Altijd dik in orde

Geen bijzonder opmerking.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Marcel Kruitbosch

Prima geholpen, altijd een ontspannende sfeer. Goede uitleg wat de mogelijkheden zijn en wat hij gaat doen

Prettig

Goed geholpen…

zeer goed

zeer goed

Normaal word ik op tijd geholpen. Deze week pas een uur na de afgesproken tijd.

Goed contact

Een fijne tandarts die mee denkt.

Geweldig, zonder vrees of angst naar deze tandarts.

Marcel Kruitbosch, hebben wij 21 jaar als gezin. Ik kom er met een gerust gevoel naar zijn praktijk en hij is in zijn werk secuur en vriendelijk in omgang. Ook voor kinderen maakt hij grapjes mee. Hoop dat hij zijn werk nog wat jaartjes volhoud.

Aardige mensen en altijd goed geholpen

Deskundig en afspraken nakomen

Zeer deskundige tandarts

Ben goed tevreden over tandarts kruitbosch

Vriendelijke en relaxte tandarts die mij altijd goed helpt.

Het is altijd prettig om even op controle of voor spoed bij de tandarts langs te komen. Hij weet de problemen met mijn gebit altijd snel en goed op te lossen zodat de pijn eigenlijk meteen weer verdwenen is.

Fijne tandarts

Fijne praktijk je wordt echt als persoon behandel en niet als nummer

Super tandarts

Ik ga al zolang ik me kan herinneren naar Tandarts Kruitbosch. Hoewel naar de tandarts gaan opzich natuurlijk niet altijd een pretje is, heb ik altijd een goede ervaring gehad. Er wordt met je overlegd en er hangt altijd een goede sfeer.

zie boven

SMILE

Je wordt hier altijd warm begroet en je gaat met een glimlach weer weg. Ze zijn vakkundig en heel vriendelijk! Ben zeer tevreden!!!

Ik ga al vele jaren met een heel goed gevoel naar tandarts Kruitbosch.

In al die jaren (sinds tandarts dr. Kabel gestopt is met de praktijk) ga ik met een heel goed gevoel naar tandarts Kruitbosch. Zowel de tandarts als de assistentes zijn heel erg vriendelijk. Mensen voelen zich daar heel snel op hun gemak. De (be-)handelingen worden zeer professioneel en heel precies uitgevoerd. Er wordt ook voldoende uitleg bij gegeven. De adviezen zijn heel goed (en die volg ik ook altijd op!) Ik ben nu 69 jaar oud en ben nog heel erg blij met en tevreden over mijn gebit. Er is in de afgelopen jaren veel aan gedaan en met succes. Alle reden tot grote tevredenheid!

Heb een nieuwe brug gekregen Alles liep goed dus erg blij mee

Uitstekendende tandarts

Ik kom daar al 22 jaar en ik heb nooit problemen gehad met de tandarts. Marcel is een vriendelijke man en je kan goed met hem communiceren. Ik raad deze tandarts aan als je een nieuwe tandarts zoekt

Als je pijn klachten hebt kun je vaak de zelfde dag langs komen!

Mijn ervaring is prima. Ik heb angst voor de tandarts. Soms is het erg druk en dan vliegt de tandarts van de ene naar andere kamer. Dat maakt soms onzeker.. maar goed, ik begrijp ook dat het druk is. Verder is het fijn dat de tandarts goed aangeeft wat hij gaat en kan doen! De tandarts assistenten zijn altijd erg vriendelijk erg behulpzaam.

Altijd voorkomend behandeld.

Prettig contact en goed behandeld, er wordt rekening gehouden met de handicap die ik heb!

Super tandarts

Super tandarts zelfs kinderen vinden het niet erg gaan er ook met plezier heen

Lieve en kundige tandart

Denkt in oplossingen

Top Tandarts

Ik ben al 8 jaar patiënt bij deze tandarts, niet alleen ik , nog mijn 2 kinderen en mijn man. Altijd de probleem opgelost, en wat hij maakt kreeg ik geen last van meer. Is er een top tandarts . Is wel op afstand van 27 km van mij woonplaats , maar ik ben erg blij mee dat eindelijk een beste tandarts had gevonden nadat 5 tandarts praktijken mijn tanden vernield had en hij moest alles herstellen. Ik heb echt geen slechte woord voor , is er een TOP TANDARTS. IK BEN HEEL DANKBAAR.

Prima tandarts

Prettig.

Zeer tevreden,, vriendelijkheid, luistert naar de cliënt.

Altijd zeer goed en met zorg behandeld. Leuke gesprekken en ik voel me altjd op me gemak. Ik kan jullie aanbevelen.

Gewoon top.

Alles was prima, het was gezellig, het was snel, het was pijnloos en geen gezeur over dure bruggen of 3x terugkomen voor 3 reparaties.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden