Laden reviews...
Wordt altijd snel geholpen
3 December 2025
Jeroen
Groeningen
Ik ben al jaren een tevreden klant van garage Martens. Altijd vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en klantgericht. Echte aanrader.
20 January 2025
Anita
Smakt
Word snel en vakkundig geholpen
20 August 2024
Jos Janssen
VIERLINGSBEEK
Vriendelijke bejegening. Meedenkend naar betaalbare oplossingen en goed werk.
22 March 2024
Anita
Smakt
Goed geholpen
27 February 2024
Anouk
Groeningen
Mijn auto bleek een afgebroken aandrijfas te hebben, terwijl ik ver van huis was. (Apeldoorn) Het is augustus, dus vakantie tijd, en toch hebben ze mij vlot en kundig geholpen zodat ik met een gerust hart weer de weg op kan! Ik ben ze heel erg dankbaar daarvoor!! Toppers zijn het. Bijna jammer dat ik niet dichter bij woon. ;-)
16 August 2023
Jill
Apeldoorn
Ik zal over een bedrijf niet snel een recensie schrijven. Voor het bedrijf van Harm Martens maak ik een uitzondering , omdat dit bedrijf, in de garage wereld die ik en mijn vrienden en kennissen kennen, de enige garage is waar ik 100% vertrouwen in heb. Dat begint al met de benadering van Harm en zijn neef Gijs ( waarmee hij het bedrijf heeft) die beiden beschikken over een grote mate van sociale vaardigheid en empathie, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en zij vooral eerlijkheid uitstralen. Zij kijken wat de auto waard is, en aan de hand daarvan wat de meest gunstige, maar ook verantwoorde aanpak is. Daarbij beschikt zowel Harm als Gijs over een verbluffende kennis en vaardigheid! Mijn hele kennissen en vriendenkring zijn daarom overgestapt op dit bedrijf, zelfs mijn familie uit Noord Holland die er graag 2 x 165 km voor over hebben om na alle negatieve ervaringen met bedrijven in hun eigen regio helemaal naar Vortum - Mullem te rijden. .
8 February 2023
Wilbert van Rijen
Holthees
Altijd goede service
12 December 2022
Jos Janssen
VIERLINGSBEEK
Echte vakmannen. Flexibel. Bellen en je kunt direct komen!
10 December 2022
Rob
Maashees
Ik kom helemaal vanuit Den Bosch naar Harm omdat Harm een vakkundig, betrouwbaar specialist is. GeZien ik een oudere auto rijd waar ik gek op ben, wil ik alleen maar het beste. Een geweldige service voor een goede prijs. Ik zou garagebedrijf Harm Martens absoluut aanraden omdat ze naar je luisteren en je weet dat je auto in goede handen is.
25 October 2022
Sam
Den Bosch
Goede service met aandacht voor de klant
7 October 2022
Kevin
Groeningen
Als gast op camping aangekomen met versleten koppelingsplaten. Camping eigenaar van camping de Brembroeken heeft Harm Martens aanbevolen. De planning van de garage was volgeboekt. Op maandag de auto gebracht en woensdag weer opgehaald. Redelijke klus toch tussendoor gefikst!!! Harm Martens, toffe hardwerkende en positieve gast, tevens vriendelijke hard werkende personeel. Mijn dank was en is zeer groot voor deze snelle reparatie.
29 June 2021
G.J. de Boer