goed

Goed gewerk geleverd jordy

De monteur jordy dacht goed mee met ons en heeft netjes werk geleverd op het kaartje kon ik alles afvinken

Dankzij Jordy!!

Keuken in eerste instantie zeer slecht geplaatst! (Naam bekend bij jullie) DNKZ wel zeer snel langs geweest en direct de juiste acties ondernomen. Jordy is de keuken opnieuw komen plaatsen en niks anders dan lof. Ik hoop wel dat DNKZ er van geleerd heeft.

Snelle montage

Goed gewerkt!

De monteur was aardig en vriendelijk.Hij heeft de keuken vakkundig en netjes in elkaar gezet.Ik ben zeer tevreden.

De monteur was/is magnifiek in zijn werk.

Bedrijf DNKZ heeft prima gecommuniceerd over data de de monteur zou komen. Monteur Jurgen was uitstekend in zijn werk, heeft goeie visie over het gene wat hij wil doen tijdens de keuken plaatsen. Werkt heel erg netjes. Het eind resultaat is geweldig.

Denkt mee met de klant

Pieter denkt mee met de klant ook al gaat het niet zoals het zou moeten gaan. Omdat niet de juiste panelen aanwezig waren heeft ie uit wel geleverde panelen een kast kunnen bouwen! Pieter vraagt, overlegd en is ook nog eens kundig. Complimenten Pieter voor wat je voor ons nog hebt kunnen doen.

Professioneel

Zeer kundige monteur Snel en efficiënt te werk

Top service

Keuken is netjes opmaat gezet afgesteld en monteur adil die denkt ook graag met je mee.

Bennie en Heinie werken vakkundig en snel.

Wij zijnerf tevreden over het plaatsen van de keuken door Bennie en Heini.

Top fijne gasten erg goed er meedenkend

Erg goed gegaan en erg tevreden Jordy is een fijne monteur

Nauwkeurig en netjes

Keuken is naar volle tevredenheid geplaatst. heel netjes en nauwkeurig gewerkt.

Na 5 maanden eindelijk een vakman!

Na twee keer een monteur over de vloer te hebben gehad die prutswerk heeft geleverd, is het fijn om nu eindelijk een vakman (Toon) te hebben gehad die goed werk heeft geleverd. Daarnaast een erg aardige vent. Bonus dik verdiend!

Ik ben super goed geholpen door Toon en Pieter

Ongeveer een jaar geleden heb ik een nieuwe keuken gekocht en had in een bepaald hoekje van deze keuken alsmaar problemen met de frontjes en de verkeerde maten. Pieter is een aantal keren geweest, bedacht een oplossing voor dat bepaalde hoekje en nam hiervoor de goede maten op. Ook had hij ook nog andere tips, een roostertje bv wat hij keurig heeft geplaatst! Ook de opzetranden op het werkblad zijn heel perfect en netjes gemaakt en gekit! Doordat Pieter de juiste maten heeft besteld voor de afwerking van de frontjes in mijn nieuwe keuken is dit gister, vrijdag heel erg netjes afgewerkt door Toon. Ook hij heeft keurig en netjes gewerkt, heeft alles perfect opgeleverd! Hij neemt de tijd die er nodig is, en werkt rustig alles af wat er gedaan moet worden! Heeft nog dingen nagelopen en gelijk alles keurig afgesteld! Ik ben heel erg tevreden en genoot gister van mijn nieuwe keuken die nu helemaal af is. Fijn weekend voor jullie, wel verdiend en heel veel beterschap voor Pieter !! Gaat vast weer goed komen Pieter!.

Bij nadere inspectie bleek er veel mis te zijn.

Keuken was op eerste zicht netjes geplaatst. Niets beschadigt. Maar bij nadere inspectie bleek er toch veel niet goed gegaan. Spoeleiland is 6 cm verkeerd geplaatst. Moest in lijn zijn met kookgedeelte. Staat op tekening. Keuken is te hoog geplaatst waardoor deze zweeft. Moet minimaal 1 cm verlaagt worden. Lades zijn niet gemonteerd omdat scharnieren niet goed zouden zijn volgens mibteurs. Blijkt niet het geval te zijn. Stopcontact op spoeleiland niet gemonteerd omdat deze niet geleverd zou zijn. Ligt gewoon in de ongemonteerde lades. Muurplaatjes kraan niet vastgezet. Op drie deuren folie niet verwijderd en nergens aan de onderzijde. Pasprofiel niet afgekit. Rubber in koelkast niet op maat afgesneden. Deurtjes niet netjes nagesteld. Daarnaast is verpakkingsmateriaal niet meegenomen. Wat wel op de bon staat dat dit zou gebeuren. Ook op het 10 puntenplan van DNKZ staat dit. Maar monteurs geven aan dit doen wij niet. Zijn nu 4 weken na dato. Nog niet opgelost. Wordt komende woensdag gedaan hopelijk.

Met vakkundigheid in elkaar gezet

Paar kleine beschadigingen die worden opgelost en ontdekt door de monteur. Samen werking ging redelijk de man van het uitpakken zag het nog niet goed in wat die allemaal zou kunnen doen, controleren en alles uitpakken is wel een aandachtspunt veder was hij goed hulpvaardig met de 2de monteur die ook nog is te laat kwam en hij mocht tot in de laten uurtjes door gaan dat heeft hij goed gedaan.

Beter dan we ons hadden kunnen voorstellen

Alex is hét voorbeeld van een servicegerichte monteur. Wij hebben zijn persoonlijke benadering als heel prettig ervaren. Hij luistert naar onze wensen en verzint daar geen gemiddelde, makkelijke oplossing voor. Alex pakt extra klusjes op, is geduldig, vriendelijk en heeft onze verwachtingen werkelijk overtroffen met zijn inzet voor onze “grote” keuken die hij alleen moest monteren. Wat ons betreft dus een dikke bonus voor zijn inzet, werkmoraal & persoonlijkheid!

Monteur Toon heeft alle herstelwerkzaamheden perfect opgelost

Enkele maanden geleden hebben we een keuken laten plaatsen door DNKZ. Hierbij zijn veel dingen mis gegaan en deze moesten hersteld worden. Monteur Toon heeft dit perfect gedaan. Hij kwam op tijd, was ontzettend vriendelijk, was erg vakkundig en wilde alles tot in perfectie achterlaten. Top service van deze monteur, in tegenstelling tot de eerdere monteurs.

Super tevreden!!!

De keuken is erg netjes geplaatst, er werd super netjes gewerkt door Marc. Wij zijn super tevreden!!!!

Tevreden met de verrichte werkzaamheden

Toon heeft de laatste werkzaamheden van onze keuken vandaag afgemaakt. We zijn heel blij met het resultaat. Toon dacht fijn mee in hoe alles het fijnst te gebruiken is.

Keuken wordt keurig geplaatst

De monteur was een bekwame beschaafde persoon. Afval keurig opgestapeld . De monteur was Tonny de Kort.

Uiterst vriendelijk en behulp zaam

Netjes gewerkt en alles schoonvgemaakt