Geweldige tandarts

Ik kom al jaren bij deze tandarts. Marcel, maar ook zijn assistentes, zijn zeer vriendelijk en kundig. er wordt vlot gewerkt maar er is ook ruimte voor een praatje. Ze zijn zeer kundig met kinderen. Daarnaast zijn ze ook altijd op tijd, we worden vaker te vroeg uit de wachtkamer gehaald dan te laat.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Marcel Kruitbosch

Capabel

Bereikbaar en redelijke tandarts die prima werk levert.

Prima tandarts met kennis van zaken

Prima. Doet wat er van een tandarts verwacht kan worden.

Een topper

Kundige tandarts met humor

Zeer prettige tandarts. Doet zeker niet onnodige dingen tijdens je bezoek waardoor je veel moet betalen. Is eerlijk over wat je gebit nodig heeft. Ook altijd tijd voor een grapje. Onze zoon komt er ook voor z’n beugel. Ook dat gaat allemaal goed en verloopt vlot.

Goede tandarts

Vroeger altijd bang voor de tandarts maar bij Marcel nooit geen last meer van

Een erg vriendelijke en deskundige tandarts!

De tandarts is kundig en neemt de tijd om te luisteren en te helpen. Heeft een sterk team om zich heen die goed samenwerken. Ik wordt altijd goed geholpen en na een ‘tandarts bezoek’ heb ik nooit klachten. En zou dat wel zo zijn dan kun je altijd contact opnemen!

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Erg prettig in omgang en deskundig

Zie boven

Geen klagen bij de goede man en altijd goed gehumeurd.

Prima tandarts.

Topp tandarts

De tandarts en de assistentes zijn altyd heel aardig en geduldig aangezien ik best heel bang ben voor de tandarts leggen altyd goed uit wat ze doen raad hun echt aan

Leuke spontane mensen en je wordt goed behandeld

Kundige tandarts

Kundige tandarts en word altijd op tijd geholpen, en een vriendelijk en gezellige tandarts!

zeer goed

Marcel is een zeer kundige en vriendelijke tandarts. Zijn personeel is ook zeer kundig en vriendelijk.

Neemt de tijd

Ik ga zins jaren weer zonder angst voor een tandarts toe

Geruststellend en zorgzaam

Kan zeer goed met kinderen en mensen met een fobie omgaan en geruststellen

Betrokken kundig en zorgzaam fijn team

Altijd vriendelijk en kundig meedenkend. Betrokken en fijn team

Ga er vrolijk heen en kom er weer vrolijk bij weg

Ontzettende leuke en aardige tandarts. Zeer kundig en je blijft lachen met hem.

Goede behandeling geen lange wachttijden , het is geen feest om naar de tandarts te gaan, maar het valt altijd mee.

Klantenvriendelijk en professioneel

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Marcel denkt met je mee als je specifieke vragen hebt en is heel vriendelijk. Top.

Super tandarts

Een erg fijne en aardige tandarts en tandartsassistentes, waarbij er altijd tijd is voor een praatje en ik nog nooit lang heb moeten wachten!

Goede tandarts

Uitstekende tandverzoging

Altijd correct

Prima tandarts

Fijne tandarts met humor en goede assistentes

Kundig

Erg plezierige en kundige tandarts

aardig en kundig

Door zijn humor en vriendelijkheid voelde ik me meteen thuis. Ik ben bij vorige grote tandarts praktijk weggegaan omdat het te onvriendelijk, onpersoonlijk was. Kruidbosch is kundig in zijn werk en erg aardig

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden