Monteur Jan heeft ons zeer goed geholpen!

Mijn keuken is hersteld door Jan en Olaf. Een echte monteur, een professional en erg vriendelijk! Hartelijk dank voor het plaatsen van het blad en het herstellen van de keuken. Groeten uit Den Haag.

Vriendelijke en zeer capabele monteur.

Monteur Jan Telgenhof heeft duidelijk met ons gecommuniceerd en ons zeer goed geholpen; hij heeft alle gebreken uitstekend verholpen.

Over het algemeen genomen, prima service.

Door diverse redenen is nu na een 4e afspraak onze keuken naar tevredenheid gereed. Alle monteurs hebben constant de klant voorop gesteld in hun werkzaamheden. Nu de laatste monteur (Jan) geweest kunnen we gaan genieten van ons kookeiland.

Op en top vakman

Mark was een zeer vriendelijke man men verstand van zaken was blij met hem heeft zeer netjes werk afgeleverd en alles netjes achtergelaten

Wat hij kon doen deed hij netjes en bekwaam!

Helaas wegens andere redenen nog steeds geen volledige keuken, maar de werkzaamheden die zijn gedaan, zijn we erg tevreden over.

Alles was helemaal top!

Gezellig! Alles mooi en netjes geïnstalleerd. Kortom, geen aanmerkingen! Bennie en Heinie

Top monteur

De monteur Marc heeft netjes gewerkt en is erg goed in zijn werk. Denkt mee met de klant en lost problemen goed op. Ik hoop dat hij terug komt om de problemen die we tegen kwamen op te lossen voor ons.

Vriendelijk personeel

Personeel behulpzaam, totaal planning slecht, 3 weken moeten wachten na 1e bezoek, en afmaken van de klus.

Top monteur

Monteur Oliver denkt mee, werkt door en incl a een gezellig vent om mee te kletsen!

Zeer netjes en goed werk geleverd.

Marc is een ervaren persoon met veel kennis. Goed werk geleverd, zal het zeker aanraden aan anderen.

Deskundige monteur

De monteur heeft volgens afspraak de keuken keurig netjes gezet en afspraken nagekomen. is oplossings gericht te werk gegaan omdat vanaf fabriek niet alles geleverd is zoals het moest. Zeer tevreden over de gang van zaken en hoe alles uiteindelijk afgwerkt is.

Oneindig loyaal naar de klant

Onze keuken was niet makkelijk te plaatsen, met veel tegenslag. Monteur Adil heeft alles op alles gezet en ging niet eerder weg voordat alles naar wens was en is zelfs op zaterdag terug gekomen. Hier kan iedere monteur een voorbeeld aan nemen.

Eindelijk een goeie keuken

Na een hoop ellende met het plaatsen van onze bedrijfskeuken sinds mei 2020 heeft DNKZ nu eindelijk alles opgelost en kunnen we echt tevreden zijn over de keuken. Jan en Olaf hebben goed werk geleverd, netjes gewerkt en alles ook weer netjes achter gelaten. Daarnaast erg vriendelijk en super snel doorgewerkt. Na de slechte ervaringen ervoor was dit wel een verademing dat het ook anders kan. Heren bedankt!

Uitstekend, super resultaat en de boel netjes achter gelaten!

Bennie en Heinie hebben de keuken super netjes geplaatst, vakmanschap. Snel, strak, boel netjes achterlaten en aardige gasten.

kundige monteur die meedenkt met ons als klant

Jan Telgenhof heeft bij ons een aantal restpunten afgehandeld. Hij heeft dit heel goed gedaan. Hij heeft goed meegedacht en ook adviezen gegeven. Het is helaas nog niet helemaal afgerond, maar dat ligt niet aan Jan maar aan de keukenleverancier. Er moeten nog wat laatste puntjes op de i worden gezet en we hebben speciaal gevraagd of Jan dat dan ook kan afhandelen.

Mooi en netjes gewerkt!

Onze nieuwe keuken is mooi afgeleverd. Jammer dat er verkeerde maat afzuigkap besteld was, alleen dat moet nog in orde gemaakt worden.

Helaas zijn door de keukenbedrijf weer de verkeerde onderdelen geleverd, maar de keukenzetter heeft zijn best gedaan en was vriendelijk

Monteur Gerrit ging niet weg voor wij tevreden waren

Na het plaatsen van onze keuken bleven er nog wat probleempuntjes over. Monteur Gerrit heeft ze allemaal tot volle tevredenheid opgelost.

Na wat kleine onvolkomenheden nu een prima keuken

Enkele onvolkomenheden bij plaatsing uitstekend hersteld. Met vakkennis en plezier bij de montage.

Netjes en snel geïnstalleerd!

Monteur Adil van DNKZ heeft bij onse keurig werk afgeleverd!

Perfecte service

Hele vriendelijke en kundige meneer die zijn werk die hij heeft kunnen uitvoeren, perfect heeft gedaan!

Super hulpvaardige aardige monteur

Hoewel er van alles mankeerde bleef Marc oplossingsgericht bezig. Wat je niet hebt kun je ook niet installeren, dus af is het niet maar de monteur heeft keurig werk geleverd. Nette, vriendelijke vent! Hopelijk kan hij tzt de klus zelf af komen maken als de spullen er zijn.

Goede monteurs

Monteur werkte netjes en waren zeer vriendelijk. Zeer blij met het eindresultaat.

Bekwame monteur

Levert goed werk

Keurig werk opgeleverd

Klantvriendelijk en werkt erg netjes