Filters

6

Medewerkers waren prettig en meedenkend

Zoals boven beschreven, alleen jammer dat er niet was nagedacht over de isolatie van de kruipruimte. Pluspunt was de meedenkende en prettig in de omgang collega van jullie genaamd Thomas.

 • Aanbevelen? Ja
8

Aardig en snel

Goede service, aardige mensen en als de panelen er eenmaal zijn dan liggen ze snel op het dak.

 • Aanbevelen? Ja
5

Laadpaal: keurige begeleiding en monteurs. Slechte afhandeling van meldingen

Ik heb twee producten afgenomen bij Atlas Power. Zonnepanelen en een laadpaal. Deze review gaat over de laadpaal. De begeleiding (verkoper) was erg prettig. Hij was kundig, dacht mee, zocht uit en was niet opdringerig. De monteur(s) waren aardig, beleefd en redelijk netjes. De eerste monteur deed er erg lang over, maar ja het was ook vrijdag. Helaas heeft hij het niet afgemaakt. Daarna ging het gauw bergafwaarts: melding gemaakt dat het werk niet af was én geen accounts gelopen waren. Binnendienst nam onbeleefd mijn melding aan. Gaf geen prioriteit aan, 3 keer gebeld, technische dienst deed/doet er weken over, gaf geen terugkoppeling en nog steeds is het niet opgelost. Voor wat betreft laadpalen raad ik ze niet aan. Hopelijk gaat het beter met de zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Kees, Dankjewel voor je beoordeling. We zullen deze kwestie aanpakken om ervoor te zorgen dat je in de toekomst een betere service-ervaring hebt. Ons technisch team zal er alles aan doen om het laadpaal-probleem zo snel mogelijk op te lossen. We waarderen je positieve opmerkingen over onze verkoper en monteurs, en we zullen blijven werken aan het verbeteren van onze service om een algehele positieve ervaring te garanderen. Nogmaals bedankt voor jouw feedback. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Raoul

10

Goede communicatie en installatie

Prima communicatie over offerte, planning, en kundige en aardige installateurs. Allemaal eigen mensen dus geen vage onderaannemers. Heel erg tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaringen.

Afspraken worden nagekomen. Nette en correcte monteurs. Planning liep gesmeerd door optimale communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Goed en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles komt goed!

We zijn uiteindelijk zeer tevreden over de montage van onze zonnepanelen en het contact met Atlas. Helaas verliep niet alles volgens planning en waardoor onze panelen later geplaats werden dan verwacht. Gelukkig was het contact hierover met de planning van Atlas goed en werd er elke keer naar oplossingen gezocht. Ook het contact met onze adviseur Brain Pietsma verliep goed. We ontvingen uiteindelijk een compensatie en een mooie cadeaubon voor het ongemak. Dit hebben we zeer gewaardeerd. Dus alles komt goed en laat de zon nu maar gaan schijnen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring , communicatie met bedrijf goed. Klantvriendelijk.

We zijn tevreden over het installeren van de panelen en vervanging van de groepenkast. De kabel voor de kookplaat is door een misverstand iets later aangebracht. Dit is ook prima in orde gekomen. Levering duurde wat langer dan verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over de installatie

Twee geleden heb ik 18 zonnepanelen laten installeren. Ik ben zeer tevreden over het team van 3 installateurs. Ze waren vriendelijk, werkten snel en hebben de boel netjes achtergelaten na duidelijke instructies te hebben gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Komen afspraken na, nette instalatie

Gekozen voor Atlas omdat ze lokaal zijn (regio) en omdat ze netjes de kosten details gaven ipv totaal prijs. Hierbij kon ik ook zien welke onderdelen er werden geinstalleerd en dat deze onderdelen ook elders beschikbaar zijn/waren, wel een fijn idee dat je niet afhankelijk bent van een partij indien nodig in toekomst bij reparatie/vervanging. Monteurs waren vriendelijk en hard werkend en lieten (in vergelijking met soms anderen) de boel relatief netjes achter, alles ging in goed overleg. Service desk ook bereikbaar en duidelijk. Je krijgt het gevoel dat je ook nadat er geleverd en betaald is nog steeds klant bent.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte service

Perfecte service, zowel het eerste gesprek thuis. Heel duidelijk uitgelegd waarom er voor welke panelen etc gekozen wordt. De installatie ook geweldig, ook hier duidelijke uitleg en snelle service! Top, bedankt Atlas!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Alles is vlot gegaan de heren die het hebben geplaatst zijn vakkundig en heel vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
8

Alle werkzaamheden uitgevoerd zoals besproken.

De voorlichting aan huis door Mike Denissen kwam eerlijk en betrouwbaar over. Het email verkeer tussendoor was prettig. Over de uitvoering van de werkzaamheden door Max,Jimmy en Victor zijn wij zeer tevreden. Allen van Atlas Power waarmee wij kontakt hebben gehad waren zeer netjes en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geïnstalleerd

De vriendelijke monteurs hebben goed werk geleverd en alles netjes geïnstalleerd. Echter bij vertrek stond de omvormer op de wachtstand en deed niets; geen vermogen opgewekt en geen contact met het portal. Dit zou na enige tijd goed komen. Na 4 uren contact opgenomen en dit als storing gemeld. Men heeft kennelijk navraag gedaan en in een een telefoontje meldde de monteur dat een stekker vergeten was. Deze heb ik zelf geplaatst en na 2 minuten was de omvormer en het portal in bedrijf. Met enige vertraging kwam alles goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Duidelijk, snel, alles werkt prima na installatie. Heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren als zowel professioneel als prettig.

Goede service, professioneel en communicatief duidelijk. Door weer en leveringsproblemen helaas wat later gemonteerd dan gepland. Door vaklui kundig en snel 10 panelen gemonteerd bij een temperatuur van 28 gr. Alle rommel keurig meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
6

Goede materialen, kundig geïnstalleerd

Op de afgesproken datum zijn de zonnepanelen gelegd zoals in de offerte stond. Een dag later hadden we lekkage, omdat de dakpannen niet goed waren teruggelegd. Erg zuur natuurlijk. Een belletje naar Atlas Power en het was binnen 2 uur opgelost. Nu hopen dat ze eventuele restschade redelijk vergoeden. Blijken niet alleen te werken met eigen installateurs, terwijl dit wel gezegd was in het adviesgesprek.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Miranda, Bedankt voor je Review. Helaas waar mensen werken worden wel eens foutjes gemaakt en we zullen dit zeker intern oppakken. We hebben elkaar net telefonisch gesproken en besproken hoe we de schade voor u gaan oplossen. Hopelijk kunnen we het zo naar tevredenheid afronden. Groet, Jacolina!

9

Wij zijn positief!

Eind vorig jaar voor het in eerst in contact gekomen Atlas Power, met Ravano als contactpersoon en in januari dit jaar hebben wij uiteindelijk akkoord gegeven. Ravano heeft ons goed advies gegeven en ook mede door de goede ervaringen hebben wij hebben wij gekozen voor Atlas Power. Gister 31 juli was het eindelijk zo ver, de panelen zijn bij ons gelegd. Ondanks dat het redelijk slecht weer was, zijn ze toch gekomen en alles is zeer vlot gegaan en beide monteurs hebben erg netjes gewerkt. Ook de collega die bij ons de meterkast heeft vervangen heeft dit snel en netjes gedaan. Als we dan toch 1 minpunt zouden moeten noemen is het de lange levertijd, maar dit is netjes van te voren aangegeven en dit was ook het geval bij andere partijen. Wij zullen Atlas Power zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
4

Teleurgesteld in Atlas Power

Na veel wikken wegen, toch voor Atlas Power gekozen, ook al was de offerte hoger dan andere partijen, maar vanwege reputatie én omdat ze uit dezelfde woonplaats komen, voor Atlas Power gekozen. Twee keer van legplan gewijzigd op de dag dat de monteurs er zijn om de panelen te leggen, terwijl er op voorhand een "expert" was langs geweest om te kijken hoe en wat. Als ik vraag aan de monteur of hij mij nog een leer wil uitleggen wat het nieuwe legplan is, word ik toegesnauwd dat hij dat toch net heeft uitgetekend. Ik verwachtte ervaren monteurs, hieronder versta ik ook servicegerichte mensen die ook begrijpen dat ik hier voor bijna €8000 op het dak aan het leggen ben. Één van die monteurs heeft de hele dag met zijn handen in zijn zakken in mijn tuin gehangen, staat zonder te vragen mijn huis te filmen. Die monteurs staan de hele dag zonder te vragen te roken in mijn tuin. Ik zou Atlas Power dan ook niet aanraden bij anderen. Ik dacht met de keuze te maken voor een duurdere partij, dan ook voor betere service te hebben gekozen. Dit is dus helemaal niet waar. Uiteindelijk liggen de panelen netjes op mijn dak en werkt alles naar behoren, maar de route er naartoe is teleurstellend en voor dit geld vind ik dat zonde.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Martijn, Bedankt voor de opbouwende kritiek, hier hebben wij veel aan om onze kwaliteit te verbeteren. Het legplan is inderdaad iets anders geworden, hoewel dit verder geen negatieve invloeden heeft, is het uiteraard vervelend als het na een schouw toch net niet gaat liggen zoals verwacht. Daarnaast was er een monteur in opleiding mee die net gestart was, dit kan wat raar overkomen inderdaad wanneer iemand de hele dag beneden staat toe te kijken, dit hadden wij beter kunnen communiceren Ik ben blij dat alles wel netjes en strak op het dak ligt en dat alles goed werkt. Op het gebied van communicatie kunnen wij zeker nog wat verbeteren, en reviews als deze zijn daarom erg leerzaam 😊 Groet, Nathan!

8

Tevreden over hele proces (verkoop tot installatie)

Meerdere offertes (proberen) aan te vragen via diverse partijen. Atlas Power was de enige die de moeite nam om iemand langs te sturen en op basis van onze situatie een offerte te maken. Contact met verkoop was goed en ook voor de aanleg nog een paar keer contact gehad en altijd prima verlopen. Helaas duurde de levering wat langer dan gepland. Zouden in maart de panelen krijgen is uiteindelijk juli geworden. Wel duidelijk op de hoogte gebracht van de reden van vertraging. Dus jammer dat we een paar maanden moesten wachten, maar wel een goede communicatie hierover. Levering ook erg tevreden, contact met de planning heel goed. Installeren van de panelen ging erg goed, vriendelijke jongens die snel en netjes hebben opgeleverd en duidelijke uitleg hebben gegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en goed gewerkt, en volgens afspraak verlopen.

Goed team wat de panelen kwam leggen, netjes en beleefd, en lekker doorgewerkt met z’n allen.

 • Aanbevelen? Ja
10

The person who installed was really professional and helpful so negatives to report.

Good experience with Atlas power. Delays with installation though but otherwise a decent experience.

 • Would you recommend us? Yes
9

Top

Prima geadviseerd door Ravano en goed werk afgeleverd. Alles werkt perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf top monteurs

De monteurs die bij ons de zonnepanelen hebben gelegd Zijn klantvriendelijk Goede kennis en inzicht Werken netjes Leveren Goede kwaliteit van werk Wij waren super goed tevreden Ik kan Atlaspower iedereen aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
1

Indien geen schade zou het prima zijn, zo wel wens ik u veel succes en sterkte.

Als de installatie goed verloopt zal het vast top zijn, indien er schade ontstaat ben je bij Atlas helaas bij de verkeerde partij. Communicatie is niet de sterkste kant en afspraken worden meermaals niet nagekomen. Een excuses vind ook niet plaats. Samenvattend: Midden mei 2022 offerte gekregen, vertraagde installatie eind September 2022. Laatste afhandeling betreft schade 1 mei 2023. Vertraagde plaatsing (2 maanden) Slechte communicatie Slechte schadeafhandeling. Meerder schades bij installatie: Kapot dakraam Hoofdzekering doorgebrand Lekkage Na een afspraak midden mei een offerte gekregen die we akkoord hebben gegeven, levering zou rond richting eind juli worden. Na akkoord offerte zou contact worden genomen om een datum te plannen, na een week zelf contact opgenomen aangezien er geen contact was opgenomen. Hierbij bericht gekregen door nog meer leveringsproblemen met omvormers het onbekend was wanneer ze het konden leveren (het lijkt me dat ze dit een week eerder ook al wisten?). Uiteindelijk gebeld, zou 19 september worden. Dit werd dan weer uitgesteld tot 26 september. 26. Panelen lagen er toen op, moesten nog worden aangesloten. Kabel zou binnendoor gaan zoals bij de offerte besproken, alleen met boren leek dit lastig te gaan en moest er toch nog geschouwd worden, prima. Ze zouden in ieder geval de meterkast nog voorbereiden. Met deze voorbereiding was de hoofschakelaar niet afgesloten door de monteur, kortsluiting (naast dat dit uiteraard gevaarlijk is..), hoofdzekering doorgebrand en moesten Stedin dit laten fixen. Na zelf telefonisch contact te zoeken, foto's gemaakt van de geplande kabelroute en de week daarna gepland dat deze werden aangesloten. Aansluiting is toen afgerond en panelen werkte. Na ontvangst factuur Stedin is deze direct door de monteur betaald. De monteur zou het dakraam regelen, dit is niet gebeurd. Deze is later ontslagen en in november wanneer wij zouden verwachten dat het raam geleverd zou worden, bleek nog niets gedaan. Pa

 • Aanbevelen? Nee

Over Atlas Power

Atlas Power wil haar steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wereld, we zetten onze schouders onder de wereld en dragen haar deels mee. Vanuit deze gedachten is Atlas Power ontstaan. Twee fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 10 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector zijn het bedrijf gestart met als visie om steeds te blijven innoveren. Dit doen we door nauw betrokken te zijn bij de klant en hen zo open en eerlijk mogelijk te informeren over onze producten. Met als missie te werken aan een duurzaam milieu leggen we sterk de focus op de kwaliteit van onze producten en service, en bieden deze aan voor een zo scherp mogelijke prijs. www.atlaspower.nl

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.