Ervaren en hardwerkende mannen

Adil en Abdel hebben uitstekend werk verricht

Vakmanschap

Adil denkt in oplossingen, niet in problemen. Vanuit de leverancier waren er een paar punten niet op orde/afwijkend, en Adil heeft waar hij kon toch een oplossing weten te bedenken. Bedankt Adil voor je hulp, vakmanschap en het leuke gezelschap!

Heel tevreden

Een aantal weken geleden is onze keuken geplaatst. Er waren nog een aantal dingen die hersteld/afgemaakt moesten worden. Monteur Gerrit Wolf heeft alles in goed overleg verholpen en keurig afgemaakt. Heel blij mee.

Fijne vent Marco hij is zeer bekwaam en uitermate klantvriendelijk.

Geweldige monteur

Wat een geweldige monteur is Ben , heeft de keuken erg goed gezet . En tevens de problemen die door grando zijn veroorzaakt opgelost. Een topper

Snel en netjes gezet

Snel probleem opgelost Net gezet ( afwerk plank zat los) Goede service

Alles is naar wens geïnstalleerd. Monteur was erg vriendelijk

Ondanks miscommunicatie omtrent omvang werkzaamheden alles perfect opgelost en afgewerkt

Dhr was niet goed geïnformeerd omtrent de hoeveelheid zaken die nog moesten gebeuren maar heeft desondanks alles netjes opgelost.

Prettig geholpen

Dnkz is vier keer geweest: om de keuken te plaatsen en om hem af te maken. Als er iets mis ging werd het altijd keurig opgelost. Vriendelijke mensen en vooral de laatste monteur was zeer vakkundig.

Aardige mannen, die Ruud en Sjors

Het systeem van een telefoontje door de planning van DNKZ en de opvolgende appjes functioneert niet helemaal goed en bleken in ons geval niet juist, niet haalbaar en verwarrend. De twee keuken zetters zijn kundig, ervaren en vriendelijk.

Goede vak mensen

Deze keukenzetters Kevin en zijn vader Theo hebben verstand van zaken. Denken mee in oplossingen en werken aan een stuk door. Staand koffie drinken en geen pauze nee keuken moet klaar . Netjes en zorgzaam met de artikelen omgaan . Prima twee dagen keuken plaatsen.

Netjes, kwalitatief goed werk en wanneer het niet lukt, wordt het geregeld.

Prettige monteur, vriendelijke en veel ervaring. Eerlijk en toen bleek dat er iets niet paste werd het zonder omhaal geregeld.

Keurig geregeld

Alles is nu heel netjes afgesteld en de lade en deuren sluiten weer probleemloos. Marco komt nog terug om het probleem met de koelkastdeur op te lossen. Fijn dat de gehele keuken netjes is nagelopen door een vakman.

Aardig en hardwerkend

Adil heeft de hele dag door gewerkt aan de keuken. Hij was vriendelijk en heeft op het eind van de dag ook een mooie keuken achtergelaten.

Uitmuntend

Ben heeft op 6-10-2021 mijn keuken geplaatst. Hij is secuur en werkt netjes. Hij denkt in oplossing voor problemen. ik kan hem aanbevelen.

Zeer slechte ervaring met bijna alle monteurs

Ik heb 14-06-2020 een keuken laten plaatsen door dnkz. In eerste instantie liep ik tegen heel veel kwaaltjes aan. Continue was er iets niet goed. Daarna werd mijn keukenblad/oven/vaatwasser/fornuis niet goed geplaatst. Tot aan vandaag komt er nog steeds een monteur in huis omdat het niet goed verricht wordt. Zeer SLECHTE ervaring met dit bedrijf. Wordt ook niet goed gecommuniceerd.

Vakmensen

Marc en Harry hebben mijn keuken netjes gemonteerd. Professioneel en erg vriendelijk

Ze hebben een top keuken gemonteerd !

Super monteurs Marco en wesley ! Super vriendelijk en beleefd en denken echt heel goed mee om een mooie keuken te bouwen voor de klant

Zeer vakkundig

In twee dagen heeft Ary samen met Messi onze nieuwe keuken geplaatst. Ze werken netjes en vakkundig. Ook meedenken met oplossingen voor onvoorziene zaken. Dank je wel.

Goed gewerkt en het maximale resultaat willen behalen

Goed gewerkt en het maximale resultaat willen behalen.

Heel blij met de geplaatste keuken!

Bedankt voor het plaatsen van de keuken. Hij staat erg mooi en is vakkundig geïnstalleerd. Ben heeft erg secuur en netjes gewerkt. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Prima service; open en behulpzaam

Prima contact, zeer nette afwerking. Behulpzaam in meedenken naar (tussen)oplossingen.

Mooi geplaatst.

Marco is kundig en probeerde zijn kunde over te brengen aan Messi. Dat lukte soms wel en andere keren iets moeilijker.

Top monteur

Alles netjes gedaan en super vriendelijk

Schandalige planning

klantenservice en planning zijn zeer slecht. Je wordt als hond behandeld door met name Liesbeth. Niet willen luisteren naar klanten en nog liegen ook! Schandalig. Wij willen geen mensen meer binnen hebben van DKNZ