Wij zijn van begin tot eind fantastisch geholpen! Super fijne communicatie en begeleiding.
Geconfronteerd met het plotseling overlijden van onze alleenstaande zoon hebben we Embrasse ingeschakeld. Daar hebben we vanaf het allereerste contact een zeer goede begeleiding gekregen. Deskundig, vlot, empatisch, meedenkend , , respectvol en vriendelijk. Zowel gedurende de dagen voor en tijdens de uitvaart alsmede ook de afhandeling van ophalen as en uitzoeken in de winkel van datgene wat voor ons als beste voelde.
Natascha heeft ons in een hectische periode volledig ontzorgd. Vanaf het eerste contact was zij zeer empathisch, betrokken en professioneel. Haar rustige uitstraling gaf ons vertrouwen en houvast op momenten waarop dat nodig was. Met veel aandacht en respect heeft zij ons voortreffelijk begeleid bij het afscheid van mijn man, onze vader en opa. Dankzij haar inzet, zorg en oog voor detail hebben wij afscheid kunnen nemen op een mooie, waardige en persoonlijke manier. Wij zijn Natascha enorm dankbaar voor alles wat zij voor onze familie heeft betekend en kunnen haar van harte aanbevelen.
Wij hebben Natascha midden in de nacht gebeld en ze kwam direct. Ze heeft gelijk doorgepakt en meegedacht met onze wensen. Ze was makkelijk te bereiken. Mede hierdoor was de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder en oma erg mooi. Dit was voor ons erg waardevol. Ook de kleine dingen zoals zakdoekjes en waxinelichtjes met haar naam en kaart erop was erg mooi. Wij hebben hier een heel goed gevoel over.
Het overlijden van een van je ouders is een moeilijke tijd: veel emoties, veel geregel, veel keuzes, veel aanloop, veel wensen. Natascha heeft ons daarbij fantastisch geholpen. Alles liep op rolletjes: de kaart, de bloemen, de condoleance, de uitvaart, het opbaren, de onderlinge communicatie, alles. Bovendien was er een grote persoonlijke klik. Natascha is zeer betrokken en heeft oog voor emoties én planning.
Natascha is zeer empatisch en behulpzaam. Ze heeft ons van A tot Z geholpen en ontzorgd in een moeilijke tijd waarin veel nieuw is.
Alles was tot in de puntjes geregeld.Met zelfs nog kleine extra details die het nog mooier maakte.Ze luisterde heel goed naar onze verhalen over onze oom en maakte daar een hele mooie openingsspeech van tijdens de dienst. Het was alsof ze hem echt gekend had.Ook gaf ze goed advies bij twijfel,en denkt ze goed bij alles mee. Wij zouden haar zeker aanraden bij iedereen!
Heel fijn dat Conny er voor ons was. Dagelijks kwam ze langs en nam ons stap voor stap mee in alle beslissingen die genomen moesten worden. Ze kan goed luisteren om vervolgens mee te kunnen denken. Ook kleine details heeft zij oog voor waardoor wij op een hele mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van onze dierbare. We zijn haar enorm dankbaar. Vol lof!
Ik heb Natasja ervaren als een warme en meelevende begrafenisondernemer. Wat voor mij heel fijn was, is hoe toegankelijk ze is. Dat maakte het contact in deze periode echt een stuk prettiger. Bij alles wat geregeld moest worden, stonden onze wensen en de familie echt voorop. Ze dacht met ons mee en heeft zich daar volledig voor ingezet. Ook de manier waarop zij de kinderen heeft meegenomen in het proces was heel bijzonder en waardevol voor mij. Ik zou haar absoluut aan iedereen aanbevelen. ❤️
Vanaf het moment dat wij in de nacht contact hebben opgenomen met Conny zijn we liefdevol, warm, direct meedenkend geholpen en begeleid tijdens het overlijden van onze moeder/schoonmoeder/oma. De betrokkenheid van Conny heeft ons veel zorg uit handen genomen. De uitvaart is daardoor prachtig, intens en persoonlijk geworden. Ook de nazorg/contact door Conny is bijzonder te noemen. Onze dank voor de fantastische en liefdevolle begeleiding Conny en niet te vergeten Natasja.
Embrasse, i.c. Natascha, is betrokken, professioneel (regelt alles tot in de puntjes) denkt mee over wat je wilt en neemt je stap voor stap mee in het hele proces van alle dingen die geregeld moeten worden. Heel goed bereikbaar en een hele fijne vrouw.
Ik heb Embrasse uitvaartzorg ervaren als betrokken, liefdevol en respectvol. Er wordt geluisterd en meegedacht om de wensen die er zijn voor de uitvaart tot uitvoering te brengen. Het contact is persoonlijk met soms een arm om je heen. Ik kan niets bedenken dat ik anders het willen hebben op de uitvaart van mijn man. Ik kan er alleen met een diepe dankbaarheid op terug kijken.
EMBRASSE UITVAARTZORG Wij willen graag onze waardering uitspreken voor de warme en respectvolle begeleiding rondom het condoleren en de crematie. In een moeilijke periode van afscheid en verdriet was er veel aandacht voor onze wensen en gevoelens. De uitvaartverzorgster kwam met een bijzonder idee om het afscheid uniek te maken. Dit gaf de ceremonie een extra betekenis en maakte het afscheid echt passend bij wie zij was. Alles was tot in de puntjes verzorgd, met oog voor detail en oprechte betrokkenheid. Wij kijken terug op een mooi,waardig en liefdevol afscheid Onze dank is groot.
De uitvaart verzorgende heeft alles tot in de puntjes geregegeld met mijn wensen. Het is zeer fijn dat je een beetje ontzorgd word en geen zorgen hoeft te maken over alles in een toch al zo beladen tijd. Er werd goed geluisterd naar de wensen en alles is keurig geregeld.
Wat voor ons een zware dag zou worden, is grotendeels weggenomen door Embrasse. Alles was goed verzorgd. Zelfs tot in de puntjes! Vanaf het moment van het eerste gesprek, tot aan het moment van weer naar huis gaan na de begrafenis, gaf ons voldoening en een gevoel van we hebben het mooi gedaan. Maar dan wel ingeregeld en georganiseerd door Embrasse.
We hebben Embrasse, en vooral Natascha als heel fijn ervaren. De rust die ze geeft, een luisterd oor en meedenkt in het afscheid van onze man en vader. Je stap voor stap meeneemt in het hele proces van alle dingen die geregeld moeten worden. Dit via de app heel goed werkt. Heel erg bedankt. Familie Hulspas
Natascha en Conny hebben ons als familie op een hele fijne, warme, betrokken en respectvolle wijze bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder. Wij zijn volledig ontzorgd wat in droevige dagen ontzettend fijn is om te ervaren.
Embrasse uitvaartzorg is zeer betrokken Denk mee en heeft ons ontzorgt van A tmZ. Echt een aanrader bij een uitvaart
In een korte periode verloren we onze beide ouders en Natascha en Conny hebben ons fijn begeleid. Het is prettig dat je gewoon de winkel kan binnenlopen. De gesprekken waren open en betrokken. Er was veel ruimte voor onze wensen en ideeën. We hebben fijn samen gewerkt en kijken met een goed gevoel terug op het afscheid.
Zoals de naam al zegt..
Wij waren al voor het overlijden van onze moeder met Natascha in contact gekomen, dit voelde direct warm en welkom. Ze heeft ons de moeilijke beslissingen makkelijker doen lijken en ook haar nazorg is fantastisch.
Veel werd of was al geregeld voordat ik het ter sprake bracht. Bij de samenstelling van de rouwkaart heeft zij laten zien wat het betekent om goed advies te krijgen om een rouwkaart samen te stellen. Door familie en vrienden werd ik gecomplimenteerd voor de uitstraling van de kaart. Mijn dank daarvoor bij het overlijden van mijn dochter
Wij hebben de uitvaart van mijn vader samen met Natascha volledige naar wens en erg warmvol geregeld Natascha is een lieve vrouw, die meedenkt en erg betrokken is of dat ze een lid van de familie is. Heel persoonlijk en warm echt een topper. Mijn vader heeft een warme liefdevolle laatste eer gekregen.
We hebben de begeleiding van Natascha als zeer prettig ervaren. Ze was betrokken en dacht met ons mee. Ze was erbij op de belangrijke momenten maar ze voelde goed aan wanneer wij als gezin samen wilden zijn. Ook was ze goed bereikbaar.
We hebben samen met Natascha een mooie uitvaart kunnen verzorgen. Ze is heel betrokken, maar ook op de achtergrond als dat nodig was.
Zeestraat 26
2681 CM Monster