Ervaren, goede, vriendelijke en grappige tandarts en dito assistentes

Ik heb slechte ervaringen van vroeger. De vriendelijke tandarts Kruidbosch heeft mij altijd heel goed geholpen. Ik zit nog steeds niet graag in die stoel, maar dat ligt h´m niet aan de tandarts of assistentes. Hij is heel duidelijk en stelt gerust. Hij heeft samen met zijn team me erg van mijn angst afgeholpen. Ik ga niet meer met knikkende knieën er heen. Door het vriendelijke geklets wordt ik wat geruststeld, moet ik lachen (wat soms wat lastig voor hem is, haha). Heel erg blij met tandarts Kruidbosch

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Marcel Kruitbosch

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Goed, zonder gedoe

Fijne en duidelijk kerel die zegt waar het op staat, maar ook wil meedenken

Prima tandarts

Zeer kundig en vriendelijk

Toppie

Kundig

Tot nu toe tevreden

Vriendelijke tandarts en assistenten

Wordt altijd prettig geholpen.

Is altijd bijzonder vriendelijk en ook met de nodige humor. Geeft tekst en uitleg bij wat hij gaat doen.

uitmuntend

Ik heb nog nooit eerder in 63 jaar zo een goede ervaring gehad in de stoel bij de tandarts als bij tandarts Kruitbosch.

Uitstekende Tandarts

Een goede kundige tandarts met humor. Ik ga nooit met tegenzin naar hem toe.

Goede benadering, vriendelijk.

Er wordt naar mij geluisterd.

Prima behandeling en vriendelijke bejegening.

Prima behandeling en vriendelijke bejegening.

Gezellig

Een hele fijne tandarts

Vriendelijk en vakkundig en neemt de tijd voor je

Prettige tandarts

Duidelijk in afspraken en behandeling. Goede uitleg bij wat behandeling gaat zijn. Aardig personeel

De op je gemak stel tandarts

Al 27 jaar onze tandarts. Veel geduld nestelt je altijd op je gemak.

Zeer prettige ontspannen sfeer

Zeer prettige en ontspannen sfeer. Waarbij je merkt dat plezier en kwaliteit goed samen gaan.

Uitermate vakkundig al vele jaren onze tandarts

Zeer vertrouwd

De meest vriendelijke ontspannen Tandarts praktijk van Nederland

Ergens begin 2000 bij deze Tandarts aangemeld na verhuizing van Dokkum naar Leeuwarden en nog geen dag spijt van gehad . Hier wordt je goed geholpen door kundig en vriendelijk personeel en een Tandarts die zijn vak verstaat.

Goede tandarts!!

Goede zorg.

Zeer goed in zijn werk

Kies was afgebroken gewoon weer een nieuwe geplaatst geweldig

Altijd prima

Fijne gezellige tandartspraktijk.

Deskundig en vriendelijk

Bij de behandelingen die ik tot nu toe heb gehad, is het uitstekend uitgevoerd, en ben meer dan tevreden.

Prima behandeling en service

Prima behandeling en sevice

Duidelijk en vriendelijke uitleg en behandeling

Contact met tandarts en assistentes is prima. Vriendelijk. Je wordt op je gemak gesteld en de behandeling is zorgvuldig. Geen lange wachttijden in de wachtkamer. Soms wel dat een vulling of inleg o weer los laat.

Vriendelijk en met humor

Na jaren terug bij de Tandarts en ik ben tevreden met de behandeling en ook de manier waarop het gesprek verloopt terwijl ik niet terug kan praten LOL Aangezien ik tot nu toe maar drie keer ben langs geweest, heb ik verder niet veel opmerkingen of aanmerkingen. Ik ben tevreden.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden