Betrouwbaar, op tijd en netjes

Altijd keurig op afgesproken tijd, werkt netjes. Vakman die trots is op wat hij doet.

Geweldig werk afgeleverd

Monteur met kennis van zaken en goede en rustige manier van werken met goed gereedschap en alles opgeruimd

Altijd keurig op afgesproken tijd, werkt netjes. Vakman en trots op zijn vak!

Goede monteur met kennis van keuken plaatsen en genoeg goed gereedschap

Man met goed gereedschap en kennis van zaken

Netjes neergezet en fout van het blad goed gecommuniceerd naar klant en keuken leverancier

Man met goed gereedschap en kennis van zaken

was donker met oplevering

Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de aankomst van de monteur. Monteur was keurig volgens de afgesproken tijd en monteur Toon heeft uitstekend zijn werk gedaan. Heel erg te vreden over de werkzaamheden. Toon heel erg bedankt!!!!

Adil is een vriendelijk, professioneel en ervaren monteur. Hij heeft mijn keuken snel en perfect gemonteerd. Dank en succes Adil!

Monteur Pieter kwam om opleverpunten te verhelpen. Heeft hij vakkundig en netjes gedaan. Helemaal tevreden.