Scherp, accuraat en daadkrachtig!

Ik ben bijgestaan door Silver Advocaten, Mr. J. van Vlokhoven. Ben bijzonder tevreden over zijn adviezen, deskundigheid en daadkracht. De zaak is tot een goed einde gekomen. Raad iedereen dit kantoor aan.

Fijn gesprek

Ik heb een fijn gesprek gehad, waarin mij een aantal zaken duidelijk zijn geworden. Ik ben goed geholpen en mocht ik met mijn probleem verdere stappen willen ondernemen ga ik zeker met Dhr. Papeveld contact opnemen. Bedankt voor de telefonische begeleiding

Professioneel en deskundig

Bijgestaan door Rob Silvertand. Deskundig, professioneel, zeer volhardend en klantgericht. Uitkomst van de rechtszaak was teleurstellend maar dat lag zeker niet aan de inzet en deskundigheid van Silvertand. Zeer goed bereikbaar ook buiten kantoortijden. Vriendelijk personeel op kantoor.

• Geholpen door: Een advocaat

Meteen de vinger op de zere plek

Mijn ervaring met Silver advocaten is mij zeer goed bevallen. Vooral de sence off urgency vond ik prettig Direct zonder omwegen de vinger op de zere plek leggen en onmiddellijk oplossen Ik ben zeer tevreden

Super geholpen.

Meneer sprak mij heel vriendelijk toe en gaf mij de info die ik nodig had. Professioneel, duidelijk,helpend,vriendelijk, heel fijn gesprek.

• Geholpen door: Een advocaat

Kwam wat moeizaam van start, maar daarna goed geadviseerd

Werd niet zelf teruggebeld op een vraag ingediend via de website, maar kreeg toen ik belde wel meteen de juiste deskundige aan de lijn. Die leek in eerste instantie niet zo goed oo de hoogte van de materie die hier speelde (nieuwe regelgeving overdrachtsbelasting), maar na de nodige uitleg kwam het gesprek goed op gang en wist de advicaat mij met wat goede tips verder te helpen. Uiteindelijk was het contact dus erg nuttig.

Gewoon uitstekend

Duidelijke uitleg

Duidelijk en eerlijk

Naast eerlijk mogelijk wel fanatiek. Ik ga overwegen om wat op te pakken

Uitstekend en zorgvuldig geholpen

De advocaat nam alle tijd en was zeer kundig

Heel goed

Heel goed (test)

Perfect eerlijk en klantvriendelijk

ik had een vraag en ben zeer naar tevredenheid geholpen. Risico en kansen goed en eerlijk ingeschat en geen vraag die ik vroeg voelde als teveel.

• Geholpen door: Rob Silvertand

Professor Asserweg 18

5144 NC Waalwijk

Over FRZ Advocaten

FRZ Advocaten staat bekend om expertise en betrokkenheid. Wij bieden juridisch maatwerk in financieel recht (Wwft), zorgplicht (ESG), (beroeps)aansprakelijkheid en schade. Ons ervaren team werkt oplossingsgericht en combineert juridische kennis met een persoonlijke aanpak. Onze labels: - Financieel Recht Advocaten: Gespecialiseerd in financiële geschillen, aansprakelijkheid van banken en complexe juridische vraagstukken. (financieelrechtadvocaten.com) - Zorgplicht Advocaten: Experts in juridische kwesties rondom zorgplicht en de verantwoordelijkheid van financiële dienstverleners. (zorgplichtadvocaten.com) Wij bieden heldere oplossingen en zijn altijd bereikbaar. Bezoek onze website voor meer informatie. (frzadvocaten.nl) Belangrijk: Per 1-1-25 zijn wij verdergegaan onder FRZ Advocaten B.V., reviews verzameld voor deze datum zijn verzameld onder de Silver Advocaten B.V.

Over Advocaatscore.nl