Hele prettige, fijne, informele bijeenkomst

Goede sturing. Geertruid is een fijn person om mee in gesprek te zijn. Luistert goed. Weegt zeer goed de belangen van beide partijen. Kijkt echt met objectieve blik naar het probleem. Fijn ook dat er een oplossing gekomen is.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Kundige dame, perfecte communicatie en uitstekend eindresultaat.

Clara was vanaf de eerste kennismaken zeer betrokken, toonde begrip en empathie. Daarna heeft zij heel kundig haar werk verricht. Ze heeft mij goed en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en heeft gedurende het hele proces voor mij daarvoor “gestreden”. Dankzij haar vastberadenheid en deskundigheid is het eindresultaat naar ieder zij tevredenheid afgerond. Nogmaals bedankt Clara.

• Geholpen door: Clara Tilanus

Goede belangenbehartiger die voortvarend te werk gaat en helder communiceert

Daadkrachtig en prettig in de omgang. Zoekt en vindt de juiste balans

• Geholpen door: Clara Tilanus

uitstekend

Uitstekende empathische mediation met oog voor de belangen van partijen

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Precies de hulp die ik op dat moment nodig had!

Sabine heeft mij begeleid tijdens de Cogmed Training naar aanleiding van mijn hersenschudding. Door de hersenschudding kon ik niet (lang) achter een scherm zitten, mijn concentratie was er nauwelijks en ook dingen onthouden vond ik moeilijk. In een intake heeft Sabine mij heel helder uitgelegd wat ik van Cogmed kon verwachten. De intensiteit van de training kon ik aanpassen op waar ik op dat moment stond in mijn herstel. Elke week overlegden we de resultaten, Sabine was enthousiast maar kon ook goed uitleggen waar bijvoorbeeld een dipje mee te maken had. Het was voor mij een mooie start van het herstel. Ik kon weer een uurtje (soms zelfs 2) achter mijn computer werken en voelde weer vertrouwen in mijn geheugen. Ik heb de begeleiding van Sabine als heel prettig ervaren en zou haar zeker aanraden. Ze is warm, rustig, biedt een luisterend oor en denkt mee over mogelijke oplossingen.

• Geholpen door: Sabine Gigengack

Niet ingevuld

Niet ingevuld

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Tot oplossing gekomen in langlopende zaak

Met bemiddeling van mevrouw Van Wassenaer zijn wij eindelijk tot een oplossing gekomen in een langlopende zaak. Waar de wensen en gedachten aanvankelijk ver van elkaar leken te liggen is het toch gelukt een oplossing te vinden die voor alle partijen acceptabel is. Mevrouw Van Wassenaer heeft veel tijd en aandacht besteed aan het creëren van begrip voor elkaars posities. Dat hielp om uiteindelijk over bepaalde verschillen heen te stappen. Daarbij beschikt mevrouw Van Wassenaer over veel ervaring en kennis op het gebied van letselschade. Daardoor kon zij het probleem en de materie goed doorgronden. Daardoor kon zij verschillend scenario's voorleggen en de goede en kwade kansen benoemen. Zij dacht actief mee over oplossingen maar liet het initiatief bij partijen. Dat hielp om uiteindelijk knopen door te hakken.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Adequate, doeltreffende aanpak in een prettige sfeer

Van Wassenaer heeft een efficiënte aanpak. Zij laat goed de ruimte aan alle betrokken partijen, zonder daarbij de daadkracht uit het oog te verliezen. De sfeer is prettig.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Ik heb de madiation als een zeer constructief proces ervaren.

Ik heb de mediation als een zeer constructief proces ervaren.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Betrokken, deskundig en een fijne samenwerking

Pauline Woudenberg heeft mij de afgelopen jaren bijgestaan in de heropende letselschadezaak. Ik voelde mij eindelijk gesteund na 6,5 jaar, ik had eindelijk een luisterend oor, Pauline was er altijd voor mij! Uiteindelijk heeft Pauline nog het maximale uit de letselschadezaak gehaald en is de zaak afgesloten. Nogmaals heel erg bedankt!

• Geholpen door: Pauline Woudenberg

Vakkundig en betrokken!

Bijna een jaar lang heeft Evert Wytema, als letselschade advocaat, mij bij gestaan. Ik voelde mij al deze maanden gehoord en gesteund. Dankzij zijn inzet is de zaak nu tot een goed einde gebracht.

• Geholpen door: Evert Wytema

ambivalent

mediation is mooi, maar we moeten o zo opletten voor misbruik ban mediation en daardoor inflatie. het moment nadert dat procederen verstandiger is van mediation. dat zou jammer zijn.

Prima mediation

Prettige sfeer met ruimte voor alle partijen. Mooi om te zien dat zaken die bijna 'klappen' toch nog tot een goed einde kunnen komen. Uitstekende begeleiding in dit proces.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Een prettige, open en eerlijke samenwerking

Voor mij was het een prettige, open en eerlijke samenwerking. Er was een open communicatie en er werd realistische informatie verstrekt. Tijdens het proces was er een duidelijk pad uitgestippeld en er werd bijvoorbeeld aan mij uitgelegd vanwege mijn leeftijd en onzekere factoren, om echt de tijd te nemen om e.e.a. goed in kaart te brengen en toe te werken naar een zo duidelijk mogelijke eindsituatie.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Goed geholpen, mooi resultaat (mediation).

Goed geholpen, mooi resultaat (mediation).

Betrokken, empathisch en deskundig

Geertruid maakt als Spreker complexe materie behapbaar en haakt toehoorders aan vanuit oprechte betrokkenheid en empathie.

adequate oplossing bereikt

Middels de mediation van Geertruid van Wassenaer is een adequate oplossing bereikt.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Een uitermate waardevolle bijdrage die heeft geleid tot een oplossing

In een zeer lastige kwestie heeft Geertruid op zorgvuldige en bekwame wijze het proces geleid en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een oplossing

Prima performance als mediator

Moeilijke Mediation. Goede caucusgesprekken Uiteindelijk geholpen om zaak te regelen hetgeen niet was verwacht.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Positieve insteek, snel tot de kern!

Vanuit respect voor opstellingen van partijen, koos de mediator een positieve insteek, waarbij de focus lag op "wat wel", in plaats van "wat niet". Realistisch scenario's voor houdende, werd duidelijk dat bewogen moet worden om oplossingen te bereiken. En dat is gelukt!

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Vakkundig en betrokken, prima.

Met oog voor de belangen van alle betrokkenen heeft mevrouw Van Wassenaer ons allen doen bewegen naar een goede eindregeling.

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

voortvarende aanpak waardoor de schade geregeld is

positief waarbij ik wel opmerk dat de voorgestelde stappen (te) groot waren. Met het maken van tussenstapjes kan hetzelfde resultaat worden bereikt en er wordt dan nog meer het gevoel gegeven dat een ieder gehoord wordt

positief

ik vond Geertruid erg prettig in de omgang en goed hoe ze het deed. voor beide partijen erg empatisch en respectvol.

Uitstekend!

heel fijn om een mediation te hebben onder leiding van Geertruid

• Geholpen door: Geertruid van Wassenaer

Uitstekende mediator met veel kennis en ervaring

Een fijn verloop van de mediation, gericht en vertrouwd. Veel ervaring en deskundigheid met een positieve kijk op de toekomst, mogelijkheden worden aangedragen en overlegd.

Kleine Houtweg 113

2012 CE Haarlem