De monteur wesley heeft alles tip top in orde gemaakt nadat de andere monteur ons had laten zitten!!!

Toon heeft alles keurig afgewerkt

Goed werk geleverd en zeer behulpzaam

Mike, Berry en Toon hebben ons goed geholpen voor zover ze het mogelijk was. Deze heren vaan zeer professioneel te werk. Vriendelijk bedankt.

Netjes en vakkundig gemonteerd

Aardige monteurs, ze luisteren naar je wensen en houden rekening met je huissituatie. Ook erg tevreden met de montage, snel en vakkundig gemonteerd. Composiet keukenblad moest afgezaagd worden, dat hebben ze heel netjes gedaan. Ook alles schoon achtergelaten. Goede service, professioneel en vriendelijk!

Fantastisch service, vakmanschap!

Op donderdag 23 december hebben Richard en Marco bij ons de keuken geplaatst. Zo vlak voor de kerstdagen in een dag zo een grote keuken plaatsen vind ik echt vakmanschap. De heren waren keurig netjes op tijd. Werkt zeer zorgvuldig. Kleine aanpassingen die in ons voordeel zouden werken werden netjes met ons besproken. Kort om zeer tevreden!

Prima werk. Netjes gedaan.

Jordy en Messi hebben prima werk geleverd. Denken met je mee voor oplossing.

Deskundige mannen leverden goed werk

Op afgesproken tijd waren de twee heren aanwezig en werkten het lijstje vlot en goed af

Great Service!

Adil was super helpful and he went the extra mile to solve some issues due to wrong measurements from the kitchen company to make sure we had a kitchen ready before Chirstmas!Thank you!

Monteurs Jordy en Messi zeer deskundig en zorgvuldig.

De monteurs hebben rustig en flink doorgewerkt, dingen uitgelegd. Ook voorzichtig geweest met de nieuwe vloer bv.

Adil heeft mijn keuken keurig geplaatst. Werkt netjes, aardig, denkt mee, hart voor de zaak waar hij werkt. Nogmaals dank Adil Anita Maarse Aalsmeer

Goede ervaring

Monteur werkte rustig en nestjes geen haast werk goed werk geleverd De monteur heet Adil

Zeer fijne menselijke en professionele monteur(s)

Robert was keurig op tijd bij ons aanwezig. Ondanks dat er bij het opnemen van de gegevens van de keukens het één en ander was fout gegaan was werd het plaatsen geen haast klus. De keuken is zeer netjes en strak geplaatst. Ook de afwerking verdient aanbeveling. Voor de problemen die zich voordeden heeft Robert nette oplossingen toegepast.

Helemaal te gek!

Wij zijn super blij met de keuken! Wesley heeft hem echt tip top gemonteerd. Hij is zo lang bezig geweest, maar heeft niets afgeraffeld! Heel blij mee!

Ik geef 5 sterren aan Marc en Frans

In eerste instantie kwamen Theo en Kevin, wat een prutsers.Zij zijn 2 dagen met het plaatsen van de keuken bezig geweest. Het was in een woord gezegd een ramp. Toen zouden ze voor een derde dag langs komen zijn ze niet op komen dagen. Daarna de planner aan de telefoon gehad. Godzij dank hebben zij Marc en Frank gestuurd wat een verschil, harde werkers en zij wisten de keuken in 1 dag goed te plaatsen. Moesten eerst het werk wat hun voorgangers hebben gedaan corrigeren. Nogmaals Marc en Frans wij zijn superblij hoe jullie je werk hebben gedaan. Toppers!

Netjes afgemaakt

Bedankt Gerrit, voor de puntjes op de i!

Uitstekende installatie!

Kevin en Theo kwamen bij ons langs voor de installatie van de nieuwe keuken. Ze zijn uiterst zorgvuldig aan de slag gegaan. Ze hebben veel kennis van het vak en hebben zelfs nog geholpen met het oplossen van onvoorziene problemen. Daarnaast zijn ze gezellig in de omgang en is niets te gek. Een geweldige ervaring en we zijn super blij met de keuken.

Super vriendelijke, meedenkende vakmensen

In een woord fantastisch. Vanuit de aannemer was het een en ander niet goed geregeld. Kevin en Theo dachten mee naar een oplossing. Ze werkten netjes, secuur en snel. Erg tevreden met de keuken.

Professioneel en vriendelijk

2 professionele broers van chatleingroup, Zeer vriendelijk, netjes en professioneel. Zijn dikke tevreden over het plaatsen van onze nieuwe keuken. Onze dank is groot.

Hele vriendelijke installateurs. Werken netjes en vlot. Goede uitleg over de apparatuur etc Laten na oplevering het huis netjes achter. Super!

Een zeer nette prettige man om de hele dag in huis te hebben. Wij zijn heel tevreden. Wesley ga zo door. Dank je wel. Groetjes Ad en Dorij Cruijssen

Keurig netjes gewerkt.

Erg tevreden net gewerkt met prima resultaat.

Keurig werk geleverd!

Zeer aardige monteur! Alles ziet heel netjes uit en al het verpakkingsmateriaal is verwijderd. Ben heel tevreden!

Keuken in korte tijd prima gezet

Aardige en netjes werkende monteurs Theo en Kevin. Ze geven ook prima tips.

Super tevreden

Wesley heeft de keuken netjes geplaatst en heeft alle problemen met maatvoeringen en obstakels in de muren prima opgelost. Hij dacht mee met niet standaard zaken en werkte super netjes. Echt een topper. De 10 beloftes op de review kaart zijn alle gedaan!