fijne behandeling door personeel

prettige behandeling door zowel de assistenten als Kruitbosch zelf

prima tandarts en assistentes

Tandarts met leuke humor!!

Al jaren klant bij deze tandarts, altijd goed geholpen, zeer tevreden!!!

Altijd al tevreden geweest over deze praktijk

Uitstekend!

Een hele fijne tandarts die tijd voor je neemt. Legt alles goed uit. Vriendelijk personeel, altijd goed te bereiken. Ik ben ontzettend blij met tandarts Kruitbosch

Zeer Goed

Ben dik tevreden

Goede ,snelle en vriendelijke behandeling

De praktijk is gevestigd in een mooi pand. Maar belangrijker is de goede behandeling. Is kundig en stelt je op gemak. De rest van de mensen die er werken zijn ook kundig en vriendelijk. Uitleg over behandeling is duidelijk maar wel summier.

Alles coronaproef en snel geholpen

Geen wachtenden in de wachtkamer, was supersnel aan de beurt en ben dus ook snel geholpen. binnen 15 minuten stond ik al weer buiten. Compliment voor het netjes opgeknapte pand! Ziet er weer super strak uit en de kleuren spreken mij beter aan dan de vorige.

Fijne kundige tandarts met een fijn portie humor

Als ik dan toch fijn naar een tandarts moet, dan zeker deze.

Betrokken en klantgericht

Vriendelijke en betrokken en professioneel

Hij weet wat hij doet

Hij heeft genoeg ervaring en super vertrouwd ik ben heel tevreden met hem.

Vredeman de Vriesstraat 4

8921 BT Leeuwarden