Aan te bevelen

Het was een fijne ervaring om bij jullie mijn trouwkleed te komen kiezen. Zeer vriendelijk personeel, niet opdringerig maar wel zeker behulpzaam.

Goede ervaring

Perfect Iedereen was heel vriendelijk. Perfecte service!

geweldige ervaring

Super vriendelijke en professionele bediening! Zeer goede en vriendelijke service!

zeer fijne ervaring

Vriendelijke ontvangst. Ik ben zeer tevreden dat ik naar jullie toe ben gekomen. Ik beveel jullie zeker aan, aanrader voor iedereen die een trouwjurk zoekt

Eerste winkel, meteen mijn droomkleed gescoord. Veel keuze en zeer lieve dames die hun job verstaan, bedankt!

Heerlijk

Super verkoopster! Nooit gedacht dat ik meteen mijn jurk zou vinden. Ben er zo blij mee! Dank jullie wel!!

Vendeuse très sympathique. Elle a vraiment pris le temps pour moi et était très douée pour estimer ce que j'attendais d'une robe de mariée. Trouvé et ajusté la robe idéale en très peu de temps. Merci!

Zeer veel keuze uit mooie kleedjes, er word hier goed naar je geluisterd en komen ook zelf met ideeën. Zeer democratische prijzen.

Heerlijk

Bedankt voor de uitstekende hulp bij het uitzoeken van de jurk. Zeer fijne middag gehad!

Personnel super sympa. J'ai parcouru toutes les robes et j'ai finalement trouvé la robe parfaite!

geweldig

Ontzettend leuke zaak, veel keus. Heel fijn geholpen, Een aanrader voor ieder die wil gaan trouwen, om daar eens heen te gaan.

Super ervaring gehad bij jullie!! Meerdere kleedjes gepast, maar de eerste is het toch geworden Dank jullie wel voor alle hulp!

Hier geslaagd voor mijn prachtige trouwkleed!! Geweldig goed geholpen en helemaal verliefd op mijn jurk!! Dames bedankt voor de super goede service en hulp bij het vinden van mijn droomtrouwkleed!!!

Super goed geholpen personeel is erg vriendelijk. Wist niet wat ik ervan verwachten moest luisteren echt naar je mening en heb natuurlijk mijn jurk gevonden Het was het verre rijden zeker waard!

Verkoopster Tanja heeft mij super goed geholpen, ze voelde mij goed aan en heeft mij echt geholpen om mijn droomjurk te vinden!

super!

était une super expérience super sympa fortement recommandée !!!

Top winkel

Zeer goede ervaring, had totaal iets anders in gedachte dan wat het nu geworden is. Ik heb echt een super droomjurk gevonden mede dankzij de inspanning van Diliara en haar geduld. Zeer fijne winkel met zeer veel keus, niets is hier te veel!

Heerlijke ervaring

Samen met mijn mamma hier geweest, verschillende kleedjes gepast en keuze uit verschillende stijlen. Lieve dames die verstand hebben van hun job. Merciekes

Toffe winkel, mijn droomkleed snel gevonden. Verkoopster zeer vriendelijk en verstaan hun job, komen ook zelf met ideeën. Bedankt dames!

Afgelopen zaterdag mijn droomjurk gevonden, ik was redelijk zenuwachtig bij binnenkomst. Maar door de lieve dames was dat snel voorbij. Denken heel goed mee, en zijn eerlijk in hun mening. Super fijne middag gehad, top winkel

Superbe

Super service! Première fois à la recherche d'une robe et immédiatement passé. De superbes robes à un prix avantageux! Je recommande vraiment Bridal Fashion Outlet!

Heerlijk

Zeer goed ontvangen en veel prachtige jurken. Geholpen door Tanja, heeft echt engelen geduld, heel erg bedankt!

Magnifique

quelle belle expérience j'ai eue dans votre magnifique magasin! Et bien sûr j'ai trouvé ma robe! complètement heureux!

Goed geholpen

Fijn dat je hier een afspraak kan maken, omdat wij van redelijk ver kwamen. De 6e jurk was raak, zeer goed advies en vriendelijke verkoopsters die goed meedenken.

Heerlijk

Een top-zaak! Voor iedereen een aanrader die opzoek is naar haar droomjurk.

Buitensingel 80

3920 Lommel