Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Afspraak was om 7 uur komen maar om 7 uur was Jos al aan het werk. Alleen heeft hij een redelijk grote keuken geplaatst met oog voor detail. Geen hulp nodig en precies zoals wij in gedachten hadden.
29 June 2024
Jan-Willem Terbeek
Helmond
Monteur Jos was keurig op tijd, vertelde wat hij ging doen en besprak als iets gewijzigd moest worden. Kleine extra aanpassingen waren geen probleem. Meedenkend met de klant.
30 April 2024
Fabiënne
Tilburg
Snelle en goed montage door Jos
11 March 2024
Marga
Bergen op Zoom
Onze ervaring met Jos is zeer positief Jos denkt in oplossingen en niet in problemen. Heeft onze keuken zeer mooie en vakkundig geplaatst.
3 March 2024
Dirk
Bergen op Zoom
In Augustus ‘23 kwam de DNKZ via het bedrijf waar ik de keuken had gekocht de keuken monteren. De monteur kwam mooi op tijd en ging meteen aan de slag. Al snel stonden de keukenkastje tegen de muur, maar hadden een verdiept blad dus de kastjes van de muur en toen begon het gemopper. Maar na een gesprek met het bedrijf en monteur ging het heel goed. Einde van de dag begin avond stond er een keuken die 100% functioneerde.
27 February 2024
Bertran
Lent
Positief
22 December 2023
Anass
Culemborg
Bij mij heeft de monteur Danny 2 dagen gewerkt om onze keuken mooi te plaatsen en het is super gedaan Hij werkt netjes, is bereidt om mee te denken en vriendelijk in de omgang. Alle afval heeft hij weer meegenomen en dat is ook top
15 December 2023
Paul
Beverwijk
Jos is een monteur die secuur en nauwgezet werkt. Pas als hij echt tevreden is, pakt hij het volgende op. Zulke monteurs moet je er 10 van hebben!
9 December 2023
Vincent
Babyloniënbroek
Aardig montuer Goed evarende monteur Werkt netjes Denkt goed mee met klant Geweldig resultaat
7 December 2023
Eamon
Hoofddorp
Bram, onze keukenmonteur heeft uitstekend werk geleverd, met oog voor detail. Hij was zeer professioneel en efficiënt in zijn aanpak, waardoor de keukenmontage snel en soepel verliep. Zijn oplossingsgerichte houding met betrekking tot de verlichting en netheid (het afval netjes bij elkaar in dozen) maakten de ervaring helemaal perfect. Ik beveel hem van harte aan!
6 December 2023
Christa
Rotterdam
De monteur werkt heel netjes. Keuken ziet er prima uit.
5 December 2023
Jacqueline Platteeuw
Rotterdam
Jos werkte netjes geconcentreerd en was gewoon heel punctueel . Kwam afspraken na , gaf ook tips voor het gebruik bv van het aanrechtblad . Zeer prettige ervaring dus .
1 December 2023
Asmirah
Rotterdam
Keuken is vakkundig en snel door Jordy geplaatst hij werkte nauwkeurig en is heel klantvriendelijk hij constatreerde dat er een slang lekte en maakte daar direct een service melding van. Wij zijn zeer tevreden over de service van DNKZ
30 November 2023
Juliette
Strijen
Bij Eigehuis in Hoofddorp een keuken gekocht, die door Jordy van DNKG is geplaatst. Jordy was heel vriendelijk, werkte snel en netjes. Hij heeft alle apparatuur prima aangesloten. Wij waren er heel blij mee.
29 November 2023
Jacqueline
Hoofddorp
Adil heeft duidelijk tot doel de klant tevreden te stellen. Creatief en zoekend naar een oplossing als het even niet standaard is. Een mooi resultaat.
14 November 2023
André
Hendrik-Ido-Ambacht
Bij ons was Adil, prima en aardige monteur, wist waar hij mee bezig was. Nette werker.
12 November 2023
Jaap
Zoetermeer
Adil heeft onze keuken gezet en goede oplossingen aangedragen een echte topper die verdient meer dan een 10!
3 November 2023
Klazina en Frank
Zoetermeer
Jullie monteur Jos was keurig op tijd en is vol goede moed aan deze monsterklus gestart. De 2e dag is hij zelfs erg lang doorgegaan om onze schitterende keuken helemaal af te krijgen. Er is vakwerk geleverd. Bedankt!
1 November 2023
Danielle
‘S-Gravenzande
Jos kwam perfect op tijd vroeg in de ochtend. Alles rustig ingemeten en de keuken snel en in zijn eentje gemonteerd. Zeer tevreden!
28 September 2023
Bram
Nijmegen
Qua persoon een onaangenaam type. Kwam ‘s ochtends erg chagrijnig binnen. Dat verbeterde wel iets in de loop van de dag. Ik het begin werd er veel geklaagd. Over Kvik waar ik m’n keuken heb afgenomen. Vervolgens dat niks klopte aan m’n huis ( oud huis inderdaad scheef), over het algemeen veel klagen en negatief en kortaf. Daarnaast een enorm harde werker. En precies. Heeft alles in 1 dag afgekregen. In zn eentje. Geen pauzes gehouden, en super resultaat. Qua werkzaamheden zou ik Jos zeker aanbevelen, qua communicatie niet.
20 September 2023
Jessica
Rhenen
Onze keuken is door twee vakkundige monteurs keurig geïnstalleerd. Vriendelijke mannen en netjes gewerkt.
25 August 2023
Bart
Zoetermeer
Monteurs die prima werk leveren, behulpzaam zijn en in oplossingen denken.
24 August 2023
Petra
Bergen N-H
Tijdje terug heeft Marc onze keuken geplaatst in onze woning. Een echte vakman met oog voor detail. De keuken is super mooi geplaatst.
21 August 2023
Richard
Leerdam
Erg prettige ervaring met dnkz, kan dit bedrijf zeker aanraden aan familie en vrienden. Installateur Jos heeft zijn best gedaan ondanks de kromme muren, heeft oog voor detail, erg tevreden mee. Hartelijk dank voor de service.
16 August 2023
Martijn
Zevenaar
De keuken is op een juiste manier gemonteerd. Adil ziet geen problemen maar uitdagingen. Top
9 July 2023
Abdoel