Zeer kundig en plezierig

Jarenlange ervaring als klant. altijd tot volle tevredenheid .

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Marcel Kruitbosch

Lief, geduldig en duidelijk

Vriendelijk.

Duidelijke uitleg en rustig.

betrouwbaar, serieus en uitermate vriendelijk

kom al jarenlang in de praktijk en steeds weer een erg vertrouwde sfeer en vriendelijkheid. Voelt ook erg professioneel aan

Vak man 10

Rustig.petsoon geruststellend

Prettige en goede tandzorg!

Goede adviezen en zeer prettig in de omgang. Vroeger vond ik naar de tandarts gaan erg naar, bij deze tandarts is het plezierig en kundig!

Hele fijne tandarts

Hele fijne tandarts, altijd een feestje om naar de tandarts te gaan. Een man met humor en meedenkend over het probleem.

Prima!

Vriendelijke tandarts.

Leuke, bekwame tandarts

Fijne tandarts en goede service

Zeer goed en professioneel contact. Zeker een aanrader!

Prima tandarts

Prima tandarts en vriendelijk personeel

Wordt altijd goed geholpen en is altijd in voor een gezellig praatje tijdens de behandeling.

Zeer kundig en vriendelijk (empatisch)

Deze tandarts is kundig en stelt je heel erg op je gemak als je er enorm tegenop ziet.

Goede behandeling altijd. Ze zijn rustig en nemen de tijd!!

Prima kwaliteit

Altijd goede contacten, afspraak op tijd, prima kwaliteit van de geleverde dienst.

Duidelijk, doet wat er moet gebeuren en humoristisch.

Het is duidelijk of er een probleempje is en het behandelen gaat ook aardig snel. Geen last gehad van langere wachttijden. Marcel doet wat er moet gebeuren ookal denk jezelf dat het nog niet nodig is dan is het voor het voorkomen. Ook is iedereen van de praktijk aardig, gezellig en hebben ze ook wat humor.

Hele fijne en vriendelijke meelevende Tandarts.

Altijd meedenkend om het mij zo aangenaam mogelijk te maken ivb ik in het verleden angstig was voor de tandarts! Hele slechte ervaring gehad met mijn vorige tandarts. Gelukkig heb ik er een gouden tandarts voor terug gekregen.Ook mijn kinderen & kleinkinderen zijn heel tevreden. Echt een aanrader…. Als ze nog patiënten aannemen.

Zeer kundig en fijne sfeer

Zeer kundige tandarts en er heerst een gemoedelijke sfeer.

Gezellige, kundige tandarts

Kundige tandarts die een tandartsbezoek door zijn persoonlijkheid toch aangenaam en gezellig kan maken.

Van jongs af aan uitstekend door de tandarts en assistenten behandeld!

Fantastisch!!!

Fijne tandarts

Wij zijn erg blij met deze tandarts worden altijd fijn geholpen

Als ik dan toch naar een tandarts moet dan naar Kruitbosch net veel humor en kunde

Humor en kundig

Een kundige tandarts die je serieus neemt en je gerust kan stellen stel

Gewoon een super tandarts

Zeer tevreden met tandarts Kruitbosch. Altijd vriendelijk en ook gewoon altijd uitstekend geholpen. Datzelfde geldt voor de tandarts-assistent.

Top tandarts al meer dan 15+ jaar :-D

Top tandarts al meer dan 15+ jaar :-D