super goede service!!!

de mannen waren op tijd aanwezig, werken erg netjes en hard door. op vragen kregen we meteen uitleg. dachten met ons mee en hebben perfect werk afgeleverd! zeer vriendelijk, precies, en erg gezellig! geweldig team! de heren Adil en Abdel zijn zeker een aanbeveling waard!

Keuken is snel en netjes gezet!

Onze keuken is gemonteerd door Marc en Frans. Er was een kast die anders gemaakt moest worden dan op de tekening waardoor de monteurs moesten improviseren, en dit hebben ze heel snel op een nette manier opgelost! Wij gaan heel veel plezier hebben van onze keuken!

Theo en Kevin denken goed mee!

Bij het plaatsen van onze keuken kwamen we wat onverwachte zaken tegen. Met Theo en Kevin was dit snel opgelost! Top!

Mooi werk, net, rustig, snel

Ondanks dat we een wat lastiger keuken hadden prima gemonteerd. Creatieve oplossingen bedacht, net gewerkt, rustig, waar nodig met overleg. Fijne monteur, Adil.

Marco, Topservice, professioneel en accuraat

Marco is bij ons de keuken komen plaatsen. Hij heeft topservice geleverd en ben zeer tevreden over zijn accuratesse, professionaliteit, vriendelijkheid, etc. Deze meneer heeft extra lang moeten doorwerken om onze keuken te kunnen plaatsen. Uiteindelijk heeft hij een prachtige keuken zonder enige mankementen in elkaar gezet. Duidelijk alle apparatuur toegelicht en tips gegeven mbt onderhoud, schoonmaak.

uitstekende monteurs

Toon en Iwan hebben er alles aan gedaan om onze keuken te herstellen na de zoveelste fout van de keuken winkel! Super bedankt

Prima vakwerk

Jan Telgenhof heeft onze keuken waar nog een aantal dingen afgemaakt moesten worden keurig afgemaakt. Hij werkt zeer netjes en het resultaat is top.

Harde werkers en komen afspraken na!!!

Marc en Frans waren netjes op tijd. Hebben de keuken netjes geïnstalleerd en netjes achtergelaten. Oftewel een top duo!!!

Een brok ervaring, vrolijkheid en service.

Afgelopen twee dagen is onze keuken door Berry en Mike geplaatst. De afspraak werd helder gecommuniceerd en mooi op tijd stonden ze op de stoep. Na het nodige uitpak- en meetwerk zag ik twee kundige en vrolijke mannen die echt precies weten hoe ze het moesten aanpakken en plezier hebben in hetgeen ze doen. Die uitstraling had ook echt een geruststellend effect op mij en ik kon ze gewoon hun gang laten gaan en tussen alle bedrijven door een praatje en bakkie koffie doen met ze. Aan het eind van dag twee een goede uitleg gekregen met nuttige tips en adviezen. De keuken zit er strak en recht in en Waar nodig trokken ze aan de bel om zaken goed af te stemmen. Dankjulliewel Berry en Mike, ik word echt blij van jullie en DNKZ.

Top!!

Olaf een echte vakman, harde werker, denkt met je mee.

Positieve werkongeving

Goede omgang Collega’s goed op elkaar ingewerkt Goed overleg over montage en aanpassingen in het werk.

Harde werkers, goede communicatie

Adil en Abdel hebben vandaag in 1 dag onze nieuwe keuken geplaatst. Ze hebben keihard doorgewerkt en overlegden telkens netjes als de situatie daarnaar was. Dachten actief mee en waren prettig in de omgang. Blij mee!

Fantastisch

Heel tevreden mee!! Bedankt Mark en Frans! Het waren echte toppers. Professioneel en vriendelijk. Mvg, Familie De Oliveira

Vriendelijk personeel, denkt mee waar nodig

Keurig geholpen , vriendelijke man. Netjes geworden

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd door Wesley tijdens het plaatsen van mijn keuken.

Punctueel en vakkundig

Monteur Toon heeft de laatste aanpassingen uitgevoerd en alle openstaande punten afgehandeld. Keurig vakkundig werk. Zeer tevreden

Uitstekend werk geleverd

Deze monteur heeft de inbouw wasautomaat beter geplaatst en het deurpaneel zo aangepast dat deze netjes is afgesteld. Ik. Moet er wel bij zeggen dat de vorige monteur van DNKZ niet was gelukt.

Zeer klantvriendelijk

Bereid om mee te denken en te werken naast enkel de plaatsingsopdracht. Beleeft en secuur.

Dhr. Pieter van Maurik heeft de achterwanden van onze keuken geplaatst. Dit heeft hij prima gedaan. Ook de problemen die hij tegen kwam door afwijkende maten, heeft hij opgelost.

Vakmanschap en service door prettige monteur

De monteur Ben was er op de afgesproken tijd. Hij nam de tijd om de keuken perfect te installeren. Alle details tot in de puntjes afgewerkt. De monteur gaf goed uitleg over alles en gaf nog extra tips. Wij zijn heel tevreden!

Zeer goed en kundig

Ik ben zeer tevreden!

Wat een topper

Vandaag is mijn keuken gekocht bij I-KOOK en geplaatst door DNKZ. De Monteur was Olaf. In 1 woord GEWELDIG. Wat een topper is dat zeg. Ik had een beetje keukenstress. Maar Olaf stelde me gelijk gerust, hij heeft super relaxed gewerkt alles een beetje uitgelegd. Hij is een dagje bezig geweest, en het is klaar. Olaf bedankt voor de gezelligheid,en de service. Mvg Johan

Netjes en correct

Toon heeft het keurig gedaan

Hij denkt in oplossingen en Toon is zeer deskundig

Correct, punctueel en netjes

Aidil