In een prettige omgeving zijn we tot elkaar gekomen zonder dat dat het primaire doel was.
Warm, fijn, open en snel. Onwijs bedankt!
Onwijs goed geholpen vanaf de eerste seconde dat ik heb gebeld. Leefde heel erg met me mee en luisterde goed naar mijn verhaal. Belde ook regelmatig hoe het met me ging, super lief. Ik ben zeer, maar dan ook zeer tevreden. Ongetwijfeld de 5 sterren, want die verdiend ze!
Ik ben zeer tevreden over hoe mijn zaak is afgehaneld! Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en de communicatie was ook goed! Alles is snel en op een fijne manier geregeld.
Mr. Van Wassenaer heeft onze mediation uiterst deskundig geleid. Bij de start van de mediation stonden partijen lijnrecht tegenover elkaar. Er was een wankel evenwicht tussen doorgaan met mediation of deze afbreken en het gevecht in de juridische arena van de rechtbank te starten. Doelgericht en op een zeer vloeiende natuurlijke wijze heeft zij partijen in gesprek gehouden met realisatie van het ultieme doel: het ondertekenen van een wederzijds akkoord.
De eerste mediation vond ik niet geslaagd omdat we in een dag met 7 mijlslaarzen door de schade heen zijn gestapt. Naderhand bleek er ook ontevredenheid bij de belangenbehartiger van de nabestaanden. De afspraken die gemaakt waren tijdens de mediation waren niet naar tevredenheid van de nabestaanden. Er was weinig tijd voor het laten bezinken van alle informatie en de oplossing werd door de snelheid er door heen gedrukt. De tweede mediation vond ik wel geslaagd en succesvol. Door duidelijk aan te geven dat we rust nodig hadden tijdens de lunch en rustig de tijd te pakken tussen de onderhandelingen door aan beide zijden verliep het e.e.a. in mijn optiek veel beter.
goede mediator die in een voor alle partijen gevoelige kwestie met onmetelijk groot leed bij de benadeelden heeft bijgedragen aan de totstandkoming van een voor alle partijen aanvaardbare regeling.
De mediation werd goed begeleid en kreeg goed de kans mijn verhaal te vertellen
Vanaf de start transparante communicatie, duidelijk waar ik stond en waar nodig opties aangegeven met advies wat de voorkeur verdiende.
We zijn zeer vriendelijk en begripvol bejegend door de advocaat en ze nam alle tijd om ons verhaal aan te horen. De gunstige afloop geeft ons alle vertrouwen om weer bij deze advocaten aan te kloppen, mocht het ooit weer nodig zijn. Een geweldige ervaring na een vervelende gebeurtenis!
Goede informatie over wat ik kon verwachten, Reageerde op iedere vraag snel en accuraat, Een luisterend oor, Nauwkeurig werkend, Makkelijk om afspraken mee te plannen.
Sta me toe om u jullie langs deze weg te bedanken voor de waardevolle ondersteuning en professioneel advies in deze meer dan zware, donkere periode van mijn leven. Als NAH patiënt is het ontzettend moeilijk om uit te leggen en te toetsen wat je nog wel / niet meer kunt ..laat staan uitleggen richting een verzekeraar. Buiten de heftige tijd & acceptatie wil je ook door met je leven . Jullie letselschade expertise en vooral jullie rust & mediation gaf mij enorm veel steun met als resultaat het behouden van mijn verzekering. Zal ik nooit vergeten .
Tijd geleden ben ik betrokken geweest bij een ernstige fiets ongeluk, tegen partij was een buitenlandse toerist, politie en ambulance waren ter plekke aanwezig, ik ben per ambulance naar spoedpost van een ziekenhuis vervoerd. om dit gebeurtenis aan verzekering van tegen partij te verhalen moest ik samen met mr. Clara Tilanus betreffende bewijzen verzamelen, achteraf geconstateerd er is enorm gebrek aan bestand record bij instanties, maar zonder voldoende van bewijzen heeft mijn advocaat mr. Clara Tilanus zich serieus met mijn zaak gemoeid en de proces naar wens afgerond, ik ben super tevreden met finale afrond van de zaak en ik bevel mr. Clara Tilanus aan. Met vriendelijke groet, M.Bambaei
Mevr.Tilanus heeft een warm en een vertrouwde uitstraling. En kan de cliënten op hun gemak laten voelen. Luistert naar hetgene wat er verteld wordt, zo krijg je vertrouwen in de zaak, dat het wel goed verloopt. Heel rustig gevoel over gehouden.
Mijn zaak was eigenlijk te klein, maar toch ben ik geholpen. De heer Wytema is een zeer ervaren letselschade advocaat en daarnaast ook nog zeer vriendelijk en doelgericht. Ook complimenten aan zijn assistent mevrouw Gigengack voor snelle en heldere communicatie.
Door een vriendelijk, duidelijk advies en uitleg van Clara voelde ik mij veel minder gespannen. En met haar deskundige aanpak kwam er een prachtig eindresultaat waar ik erg blij mee ben. Hartelijk dank Clara.
Door mijn fysio geadviseert om zelf een advocaat in arm te nemen en ben blij dit advies te hebben opgevolgt. Telefonisch contact gezocht en eigenlijk is alles zo verlopen. Mijn ongeval omschreven en uitgelegd wat mijn letselschade was, hier is zij mee aan de slag gegaan. Informatie opgevraagd bij artsen/ziekenhuis en dit heeft zij verwerkt tot een schadeclaim. Wat met een tevreden einde is gebracht.
Geertruid heeft ons heel vakkundig geholpen. Haar betrokkenheid valt te prijzen. Ook als mens
Fijne begeleiding bij mediation in letselschadezaak door Geetruid van Wassenaer. Veel aandacht voor de menselijke kant en heldere aanpak van het mediation traject
Wij hadden dit nooit zelf kunnen regelen. Josefien Gunnink heeft ons geweldig geholpen. Heel veel dank
De advisering was deskundig en plezierig.
In onze mediation hebben Geertruid en Clara professioneel en deskundig het geschil naar een goed en bevredigend einde weten te brengen waar beide partijen tevreden mee zijn.
We hadden fijn contact met Geertruid en wij hebben haar benadering als persoonlijk en prettig ervaren.
Duidelijk van te voren door de desbetreffende persoon aangeven dat het niet zeker was of we konden winnen , maar door zeer kordaat handelen hebben we de zaak gewonnen , echt heel blij mee
Het afwikkelen van letselschade is natuurlijk nooit leuk maar voor zover het mogelijk was om hier een plezierige ervaring van te maken, heeft Clara dat gedaan. Helder, deskundig, vriendelijk en to the point. Ik ben erg blij dat ik naar dit kantoor ben gegaan en ik kan het iedereen aanraden die hiermee te maken krijgt. Ik had het bijna niet gedaan en dat zou jammer geweest zijn. Want dankzij Clara en haar aanpak werd de zaak binnen afzienbare tijd naar tevredenheid afgerond. Dank je wel, Clara.