Prima werk afgeleverd!

Bennie & Heinie hebben erg netjes gewerkt en overlegden als het nodig was met de klant. Ze dachten met je mee en namen alle tijd; geen haastwerk! Als broers zijn ze helemaal op elkaar ingespeeld.

Goed werkmanschap

Vriendelijke en alle oplossingen gevonden

Excellent

Mr Wesley is very ontime and friendly .He did all of things that we considered . Thanks

Erg netjes en meedenkend

Jordy heeft in z’n eentje onze keuken geplaatst. Hij ging vlot en netjes te werk. Afval keurig gescheiden, geen losse onderdelen of eindjes. Zelfs een lichte aanpassing van het plan was in de praktijk geen probleem. Erg tevreden!

Top geregeld door Toon van DNKZ

Toon heeft keurig de beschadigde kastjes vervangen en alle deuren en laadjes nagelopen en perfect afgesteld.

Mike en Berry zijn super nauwkeurig

Mike en Berry zijn 2 goede mannen die goed vragen naar de wens van de klant en mooi vakwerk leveren!

Top werk

Goed werk afgeleverd door Piet en Pieter

Wesley is een topper

Vakmannen !! Weten wat ze doen en werken netjes.

Zie eerste zin, Kevin en Theo hebben prima werk afgeleverd.

Ingrijpende operatie

Een nieuwe keuken overwegen is leuk, maar het plaatsen en de afwerking zeer ingrijpend. DNKZ stuurt vaklui, die zich op een prettige manier weten te presenteren. Ingrijpend ja, maar in communicatief sterke, nauwe samenwerking met de klant, met DNKZ goed te doen.

Marc en Nitil, waren geweldig echte vakmannen. Vriendelijk , werken netjes en schoon en denken met een probleem met je mee.

Echt top service! Zeer kundige en erg aardige monteurs. Denken mee en oplossingsgericht.

Komen op tijd, erg prettig in de omgang en weten waarover ze het hebben. Denken mee om problemen op te lossen en zijn zeer service gericht. Laten de boel daarnaast erg netjes achter. Heel erg blij met Mike en Berry.

Goede service, gebreken snel hersteld

Goede service van Toon. Vriendelijk en kundig.

Mike en berry zij vriendelijk en bekwaam!

Erg tevreden leuke gasten en doen goed hun werk. Goede communicatie, goed op tijd.

Uiterst tevreden

De vorige monteur had de hoge kosten aan de muur niet bevestigd en daarnaast ook nog deze scheef opgehangen. Gelukkig heeft Toon samen met zijn collega alsnog alles rechtgezet. Nogmaals mijn dank, wordt zeer gewaardeerd!!!

Uiteindelijk briljant afgewerkt

Helaas een negatieve ervaring tijdens de oorspronkelijke plaatsing en 2 maanden moeten wachten op het afwerken. Vandaag werd alles rechtgezet door een uitzonderlijk goede vakman van DNKZ. Hij bekeek de situatie, besloot toen om de hele keuken eruit te halen en opnieuw te plaatsen. Dat deed hij met oog voor detail, gevoel voor de klant en een positieve en opgewekte persoonlijkheid. Alle fouten werden opgelost en de keuken opgeleverd zoals we die bij Grando uit hadden gezocht. Klasse gedaan.

Subliem

De monteur, genaamd Marc was stipt op tijd, stelde zich zetjes voor en ging voortvarend aan de slag. Hij werkte zeer netjes, bracht voor enkele kleine dingetjes een oplossing aan en voerde dat direct door. Naast het vakkundig werken, is hij ook een prettig persoon in de omgang.

Super!

Monteur TOON Belde vrolijk en netjes op, dat hij onderweg was en was mooi eerder dan gepland , liep eerst alle kastjes netjes na en hielp nog bij het afstellen van een klep kast wat voor mij te zwaar ging,... super attent!! Blij, ruimde alle rommel op Nam zijn werk zeer serieus en is een aanwinst voor jullie bedrijf en zeker voor de klant!!

Professioneel, vakkundig en heel vriendelijk

De service is top. Afgesproken tijden zijn nagekomen, hele prettige communicatie, erg vriendelijk, hardwerkend en behulpzaam. Alle geleverde keukendelen en apparatuur zijn vakkundig geplaatst door monteur Wesley. Helaas door het ontbreken van apparatuur, keukendelen e.d. kon de keuken niet voor een 100% worden opgeleverd.

Top ervaring

Ik had om 12:00 uur een afspraak met Piet en Pieter van DNKZ de mannen waren ruim optijd en vroegen mijn mening tijdens het zetten van de keuken zodat het het resultaat zou krijgen die ik had verwacht. Ze hebben alles netjes afgewerkt ik ben zeer tevreden over de keuken die deze heren hebben geleverd.

Vakmensen zeer klantgericht, top monteurs

Om 8 uur precies stonden Vader en Zoon na een rit van 2 uur uit het hoge noorden bij mij op de stoep. Wat een vakmensen haalden ook voor mij indrukwekkende koffers uit de bus waar professionele apparatuur in zat. Ik vond ze zeer klantgericht en deden hun werk met enthousiasme en precisie. Vader en zoon waren zeer goed op elkaar ingespeeld. Ik werd er ook steeds bij betrokken. Ze hebben de keuken goed afgeleverd en hebben ook netjes gewerkt. Bezemschoon en rommel netjes opgeruimd. KEVIN en THEO jullie zijn topmonteurs met een fantastische service en een grote professionaliteit .DNKZ wees zuinig op je vakmensen!!!!!

Nette werklui die meedenken

Mike en Berry waren top. Zij werken heel netjes. Zij vinden het belangrijk dat de klant tevredenheid en zijn trots op wat zij doen. Dat merk je als klant en zie je terug in hoe de keuken is geplaatst. Ik wil dan ook niemand anders dan Mike en Berry om de niet geleverde onderdelen te plaatsen.

Vakmensen

Marc en Frans verstaan hun vak. Harde werkers. Denken met je mee. Keuken keurig geplaatst.

Gezellige mannen,goede adviezen,en top wat ze vandaag hebben gedaan

Marco was een goede en gezellige man die van aanpakken weet en goede adviezen gaf.buiten dat de keuken nog niet helemaal compleet is heeft ie heel erg zijn best voor ons gedaan.

DKNZ-monteur Toon

Onze DKNZ-monteur heet Toon. Dit is een vakman met oog voor detail en hij heeft onze droomkeuken perfect afgewerkt, daar waar eerdere monteurs waren begonnen heeft hij het vakkundig afgemaakt. Vriendelijk en makkelijk in de omgang heeft hij ook met zijn gereedschappen rekening gehouden met een nieuw gegoten vloer! Als er in de toekomst iets met onze keuken zou zijn, zullen we DKNZ vragen naar Toon. Toon ik hoop dat je plezier in je werk bij DKNZ blijft houden en wellicht tot ziens! Kumar en Debbie Eilenbergstraat 172