Op tijd gekomen en voor noodoplossing gezorgd

Prima noodservice, had alleen geen reserveschroef op voorraad

Fantastisch!!!

Arjan Verheij,heeft alles keurig en netjes afgewerkt. een sympathiek persoon.

Netjes en vakkundig montage door Marco.

Keurige monteurs. Ervaring spat ervan af. Welwillend en zeker klantgericht.

Zeer te spreken over de vakkundigheid en plaatsing van de keuken

Wij zijn buitengewoon content met de uitgevoerde werkzaamheden vandaag door DNKZ. Onze keuken staat er prachtig bij. Mark is deskundig, vriendelijk en gaat netjes te werk. We hopen ook dat Mark de bestelde spullen komt plaatsen als ze binnen zijn. Dat zouden wij erg waarderen.

Vriendelijk, snel en goede service

Keukenzetter Marc was mooi op tijd aanwezig, nam de tijd om de plaatsing door te spreken en werkte hard en secuur. Keuken staat er heel strak bij! Een aantal zaken waren niet helemaal goed geleverd door het keukenbedrijf, daar ging Marc namens ons gelijk achteraan. Kortom: vriendelijk, snel en goede service!

Man van zijn woord Adil vervolg

Keuken van I-Kook was het blad niet op de juiste kleur besteld, en achterwand moest gemonteerd worden.Gelukkig is het gelukt om Adil wederom bij ons aan het werk te krijgen.Alles keurig afgewerkt, altijd vrolijk en altijd in voor een goed gesprek, zonder dat je druk voelt dat hij wil haasten dus afraffelen.Wederom top ervaring met deze man.

Goede service!

Graag zelfde monteur Marco voor het afmaken van het restant! Groet Jeroen

Heel tevreden!

Na vertraging door overmacht van de keuken, kwam Marc met tijdelijk(?) maatje op zaterdag. Vriendelijk , netjes en hard gewerkt! Denkt mee en wil het werk goed achterlaten en maakt daar ook werk van, heel fijn!

Marco en Rein hebben de keuken prima en service gericht afgemaakt

Zie boven

Meedenkend en goed werk

Olaf heeft ons, na een mindere ervaring met een andere monteur van dnkz, goed geholpen.

Topwerk geleverd ! Snel, zorgvuldig en vriendelijk!

Keuken geplaatst in halve dag! Keurig gewerkt, netjes opgeruimd en vriendelijk ! Bedankt Jordy & Abdel

Creatieve keukenzetter

Nadat bleek dat de ruimte waar de keuken geplaatst zou worden bleek deze uit de haak. Gevolg is de de kasten naar voren geplaatst moeten worden, om deze in de haak te krijgen. Dat was geen gezicht omdat ook het keukenblad een te grote kier zou krijgen t.o.v. de muur. Dankzij de creativiteit van Marco is het toch gelukt om de keuken netjes te plaatsen, hij staat nu iets uit de haak maar daar zie je niets van, het was wel noodzakelijk om het keukenblad aan te passen maar dat is m.b.v een collega Jan goed gelukt.

Topvent

Adil denkt goed mee en begrijpt de behoefte van de klant.

Vriendelijk en kundig

Jan Telgenhof is een vriendelijke monteur met kennis van zaken en daarbij een nette werker. Zeer tevreden

Top service!

Marc heeft ons enorm goed geholpen. Geen ‘probleem’ die niet opgelost kon worden door hem! Wij zijn enorm tevreden en blij!

Professionele meedenkende rustige vakmanne

Jordy en Abdel zijn een top team en denken overal over mee en het resultaat mag er absoluut wezen !

Goede, scherpe en oplettende monteur

De monteur was super mee denkend wel welwillend bij het plaatsen van onze keuken. Wij zijn super tevreden hoe onze keuken erbij staat. Netjes en opgeruimd gewerkt!

Vriendelijk, goed werk, hulpvaardig en inventief - Gerrit Wolf

Op 20 april jl. is Gerrit Wolf bij ons langsgeweest om de keuken af te maken. Waren een aantal lades, strips en kastjes niet geleverd of verkeerd geleverd. Gerrit heeft alles netjes geinstalleerd. Er was notabene weer een lade verkeerd geleverd maar dat heeft Gerrit heel inventief opgelost zodat de keuken toch helemaal klaar was toen hij wegging.

Gerrit Wolf is een topper

Wij zijn vanochtend geholpen door Gerrit Wolf. Bijzonder aardige man met verstand van zaken. Had hij onze keuken maar direct gemonteerd. Zeer tevreden.

Keuken mooi afgemonteerd

Gerrit Wolf heeft onze keuken fantastisch afgemonteerd!

Beoordeling monteur Gerrit Wolf

Gerrit Wolf is een bijzonder klantgerichte monteur. Hij heeft de keuken keurig afgeleverd. Ik beveel deze monteur van harte aan!

Net werk maar niet goed meegedacht met mogelijkheden bij installatie

De installatie is netjes verlopen maar nu blijkt (na inspectie door mijn eigen installateur) dat door de aansluiting van het water en de afvoer in het keukenkastje het niet meer mogelijk is de kraan voor buiten te installeren zonder de hele boel weer af te breken terwijl ik dit wel met de monteur besproken heb dat dit nog moest gebeuren. Ik zal dus alles weer opnieuw moeten laten installeren. Daarnaast kom ik er achter dat de uitlaat van de afzuiging in de kookplaat precies bij mijn voeten is geplaatst. Mijn voeten bevriezen zowat tijdens het koken. Het lijkt me dat een monteur met veel ervaring hier over mee zou denken en dit anders zou hebben aangelegd. Ook dit zal ik moeten laten herstellen.

Aardige nette mannen het duo Ruud en Sjors.

Keuken netjes geplaatst. Frontjes konden nog wat strakker maar prima

Vakkundig en uiterst vriendelijke monteur, Gerrit Wolf. Alles netjes opgeleverd zoals besproken.

Top!

Wij zijn super tevreden over Marc zijn werkzaamheden. Buiten de vriendelijkheid heeft hij een topprestatie geleverd. Graag zouden wij willen dat hij de keuken komt afmaken.