Super tevreden

Super blij met mijn nieuwe keuken. Een dikke 10 voor Toon, voor het plaatsen en monteren van de keuken. Toon weet overal een oplossing voor, en geef duidelijke uitleg en laat alles netjes en schoon achter.

Positief verrast!

Andre dacht goed mee, werkte secuur, ging voorzichtig met de spullen om en heeft ter plekke nog een door ons gewenste aanpassing kunnen meenemen. Daarnaast is hij ook erg prettig in de omgang - niet onbelangrijk aangezien we thuis moesten werken. We zijn erg tevreden met het resultaat!

Snelle, nette en vriendelijke service

Monteur Toon was heel vriendelijk en heeft alles netjes en snel geregeld.

Prima monteur Wesley L

Monteur Wesley L uitstekend. Dacht erg mee en vond praktische oplossingen voor probleempjes.

Toon was erg vriendelijk en behulpzaam. Alles ziet er weer mooi uit !!

Welke monteur

Heb verschillende monteurs gezien van dit bedrijf, omdat namelijk de eerste 2 gerrit en frans het hebben verpruts. Pas stukken achterste voren monteren, andere plinten plaatsen of juist iets niet monteren. Telkens komt er een ander iets recht zetten. Ook frans nog een keer, met als resultaat laminaat vergalt. Maar er zitten ook goede bij, je moet alleen mazzel hebben. Lijkt wel de staatsloterij

Vakmanschap beheerst Toon.

Super klantvriendelijk en respect voor het materiaal waarmee hij werkt. Liefde voor het vak.

Zeer netjes

Meedenkt en zeer netjes gewerkt Complimenten voor Toon

Vakman die het super goed gedaan heeft

In maart heeft Wesley L bij ons de keuken geplaatst. Dit is een vakman en heeft de lat hoog liggen voor zichzelf. Hij wil alles perfect plaatsen. Dit is dan ook bij ons gebeurd. Wij zijn super tevreden over Wesley en heeft een schitterend resultaat achtergelaten. Het zal voor ons fijn zijn als Wesley L ook de door hem ingemeten wandpanelen naderhand komt plaatsen. Weer een tevreden klant uit Streefkerk.

Aardige monteur die goed meedenkt

Keuken is netjes geplaatst. Monteur heeft fout meteen gemeld en dacht heel goed mee met het aanpassen van de indeling. Keuken ziet er netjes uit. Nog niet helemaal afgewerkt, dit komt nog zodra alle onderdelen geïnstalleerd zijn. Monteur was vriendelijk, netjes en keurig op tijd.

Volgens checklist gewerkt.

Wat later dan gepland maar op tijd in het doorgeven

Toon en Theo kwam een een gedeelte van de eerder geplaatste afzuigkap vervangen. Deze had een kleine beschadiging toen deze uit de verpakking kwam waarvoor de eerdere monteur een vervanging heeft gevraagd. De vorige opdracht liep wat uit maar prima op tijd een telefoontje gehad dat het een uurtje later zou worden. De actie zelf was snel klaar en prima uitgevoerd.

Met hart voor hun werk, kundig en meedenkend

Gezellige jongens, Mike en Berry, serieus in hun werk, kundig en oplossingsgericht. Je merkt dat ze ontzettend op elkaar ingespeeld zijn en ik ben van mening dat het hun werk ten goede komt. Met veel plezier en enthousiasme monteerden ze de keuken. Superfijn om dit soort mensen in huis aan te treffen, je ziet vaak anders. Er moeten nog wat laatste dingen gemonteerd worden en mijn voorkeur gaat uit naar deze twee jongens. Kan dat geregeld worden?

Zeer professioneel en erg vriendelijk

Mijn monteur Toon belde netjes 10 minuten van tevoren dat hij onderweg was. Hij voerde deskundig een aantal kleine reparaties uit aan mijn keuken en hij gaf mij daarnaast ook nog een waardevolle tip voor het onderhoud van mijn keukenblad. Toen hij klaar was vroeg hij of hij nog iets voor me kon betekenen en toen heeft hij spontaan nog een naambordje voor me opgehangen. Echt een geweldige service door een supervriendelijke monteur!!!

Vriendelijke monteurs die keurig vakwerk hebben geleverd

Uitstekend!!!

De monteur zijn naam is Toon. Hij heeft aan alle punten op de checklist voldaan en ook zelfs nog meer. Super tevreden!

Goede service, vriendelijke mannen

Mike en Berry kwamen langs om de keuken te monteren. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de keuken en vragen gesteld waar nodig. Keuken is netjes gemonteerd en alle apparaten aangesloten. Helaas bleek aan het einde een kleine kras in het blad te zitten. Daardoor moet er een nieuw blad komen. Hier hebben ze melding van gemaakt en goed geholpen. Aan het einde is alles weer netjes achter gelaten. Ik hoop bij het opnieuw monteren van het blad dat Mike en Berry weer komen. Top werk!

Super tevreden!

Gezien de ervaringen van de heren zijn wij zeer tevreden. Uitstekend werk geleverd, klantvriendelijk, goede uitleg en netjes. Ga vooral zo door.

Uitstekende montage

Vriendelijke monteurs (Mike & Berry) die meedenken en uitleggen hoe of wat tijdens de montage. De keuken is goed gemonteerd en alles is netjes opgeleverd. Hartstikke blij met het eindresultaat en DNKZ is absoluut aan te raden! Ook de telefoniste staat je keurig te woord!

Goed geholpen

Een goede ervaring Toon kwam wat klachten verhelpen Heeft hij goed uit gevoerd

Vriendelijk

Vriendelijk, snel en netjes gewerkt.

Goed geplaatste keuken

Monteur adil had duidelijk plezier in zijn werk. Dacht in oplossingen. Aardige vriendelijke man. Keuken geplaatst in Poortugaal vandaag

Goede installatie (voor zover mogelijk) door ervaren monteurs

De keuken is met oog voor kwaliteit en in goed overleg met ons geplaatst. Bij het uitpakken van de koelkast en het aanrecht bleken deze beide defect. De monteurs hebben dit goed opgepakt en meteen gemeld. Omdat we ook een nieuwe vloer willen hebben we in onderling overleg besloten dat wij de onderplinten zelf monteren en ook hierin hebben de mannen goed meegedacht. Het enige minpunt is dat ik de afzuigkap recirculerend wilde hebben en dat is niet gebeurt. Uiteindelijk zijn we wel heel tevreden over de installatie en beide monteurs Kevin en Theo.

Overall Murphies Law!!! Behalve Toon!

Alleen Toon kon mij weer blij maken!!! Zeer netjes, beleefd en kundig. Niet te beroerd om extra moeite te doen! Werkt heel precies en stelt ook hoge eisen aan zichzelf! Vwb communicatie met planning en transport; daar kan in mijn geval nog veel verbeterd worden. Ik denk vooral een sluitend kwaliteitssysteem maken, waarbij er intern een serieuze dubbelcheck is op voorkomen van (herhaling!!) van regelrechte missers. Geef Toon maar 3x 25euro, want hij (en alleen hij) is hier 3x naar tevredenheid geweest. Met vr groet, J Huijsmans St Oedenrode