Monteurs Toon en Jan hebben goed werk geleverd !
Over monteurs Toon en Jan alleen maar lof !!! Zij hebben vandaag eindelijk onze keuken naar behoren afgewerkt, na ruim 7 maanden. Over DNKZ daarentegen zijn wij NIET TEVREDEN.
Wat de planning betreft en het inzetten van monteurs en de juiste informatie doorgeven aan de monteurs, daar moeten jullie nog heel veel leren.
Na 6 keer een monteur en n technieker van Electrolux thuis te hebben gehad , is onze keuken zoals deze hoort te zijn ( althans, dat hopen we).
Op de eerste afspraak hebben wij zelf met DNKZ moeten bellen, waar de monteur bleef, want deze kwam niet opdagen. De monteur was ziek en zijn hierover niet geïnformeerd door DNKZ maar hebben hier wel een dag voor vrij moeten nemen.
Vervolgens moesten wij met onze keuken , die nog in dozen stond in onze woonkamer, 2 weken wachten voordat er weer een monteur kon komen.
De eerste monteur van DNKZ heeft onze nieuwe keuken niet naar behoren geplaatst. De vaatwasser klapte met een harde klap open na gebruik, de keuken kastjes waren niet recht en er zat te veel speling tussen de kastjes. De qoocker heeft hij niet aangesloten, daar hebben wij een extern bedrijf voor moeten laten komen. Onze bora heeft hij niet aangesloten en zo zijn er nog een aantal zaken, die niet goed zijn afgewerkt. Was dit gemakzucht of had hij er gewoon geen zin in en wilde hij snel naar huis?
Na een klacht , zijn er telkens monteurs ( elke keer n andere monteur) geweest die wij het probleem steeds opnieuw moesten uitleggen, omdat de monteurs niet goed op de hoogte waren, door DNKZ. Tevens konden de monteurs telkens weer (na ruim 200 km) terugrijden omdat er onderdelen ontbraken en ze niet verder konden met onze keuken. Dat krijg je als jullie steeds een andere monteur inzetten die nergens vanaf weet en niet de juiste middelen mee neemt om de keuken naar behoren af te werken. Dit heeft jullie brandstof en manuren gekost.
Al met al: een cursus efficiënt werken en communicatie kunnen jullie zeker gebruiken.