In een woord geweldig!
Ik schrijf niet vaak een review maar deze keer vond ik het echt de moeite waard!
Op 28 en 29 april 2022 onze U vormige keuken laten monteren door René van Schooten. Onze huiskamer lag vol met grote dozen, planken, plinten, etc. etc. René draaide daar zijn hand niet voor om. Wat een vakman!
Werkt heel nauwkeurig en stapelt alle lege dozen op en houdt het plastic gescheiden en ook een keurige stapel van de gebruiksaanwijzingen bewaarde hij zorgvuldig voor ons. Er moest heel wat gezaagd en getimmerd worden omdat niet alles was goed ingemeten. Dat deed hij buiten en hij had een geweldig assortiment aan professioneel gereedschapsmateriaal bij zich. Een grote plastic zak houdt hij bij zich en stopt daar gelijk de afvalresten in. René heeft er een pracht keuken van gemaakt en alles werkt perfect! Een hard werkende man die er niet van houdt om te gaan zitten. Doorwerken zegt hij, dat vind ik fijn en hij gaat uren lang achter elkaar door en leest alles heel zorgvuldig door om volgens de tekening te werken. Geen fout geconstateerd! Hij heeft ons ontzorgt van A tot Z. Als er een onderdeel ontbrak of het materiaal is niet op maat gemaakt of wat dan ook geeft René dit door aan De Nationale Keukenzetters. Zij zorgen er verder voor dat de spullen worden besteld en wij horen wanneer deze geleverd worden. Mochten wij in de toekomst een monteur nodig hebben voor het een of ander, dan hopen wij René weer in ons huis te begroeten. René, je bent een echte vakman waar jezelf trots op mag zijn. Wij zijn zeer tevreden. Groeten van Leo en Martine uit Uitgeest.