Beste Willy, Vervelend om uw beoordeling te lezen. Als u de website had doorgenomen dan had u wellicht gezien dat retourneren mogelijk is. Dat betekent dat u bij ontevredenheid de zonwering terug stuurt en uw geld terug krijgt. In plaats van ons te contacteren over uw ontevredenheid heeft u de zonwering tijdens de zomer behouden en niets laten weten. Nu de herfst aanbreekt uit u publiekelijk uw frustratie ... Jammer dat u voor deze manier van aanpak heeft gekozen. Met vriendelijke groet, Pieter van Daklicht Zonwering
Originele beoordeling