Zeer fijne ervaring

Prachtige en kwalitatief goede jurken. Prettige service door begrip voor twijfels en denken goed mee om tot de beste keuze te komen

Super winkel!!

Dit is een super winkel om je trouwjurk te kopen! De verkoopster wist direct in welke stijl ze jurken moest zoeken en kon ook perfect inschatten welke jurk het beste bij mij past. Mede hierdoor heb ik dé jurk gevonden!!!

Zeer goed geholpen

Super ervaring. Ik ben hier terecht gekomen omdat ik niet wist wat ik wilde en niet een heel hoog budget heb. Maar hier hebben ze echt voor iedereen keuze. Ik weer goed geholpen en er werd echt de tijd genomen voor me. Helemaal niet opdringerig om allerlei accessoires bij te kopen of wat dan ook. Ze respecteerde mij in al mijn wensen. Super dat het zo dicht bij parkeergarage ligt en midden in het centrum. Ik heb er samen met mn moeder een super dagje Lommel van gemaakt.

Amazing!

Pleasant atmosphere. Kind and helpfull staff.

Fijne ervaring

Ik werd erg goed geholpen in het kiezen van DE jurk. Het was een hele gezellige dag.

Geweldige ervaring!!!

Vandaag voor het eerst in een bruidswinkel geweest ! Maar wat voor een!! Super goed werd ik geholpen en ze namen echt de tijd om allemaal verschillende jurken te passen! Dachten goed met me mee en ben super tevreden met de jurk die ik uitgekozen heb! Kan niet wachten tot ik deze jurk mag dragen. Kan iedereen deze winkel aanraden

ik raad deze winkel iedereen aan

Ben super goed geholpen Na verschillende jurken gepast te hebben en ik de hoop al een beetje begon op te geven, trok de verkoopster mijn droomjurk uit het rek!

Super ervaring

Super goed geholpen, er is goed geluisterd naar mijn wensen en daardoor uiteindelijk mijn droomjurk bij jullie gevonden

Geweldig!!!!

Ik ben uitstekend geholpen en uiteindelijk ben ik weggegaan met de perfecte jurk. Echt een aanrader!

geweldig

Mooie zaak, goed en fijn geholpen. Direct mijn droomkleed gevonden, heel blij mee. Zou jullie zeker aanraden!

Zeer aangename ervaring

Het was een aangename en toffe ervaring! Ik werd meteen goed ontvangen en er werd aandachtig geluisterd naar mijn voorkeuren. Ik ben zeer tevreden over mijn trouwjurk die ik meteen daar heb gevonden.

Zeer fijne ervaring

Het was echt super leuk! Was een top ervaring! Werd heel lief en vriendelijk geholpen. Veel keuze in jurken

expérience incroyable

Très bien aidé par une dame très sympathique qui savait exactement ce que j'aimais

Fijne winkel

Ik was aan de late kant voor het kopen van een jurk (3 maanden van te voren), maar werd desondanks uitstekend geholpen door deskundig personeel. Ik had nog een ruime keuze aan jurken. De tweede jurk die ik paste vond ik geweldig. Dat is mijn droomjurk geworden!!!

Zeer goed geholpen

Was een leuke dag. Goede uitleg over de werkwijze en er werd leuk met je meegedacht. Goede tips en een zo de mooiste kleed gevonden.

geweldig

Veel keuze uit verschillende stijlen jurken, denken echt mee zonder opdringerig te zijn. Ik was redelijk snel geslaagd voor mijn droomkleed

fijne ervaring

Mooie winkel met veel keus uit prachtige jurken en democratische prijzen. Zeer goed geholpen door Diliara

Prettige winkel om een trouwjurk te kopen

Bij binnenkomst was er een prettige sfeer. Er werd gevraagd wat ik in gedachten had en daar werd goed naar geluisterd. Ik werd geholpen door iemand die veel ervaring had en niks opdrong. Zij had zo snel door wat mij goed stond. Ik zou iedereen aanraden om hier langs te gaan.

Fijne ervaring

Tanja heeft ons uitstekend geholpen om mijn perfecte jurk te vinden. Enorm blij met de ontvangst en service!

Geweldige ervaring

Geweldige winkel met prachtige jurken. Supergoed geholpen en de verkoopsters kennen hun vak. Dank voor mijn mooiste dag compleet te maken. Jullie zijn toppers!!!

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Goed geholpen met veel persoonlijke aandacht. Mijn droomjurk gevonden voor een betaalbare prijs

super

Des gens très sympathiques qui vous aident! Sont très utiles, sachez ce qui vous convient et ce qui ne vous convient pas. Cette magasin est fortement recommandée pour toutes les mariées!

Goed geholpen

Diliara heeft me met veel geduld verder geholpen. Het was een fijne ervaring. Zeer veel keuze

Fijne ervaring

Een zeer goede ontvangst. Ook bij het uitkiezen was het zeer aangenaam. Ze zijn betrokken en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, ze helpen je super goed zonder opdringerig te zijn.

Zeer veel kleedjes om te kiezen Super vriendelijke en professionele bediening! Ik heb een super-kleed gevonden

Buitensingel 80

3920 Lommel