Een positieve, prettige ervaring

Monteur Jan Telgenhof heeft zijn komst op tijd aangekondigd. Jan heeft de veranderingen in onze keuken, in goed overleg, uitgevoerd. Jan heeft netjes gewerkt. Wij zijn tevreden.

GEWELDIG!

Vanmorgen vroeg stonden de mannen Ruud en Sjors (op tijd!!!) voor de deur; klaar om de keuken te plaatsen! Wat waren dit 2 geweldige hardwerkende jongemannen! Ze wisten exact wat ze deden en hebben zich uitstekend aan de 10 DNKZ beloftes gehouden. We zijn blij dat wij deze monteurs toegewezen hebben gekregen! Een dikke 10+ !!! ;))

Top monteur

Top monteur en montage. Vriendelijk en behulpzaam!

Het plaatsen van onze keuken was scherp en heel ontspannen en zeer goed.

Via de mail werden we door DNKZ precies op de hoogte gehouden over tijdstippen en de naam van de monteur. Jordy heeft bij ons de keuken geplaatst. Het plaatsen ging zeer professioneel, er werd hard gewerkt en vragen werden geduldig en duidelijk beantwoord. Meedenken stond voorop en geen moeite was te veel. Door zoveel kennis en vakmanschap was de plaatsing, alsmede het in gebruik nemen, na duidelijke uitleg, heel aangenaam. Dit bedrijf is een aanrader.

Deskundig vakman, vriendelijk en behulpzaam

Marco werkte rustig en zelfverzekerd, straalde ervaring en deskundigheid uit en bewees dat ook in zijn werk. Klasse!

Helemaal toppie!

Super montage door Marc! Een monteur die z’n vak verstaat, een gezonde dosis humor heeft en werkt lekker door! Zeer aanbevolen!

Klantervaring die je bij ieder bedrijf zou willen krijgen

Twee vakmannen, Marco en Marc, zonder met elkaar te praten communiceren ze door te doen, alles past, wat door omstandigheden niet past overleggen ze. Op het overleggen voor persoonlijke voorkeuren na zou je ze de sleutel geven en weten dat einde dag je keuken af is zonder fouten. Nu zou alleen Voortman nog alles op een rijtje moeten hebben, dat Jullie hiervoor niet twee keer hadden hoeven langsrijden zonder dat er materialen waren..... *ik ben geen klant bij jullie maar DNKZ is ingehuurd voor montage keuken van/via Voortman

Chaotisch

Voor mij volgens tekening alles voorbereid. In werkelijkheid klopte er veel niet. Had mij niet verteld dat alles in de vloer/wand moest worden weggewerkt wat ivm vaatwasser wel moest. Maar Kevin van DNKZ heeft dit prima opgelost.

Netjes gewerkt

Alles keurig opgeruimd weinig uitleg apparaten

Heel goed

Deze mannen (Ary en collega) wisten waar ze mee bezig waren, harde en vakkundige werkers geen of weinig tijd voor koffie en of appelsap

Gewoon TOP!!

Door het wegvallen van de oorspronkelijke monteur, heeft de keukenleverancier via DNKZ Marc kunnen regelen. Helemaal uit Breda naar de kop van Noord-Holland en dat 2 dagen om de keuken volledig te monteren. Marc denkt in oplossingen, als iets anders moet, omdat het b.v. bij het inmeten niet goed is gegaan, komt hij met goede oplossingen en spreek dit goed door met de klant. Zeer blij met Marc, goede monteur, zeker aan te bevelen.

Fijne monteur goed in communicatie en een echte vakman.

Vriendelijke en vakkundige monteur

Goed werk afgeleverd. Vriendelijke monteur Naam monteur Adil.

Fantastische monteur

Vandaag heeft Marco de puntjes op de i gezet voor wat betreft de afwerking van onze keuken (ander werkblad met bijkomende werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Marco is een vakkundig, vriendelijk, respectvol en oplettend persoon. Dank je wel Marco voor alle goede zorgen

Prima installatie

Jordy is een prima monteur, prima communicatie. Uitleg apparaten behoeft enige aandacht.

Aan de monteur ligt t niet!

De monteur, Jan Telgenhof, heeft geprobeerd de boel netjes op te leveren, maar het materiaal dat hij nodig heeft is niet in orde (verkeerde trafo). We zitten 2 maanden na oplevering nog zonder lampjes boven het aanrecht. Over een maand is de volgende afspraak, om het in orde te maken, 3 maanden na oplevering!!! Daar balen we van. We wonen in een nieuwbouw complex, waar de monteurs regelmatig rondlopen, dus begrijpen niet waarom het zo lang moet duren. Maar de monteur kan daar niks aan doen. Die doet echt enorm z’n best.

Vriendelijk monteur, wist waarvoor hij kwam en het euvel was zo verholpen.

Probleem was snel opgelost, keurig gewerkt. Naam monteur: Jan Telgenhof

Nice work!

Jan Telyenhof helped me with my kitchen and he is very nice and professional!

• Would you recommend us? Yes

De keuken was super snel en strak gemonteerd!

Marc kwam onze keuken plaatsen. Echt een vakman! De keuken zat er super snel in en was helemaal mooi afgewerkt. Hij werkt erg netjes en geordend en communiceert goed met zijn klanten. Toen de keuken af was, heeft hij de apparatuur met ons doorgenomen. Wij geven hem een dikke 10.

Professioneel & supervriendelijk

Al eerder goede ervaring met DNKZ gehad. Vandaag DNKZ over de vloer voor het vervangen van wat onderdelen die helaas bij transport door onmacht beschadigd waren geraakt. DNKZ werkt erg netjes en professioneel. De monteur (Marco) heeft nog tips gegeven over het gebruik. Hele aardige vriendelijke monteur. Dat is ook heel belangrijk! Bedankt Marco!

Wat een vakmensen!

In eerste instantie gekozen voor montage van de keuken via de keukenleverancier: alles wat fout kon is fout gegaan. Blij dat de leverancier DNKZ inschakelde om de 'aangerichte schade' te herstellen. Dit bleek niet in een keer te kunnen omdat verkeerd gebruikt/beschadigd materiaal opnieuw moest worden besteld. Uiteindelijk vandaag de laatste hand gelegd door Jan nadat Marco al eerder 2 keer was geweest. Alles staat goed, doet het en op de juiste wijze opgeleverd. Prettige en beleefde monteurs. Alle info over oplevering werd ook naar mij gestuurd. Waren ze maar de eerste keer al ingeschakeld, had 8 maanden incomplete keuken gescheeld.

Een echte vakman die Jan Telgenhof!

Gewoon helemaal top

Netjes gewerkt, ruimte weer schoon opgeleverd en perfect in elkaar gezet

Monteur was kundig, en zorgvuldig. Nam alle tijd om het in orde te maken.

Professioneel.

Hard werkende mensen. Heel vriendelijk en beleefd.