Zeer tevreden.

Uw monteur Toon kwam vandaag de achterplaat van onze onze keuken vervangen. Uit zichzelf heeft hij nog enkele onvolkomenheden van de keuken hersteld. De openheid, enthousiasme en vakmanschap van Toon verdient een dikke 10.

Een prettige monteur, die vakkundig onze keuken heeft geïnstalleerd.

Toon was al vóór de afgesproken tijd bij ons aanwezig en ging meteen aan de slag. Als wij tijdens de montage vragen hadden gaf hij daar uitgebreid antwoord op. Daar de apparatuur voor ons nieuw was heeft hij ons, naast informatie over het gebruik ervan, ook handige tips gegeven. Al de tijd dat hij bij ons was heeft hij steeds goed doorgewerkt, zonder merkbare pauzes. Wij vonden Toon een bekwaam monteur en waren wij erg tevreden met het eindresultaat van de keukenmontage.

Fijne monteur voor de servicebeurt

Bij de eerste monteur die de keuken kwam hadden we onze twijfels. Communicatie ging moeilijk en er waren wat steekjes gevallen. Gelukkig hadden we de servicebeurt Pieter, die de punten heeft opgepakt en meedenkt in oplossingen. Super keukenzetter en aardige vent. We zijn blij dat hij de afwerking doet.

Great and satisfactory new kitchen installation experience from Mr. Toon of DNKZ

We had a very good and satisfactory experience with Mr. Toon, of DNKZ, for our brand new kitchen installation. Toon has a very positive attitude and gave us a right advise about everything during his work. He is a good craftsman who gives an excellent finishing look to our new Kitchen. He also listed down any item that was missing from the delivery as well as made a nice report and kept us informed. We would like to ask for Toon again next time for any installation or/ fixing/ finishing work for our Kitchen. Thanks Toon!

• Would you recommend us? Yes

Super goed

Marc was really fast,kind,professional. it was great experience.

betrouwbaar, op tijd en netjes

Super geholpen, goede aardige monteur, doet zijn werk keurig, denkt mee,vriendelijk en netjes, wilde dat er meer van dat soort monteurs waren, zijn naam is jordy, hij is een topper

Top geholpen door Toon, ondanks tegenslag van verkeerd geleverde materialen.

Toon is heel vriendelijk, rustig en hij heeft heel goed met mij overlegd en meegedacht. Het was deels improviseren omdat niet alle en deels verkeerde en beschadigde materialen waren geleverd. Wat kon, heeft hij uitstekend en naar mijn zin gedaan. Voor de werkzaamheden die nog gedaan moeten worden, wil ik heel graag dat Toon weer komt. Roosteren jullie hem in voor die klus? Heel graag!

Top geholpen door Toon, ondanks tegenslag van verkeerd geleverde materialen.

Zeer tevreden .

Adil heeft netjes en correct gewerkt . Ook goed overlegd met ons hoe we bepaalde dingen wilden . Harde werker . We zijn zeer tevreden over het verloop en hoe netjes hij alles heeft achter gelaten .

Zeer tevreden .

Betrouwbaar, op tijd en netjes

Toelichting: Altijd keurig op afgesproken tijd, werkt netjes. Vakman die trots is op wat hij doet.

Superservice!

Keurig netjes heeft Richard mijn keukenfronten verwisseld! Alles netjes achtergelaten!