Marco was geweldig

Hiervoor was ik zeer ontevreden over. Marco heeft dit heel goed opgelost.

Prima!

Behulpzaam en meedenkend.

Super!

De keuken was niet makkelijk te monteren.Adil stond voor veel uitdagingen! Maar het is hem gelukt om overal een oplossing voor te bedenken en alles goed aan te sluiten.

Prachtige keuken, fijne vakmensen!

Bennie en Heinie hebben de keuken super netjes geïnstalleerd en zijn heel prettig in de omgang. Super!

Professioneel en meedenkend.

Ik heb de montage van mijn nieuwe keuken als zeer kundig en hulpvaardig ervaren. Naast het monteren van de keuken gaf Adil mij advies/tips over nog ongedane klussen in mijn huis. Erg blij mee!

Uitmuntend

Gerrit wolf heeft me zeer goed geholpen en alle fouten van de vorige keuken zetters hersteld super fijne meneer en heel vriendelijk

Vakman!

Zeer goede uitleg gehad over de installatie en de keuken, nog beter dan onze keukenboer. Uitstekende vakman, vandaag was het Jan Telgenhof, zeer bekwaam en vriendelijk.

Vrolijke vakman

Ondanks de gebrekkige levering heeft de monteur Adil zijn uiterste best gedaan om ons zoveel mogelijk te helpen en het deel dat hij alvast kon bouwen, keurig gemonteerd.

Super tevreden

Dankjewel en ook voor de service erna.

Superaardige, vriendelijke en deskundige monteur

Gerrit Wolf was bij mij en heeft mij zeer goed geholpen. Hij was vriendelijk en niks was hem teveel. Bovendien heel deskundig. Topmonteur. Er moet nog één klus worden gedaan. Kan hij volgende keer weer komen? Mvg Mw A. van Schijndel Drn Haag

Enthousiaste en kundige monteur

Marco is een enthousiaste en kundige monteur die denkt in oplossingen. Bij de montage van onze keuken kwam hij wat uitdagingen tegen en heeft deze direct en in overleg prima opgelost!

Netjes gewerkt

Kevin

Een ervaren, vriendelijke monteur Jordy

Wij zijn zeer tevreden met hoe Jordy onze keuken heeft geplaatst.

Geweldige en nette service

Twee geweldige mannen, beleefd, netjes en super handig. Ruud en Sjors zijn gewoon toppers!

Eindelijk een rechtstaande goedwerkende mooie keuken

Wij hebben zeer goede ervaringen met monteurs van DNKZ. En wij hebben nogal wat monteurs over de vloer gehad (van andere bedrijven) wat dramatisch was. Deze keer eindelijk goede ervaringen. In april 2021 kwamen monteurs Ruud en Sjors om onze keuken (die door andere bedrijven behoorlijk slecht was gemonteerd en afgewerkt) het opnieuw deels demonteren en proberen er zo goed mogelijk iets moois van te maken. En dat is erg goed gelukt. Eindelijk kunnen we naar onze keuken kijken :-). Bedankt mannen.

Fantastisch

Deskundig, humor en ziet er perfect uit

Snelle en goede service!

Bennie en Heinie kwamen mooi op tijd. Erg vriendelijk. Probleem snel en keurig opgelost.

Fijne werknemers.

Vandaag, donderdag 3 juli 21, kwamen Marc en Ahmed bij ons de keuken plaatsen. Een dag van de te voren kreeg ik per mail te weten wie onze keuken kwamen plaatsen en hoe laat wij de monteurs mochten verwachten. De dag van plaatsen stonden de monteurs op de afgesproken tijd voor mijn deur. De eerste indruk vond ik erg positief, twee attenten mannen genaamd Marc en Ahmed. Ik zelf had wat problemen met het aanleggen van de leidingen. Hierover meerdere malen contact gehad met DNKZ voor mij ter verduidelijking. Eind conclusie, (ik ben niet zo handig) stuurde de mannen de monteur die ook loodgieter is. Mocht er iets niet goed zijn passen wij dit gelijk voor u aan. Zo gezegd zo gedaan. Even een kraantje wisselen en wat verleggen en de mannen begonnen met het plaatsen. Het plaatsen werd zorgvuldig uitgevoerd. Zaagwerkzaamheden met een stofzuiger erbij waardoor ik minimaal stof heb in huis. Tijdens het plaatsen bleek dat een aantal planken (frontjes en achterwand) verkeerd waren besteld, dit was op te lossen maar dan zou ik een lelijke kant zien (gezaagde lijn) de monteurs vonden dit niet netjes en bestelde per direct nieuwe frontjes met de juiste maten erbij. Kasten plaatsen werd netjes in overleg gedaan, waar wilt u ze hebben. Na de montage werden mij alle apparaten uitgelegd hoe deze werken en aangezet en zelfs de vaatwasser proef laten draaien. Gemaakte afspraken over verdere plaatsing, als het bestelde materiaal dus binnen is, doorgenomen en in het rapport gezet zodat iedereen het kan in zien. Als ik terug kijk naar de plaatsing ervaar ik dit als zeer prettig en ben ik erg blij met de monteurs. Ik zou graag de zelfde weer willen hebben bij het afmonteren en plaatsen van een 2e gedeelte.

Keurig afgewerkt en vriendelijke mensen

In twee etappes mijn keuken geplaatst vanwege de late levering van oven en vaatwasmachine. Jan Telg. Werkt wordt accuraat uitgevoerd. Er worden ook betere oplossingen geboden dan standaard opgenomen in de keuken. Met name planning is fijn. Vroegtijdige afspraak en enkele sms jee vooraf Kortom tevreden

Montage keuken

Nadat ik een keukenmonteur had gehad van een ander bedrijf dan DNKZ, welke mijn keuken niet af had gemonteerd en diverse keren niet op kwam dagen mocht ik vandaag monteur Jan Telgenhof van DNKZ ontvangen om mijn keuken af te monteren. Ben uitermate tevreden. Jan is zeer kundig werkt netjes en denkt met de klant mee. Een aanbeveling waard !

Marco lijkt een vakkundige keukenzetter

Marco heeft de issues die door de vorige keukenzetter fout of vergeten was goed te maken, vakkundig verholpen.

Vakmanschap en meedenken.

In december 2 monteurs in huis gehad die netjes de keuken hebben geplaatst. Het is flink doorwerken om alles in een dag te fiksen. Levering van spullen is verspreid over 3 maanden; daar kan een monteur niets aan doen. In februari is een monteur gekomen die de oven heeft geplaatst. Daarna is eind maart Jan Telgenhof geweest. Prettig om een vakman aan het werk te hebben die netjes werkt, vriendelijk is, uitleg geeft over wat wel of niet kan. Hij heeft een oplossing gezocht voor de losse plint. In overleg besloten de granieten rand op het muurtje niet te plaatsen omdat deze net 1 cm te kort was. We hopen dat Jan weer komt wanneer I-kook een nieuwe rand heeft geleverd.

Zojuist vakman Gerrit Wolf hier de laatste puntjes op de i gezet van onze keuken. Komt netjes optijd, is vriendelijke, werkt zeer nauwkeurig en overlegd. Aanrader!

Aardige, nauwkeurige monteur

Zeer klantgericht, heel betrokken en nauwkeurig. Doet zijn werk erg netjes en hielp ons ook met andere vragen.

Zeer Onprofessioneel bedrijf

We keken erg uit naar de dag dat onze nieuwe keuken gemonteerd zou worden. Maar dat veranderde al snel toen de mannen van DNKZ binnen kwamen. Onbeschoft gedrag en niet luisteren naar vragen en opmerkingen. Eind van de dag kwam in terug uit mn werk. De keuken zat erin.. maar vele kastdeuren beschadigd, afzuiging werkte niet en filter miste, vaatwasser stond nog los, afwerk stroken waren met een botte zaag gezaagd en overal lagen de stukken eraf, kastdeuren zaten los, kraan lekte, oven beschadigd, muur beschadigd en ze hadden door een stroomkabel heen geboord. (Deze waren netjes aangegeven op tekening waar ze zaten.. Nu maanden later is de keuken nog steeds niet klaar. Echt te gek voor woorden..